Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Bilete mai ieftine cu 50% pentru concertul Joe Cocker de la București

Organizatorii concertului Joe Cocker de la București anunță în perioada 23 - 25 iulie 2013 o nouă promoție la bilete cu până la 50% reducere. Oricine cumpără în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 lei sau 750 lei va beneficia de o reducere de până la 50%.

Joe Cocker

Joe Cocker revine la București unde va susține un concert pe 4 august la Sala Palatului. Concertul face parte din turneul "Fire It Up Summer Tour", turneu ce promoveaza cel mai recent album al lui Joe Cocker "Fire It Up". Albumul conține atât melodii clasice de suflet, balade romantice cât și piese pline de energie și vigoare.

Organizatorii evenimentului, Project Events, anunță în perioada 23 - 25 iulie 2013 o nouă promoție la bilete cu până la 50% reducere. Oricine cumpăra în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 lei sau 750 lei la concertul lui Joe Cocker va beneficia de o reducere de până la 50%.

Reducerea este valabilă doar pentru categoriile de preț amintite iar promoția este disponibilă la Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Bilete concert Joe Cocker:

  • 750 lei - categoria VIP (preț întreg) - cu reducerea aplicată, cumpărătorul plătește doar 500 lei.
  • 400 lei - categoria I (preț întreg)
  • 300 lei - categoria II (preț întreg) - cu reducerea aplicată, cumpărătorul plătește 150 lei.
  • 200 lei - categoria III (preț întreg)
  • 135 lei - categoria IV - SOLD OUT

Joe Cocker - "You Can Leave Your Hat On"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Joe Cocker
RECOMANDARE:Cumpără un disc Joe Cocker

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia și Bibanul MixXL au lansat clipul "La fel" - VIDEOCLIP

Delia și Bibanul MixXL încearcă să atragă atenția tinerilor asupra discriminării de orice gen prin clipul distractiv al single-ului "La...

Închide