Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Concerte și petreceri în weekendul 2 - 4 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Primul weekend din luna august ne aduce concerte și festivaluri "coapte", numai bune de cules din lista de recomandări. Poiana Urbană ne însoțește în mica escapadă din perioada 2 - 4 august, invitându-ne să-i ascultăm pe cei de la Luna Amară, Kumm sau Jazzappella. Cei care preferă peisajul montan se pot orienta către Sinaia, unde se desfășoară ediția a patra Padina Fest. Iubitorii de muzică folk se pot desfăta cu reprezentații live ale artiștilor preferați în cadrul tradiționalului festival Folk You! Florian Pittiș din Vama Veche. Tot la mare, pe plaja dintre Venus și Saturn, va avea loc Festivalul Berii Germane, un eveniment cu intrare liberă în cadrul căruia vor cânta trupe precum Paraziții, Timpuri noi, Mircea Baniciu. Pentru ceva mai multă răcoare puteți poposi în Pădurea Măgura, acolo unde se va desfășura prima ediție Maraton Festival. Vineri, la Club Tequila din Piatra Neamț, Cristi Minculesu și Nuțu Olteanu ne reamintesc de vremurile bune ale rock-ului românesc. Sâmbătă și duminică îi ascultăm pe cei de la Cargo, Alternosfera, Vița de Vie și Partizan la Zilele Prieteniei din Craiova, fără a uita însă de concertul lui Joe Cocker de pe 4 august de la Sala Palatului. Ghidul complet cu sugestii de concerte pentru 2 - 4 august poate fi consultat mai jos.

VINERI, 2 august

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității, București (11 iulie - 29 septembrie 2013)

poiana-urbana-2013

Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Padina Fest 2013 la Platoul Padina, Sinaia (31 iulie - 4 august 2013)

poster-padina-fest-2013

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie, ce se desfășoară în perioada 31 iulie – 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Pe toată perioada festivalului publicul se va putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Printre trupele ce vor concerta în cadrul evenimentului se numără Alternosfera, Urma, Șuie Paparude, Dubioza Kolektiv. 

 • Preț bilet:
  • 39 lei (abonament)
  • 10 lei (1 august)
  • 20 lei (2 august)
  • 25 lei (3 august)
  • miercuri și duminică intrarea gratuită
 • Detalii despre eveniment

Folk You! Florian Pittiș 2013 la Vama Veche (1 - 4 august 2013)

Festivalul Folk You

Ediția din acest an a festivalului Folk You! Florian Pittiș 2013 va avea loc în perioada 1 – 4 august pe plaja din Vama Veche. Fanii muzicii folk sunt aşteptaţi pe plaja din Vama Veche pentru patru zile de muzică de calitate. Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul 9, va fi organizat ca şi anul trecut de Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă.

Maraton Festival la Pădurea Măgura (1 - 3 august 2013)

maraton-festival-bacau-2013

Maraton Festival este primul eveniment de acest gen din estul României. Pentru că doar o noapte nu-i deajuns, distracția și cântările încep de joi, 1 august, și țin ca în povești, timp de 3 zile și 3 nopti. Locația aleasă este Pădurea Măgura, între Bacău și Onești, un spațiu perfect pentru a îndeplini toate criteriile unui astfel de eveniment: scene de concerte și cântări, zonă de campare, de joacă, food court și mult loc pentru distracție în mijlocul naturii.

 • Preț bilet:
  • Joi, 1 august – 25 lei
  • Vineri, 2 august – 30 lei
  • Sâmbătă, 3 august – 40 lei
 • Detalii despre eveniment

Festivalul Berii Germane 2013 la Plaja dintre Venus și Saturn (1 - 4 august 2013)

Poster-Festivalul-Berii-Germane-2013

Prima ediție a Festivalului Berii Germane 2013 de pe litoral se va desfășura în perioada 1-4 august 2013, pe plaja dintre Venus și Saturn, în aceeași locație în care se desfășoară Liberty Parade. Pe plajă se va amplasa o scenă de mari dimensiuni, unde vor concerta formațiile Paraziții, Timpuri noi, Changing Skins, Toulouse Lautrec, Power Station, Mircea Baniciu-Vlady Knejevici, și mulți alții.

Concert Cristi Minculescu la Club Tequila, Piatra Neamț

concert-cristi-minculescu-si-nutu-olteanu

Cristi Minculescu concertează pe 2 august în Club Tequila din Piatra Neamț alături de o altă legendă a rockului românesc, Nuţu Olteanu (fondatorul IRIS). Alături de cei doi vor mai urca pe scenă Ken Sundberg (bas) şi Andres Diephuis (tobe), supranumiţi “maşina suedeză de ritm” dar si una dintre fiicele lui Nutu Olteanu, Alexandra, care la 16 ani se dovedeste a fi o foarte talentata vocalista.

SÂMBĂTĂ, 3 august

Zilele Prieteniei Craiova la Piața Prefecturii (3 - 4 august 2013)

zilele-prieteniei-bergenbier-piata-prefecturii-craiova

Vino pe 3 şi 4 August în Craiova, începând cu ora 17:00, pentru a cânta alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier. Evenimentul va avea loc în Piața Prefecturii, printre trupele ce vor urca pe scenă numărându-se Cargo, Vița de Vie, Alternosfera, Paraziții.

DUMINICĂ, 4 august

Concert Joe Cocker la Sala Palatului, București

poster-concert-sapa-palatului-bucuresti-joe-cocker-4-august-2013

Joe Cocker va susține un concert la București pe 4 august la Sala Palatului din București. Evenimentul organizat de Project Events și Marshall Arts se înscrie în “Fire It Up Summer Tour”, turneul ce promovează albumul ”Fire It Up”. Artistul a mai vizitat România și de fiecare dată a fost întâmpinat de mii de fani cu căldură și admirație. Joe Cocker revine cu piesele sale celebre, dar si cu piese noi de pe noul album.

 • Preț bilet:
  • Zona VIP: 750 lei
  • Categoria I: 400 lei
  • Categoria II: 300 lei
  • Categoria III: 200 lei
  • Zona în Picioare (fără loc): 135 lei
 • Detalii despre eveniment

Citește mai multe despre AlternosferaCargoCristi MinculescuJoe Cocker
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Electric Fence a lansat "Top of the world" - LYRIC VIDEO

Toamna anului 2013 aduce pe piața muzicală primul album al trupei Electric Fence. Intitulat "Music from the Wardrobe", materialul discografic...

Închide