Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bilete mai ieftine cu 50% pentru concertul Joe Cocker de la București

Organizatorii concertului Joe Cocker de la București anunță în perioada 23 - 25 iulie 2013 o nouă promoție la bilete cu până la 50% reducere. Oricine cumpără în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 lei sau 750 lei va beneficia de o reducere de până la 50%.

Publicat

pe

Joe Cocker

Joe Cocker revine la București unde va susține un concert pe 4 august la Sala Palatului. Concertul face parte din turneul "Fire It Up Summer Tour", turneu ce promoveaza cel mai recent album al lui Joe Cocker "Fire It Up". Albumul conține atât melodii clasice de suflet, balade romantice cât și piese pline de energie și vigoare.

Organizatorii evenimentului, Project Events, anunță în perioada 23 - 25 iulie 2013 o nouă promoție la bilete cu până la 50% reducere. Oricine cumpăra în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 lei sau 750 lei la concertul lui Joe Cocker va beneficia de o reducere de până la 50%.

Reducerea este valabilă doar pentru categoriile de preț amintite iar promoția este disponibilă la Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Național al Copiilor și Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Bilete concert Joe Cocker:

  • 750 lei - categoria VIP (preț întreg) - cu reducerea aplicată, cumpărătorul plătește doar 500 lei.
  • 400 lei - categoria I (preț întreg)
  • 300 lei - categoria II (preț întreg) - cu reducerea aplicată, cumpărătorul plătește 150 lei.
  • 200 lei - categoria III (preț întreg)
  • 135 lei - categoria IV - SOLD OUT

Joe Cocker - "You Can Leave Your Hat On"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 4 august 2013

Joe Cocker

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending