Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Bilete cu preț redus pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth

Project Events le vine în ajutor cu câteva idei de Paște fanilor și oferă o reducere substanțiala la concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth. Astfel, cei care își cumpără bilet joi și vineri (11 și 12 aprilie) la unul din cele trei concerte primesc o reducere de 25%

Pentru cei care nu au cumpărat cadouri celor dragi de Paște, organizatorul de evenimente Project Events le vine în ajutor cu câteva idei, oferind o reducere substanțiala la concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth. Astfel, cei care își cumpără bilet joi și vineri (11 și 12 aprilie) la unul din cele trei concerte primesc o reducere de 25%. Promoția este valabilă pentru toate categoriile de bilete, acestea fiind disponibile la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului și la libraria Mihai Eminescu.

Promotie

25% reducere pentru concertele Megadeth, Patricia Kaas și Joe Cocker

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro sau BLT.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier. De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele mentionate mai sus.

Concertul MEGADETH va avea loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti.

  • Pentru acest concert, pretul intreg al unui bilet este de 100 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa 75 lei.

Concertul PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti.

  • Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 100 lei si ajung pana la 350 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa intre 75 lei si 262 lei.

Concertul JOE COCKER va avea loc pe 4 August 2013 la Romexpo Bucuresti.

  • Pentru acest concert, preturile intregi pornesc de la 135 lei si ajung pana la 750 lei. Cu reducerea aplicata, un bilet va costa intre 100 lei si 562 lei.

Citește mai multe despre Joe CockerMegadethPatricia Kaas
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani a lansat un nou single, "A Door Into Summer" - AUDIO

Chitaristul Joe Satriani va lansa pe 7 mai 2013 cel de-al 14-lea material discografic intitulat "Unstoppable Momentum". Discul va fi...

Închide