Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

JOE COCKER concertează la București în august 2013

JOE COCKER va susține un concert la București pe 4 august la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events și Marshall Arts se înscrie în "Fire It Up Summer Tour'', turneul ce promovează albumul ''Fire It Up''.

Publicat

pe

Joe Cocker
Joe Cocker

JOE COCKER va susține un concert la București pe 4 august la Romexpo. Evenimentul organizat de Project Events și Marshall Arts se înscrie în "Fire It Up Summer Tour'', turneul ce promovează albumul ''Fire It Up''. Artistul a mai vizitat România și de fiecare dată a fost întâmpinat de mii de fani cu căldură și admirație. Joe Cocker revine cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album.

Joe Cocker

Joe Cocker

"A crea un album, e similar pentru mine cu realizarea unei picturi - 12 piese și multă culoare; nu-mi place ca totul să fie într-o singură stare de spirit”, a declarat cântărețul despre noul disc. "Fire It Up" conține atât melodii clasice, de suflet, balade pline de putere, cât și piese pline de energie și vigoare.

Joe Cocker are milioane de admiratori în întreaga lume, iar concertele sale sunt susținute de cele mai multe ori cu casa închisă, el fiind unul din puținii artiști ce a reușit să rupă bariera dintre generații. Cei ce vor alege să își petreacă seara de 4 august în compania inegalabilului Joe Cocker, vor putea sa fredoneze alături de el versurile melodiilor sale celebre: "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart" sau "Up Where We Belong", dar să descopere și melodii noi de pe albumul "Fire It Up".

Concert Joe Cocker

Concert Joe Cocker

Bilete la concertul Joe Cocker

Biletele pentru concertul Joe Cocker de la Complexul Romexpo din București sunt disponibile la următoarele prețuri:

  • Zona VIP: 750 lei
  • Categoria I: 400 lei
  • Categoria II: 300 lei
  • Categoria III: 200 lei
  • Zona în Picioare (fără loc): 135 lei

Biletele pot fi cumpărate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Magazinul BILETOO din Cinematograful Patria, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Magazinul Biletfan (statia de metrou Unirii 1) si online de pe www.BILETOO.ro și www.BLT.ro.

Joe Cocker - Fire It Up

După mai mult de 4 decenii de muzică, Joe Cocker este încă unul dintre cei mai de succes și populari artiști ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii și distincții, transformându-l pe artistul cu voce inegalabilă într-o legendă a muzicii.

Trending