Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Deep Purple

Deep Purple Una dintre cele mai apreciate trupe britanice de heavy metal și hard rock, alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, Deep Purple rămâne și astăzi un nume reprezentativ pentru cultura genului. Formația în 1968 de Jon Lord, Ritchie Blackmore, Nick Simper, Rod Evans și Ian Paice, reuniți inițial sub numele de Roundabout și cu un sound de rock progresiv, trupa a trecut prin mai multe schimbări de nume și de componență, reușind să-și contureze identitatea muzicală spre începutul anilor ’70, odată cu lansarea albumului Deep Purple In Rock. Au urmat Fireball și Machine Head, unul dintre cele mai cunoscute albume ale trupei, ajuns pe prima poziție în clasamentul britanic. Highway Star, Space Truckin’, Lazy și Smoke on the Water sunt doar câteva dintre piesele care aveau să devină reprezentative pentru cariera trupei.

Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, formația va lansa cel de-al 20-lea album de studio "Infinite" pe 7 aprilie 2017. Deep Purple a început promovarea discului cu piesa "Time For Bedlam", iar în 2017 va susține turneul de promovare "The Long Goodbye". Cu acest prilej, Deep Purple va susține un nou concert la București pe 13 mai 2017, în parcarea A de la Romexpo. Ultimul concert Deep Purple în România a avut loc pe 20 februarie 2014, pe scena Sălii Polivalente din capitală.

Componența actuală: Ian Paice, Roger Glover, Ian Gillan, Steve Morse, Don Airey.

Următoarele evenimente cu Deep Purple

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Deep Purple

Deep Purple - "The Surprising"

Deep Purple - The Surprising

Deep Purple a lansat un videoclip animat pentru noul single ”The Surprising”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Infinite”, cel de-al 20-lea material de studio al formației.

Deep Purple - sau cinci decenii de muzică într-o singură seară

Niciun ghinion nu a fost pe data de 13 mai. Dimpotrivă, bucureştenii au avut parte de un concert de zile mari, au avut norocul să-i asculte pe cei de la Deep Purple, după ce au fost încălziţi de Trooper şi de canadienii de la Monster Truck. Totul cu ocazia turneului "The Long Goodbye" şi a lansării noului album "inFinite", marca Deep Purple.

Ian Gillan în concert cu Deep Purple la București

Poze concert Deep Purple la București - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Deep Purple desfășurat la Romexpo București pe 13 mai 2017. Concertul a făcut parte din turneul „The Long Goodbye” pentru promovarea albumului ‘inFinite’. În deschidere au cântat formațiile Trooper, din România, și Monster Truck, din Canada. Evenimentul a fost organizat de Events.

Deep Purple

Deep Purple a lansat albumul "inFinite"

Deep Purple a lansat albumul „inFinite” , cel de-al 20-lea album de studio. Formația dă startul turneului de promovare „Long Goodbye Tour” cu showul de la București, de pe 13 mai, la Romexpo. În deschidere va cânta Monster Truck.

Videoclip Deep Purple All I Got Is You

Deep Purple - All I Got Is You

Deep Purple a lansat un nou videoclip pentru piesa "All I Got Is You", un single de pe viitorul album, "InFinite". Melodia cea nouă va fi lansată cu un EP de sine stătător pe 10 martie, sub formă de digipack în ediţie limitată, dar şi un maxi vinil de 12 inch. Clipul proaspăt lansat include extrase din viitorul documentar despre Deep Purple.

MONSTER TRUCK

Monster Truck cântă în deschiderea concertului Deep Purple din mai

Trupa canadiană Monster Truck va deschide concertul Deep Purple anunțat la București pe 13 mai. Evenimentul va avea loc în parcarea A de la Romexpo, ca parte a turneului "The Long Goodbye".

Deep Purple

Deep Purple revine la București în mai 2017 cu turneul "The Long Goodbye"

Deep Purple va susține un nou concert la București pe 13 mai 2017. Evenimentul va avea loc în parcarea A de la Romexpo, ca parte a turneului "The Long Goodbye". În cadrul concertului va fi promovat noul album ”InFinite”.

Deep Purple - "Time For Bedlam"

Deep Purple - Time For Bedlam (primul single de pe albumul "Infinite")

Deep Purple a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Time For Bedlam”. Acesta este primul single extras de pe noul album ”Infinite”.

Deep Purple

Deep Purple a dezvăluit un fragment din "Infinite" - AUDIO

Deep Purple a publicat online un fragment audio dintr-o piesă inclusă pe noul album ”Infinite”. Discul, așteptat pe piață în 2017, a fost finalizat în luna noiembrie.

Deep Purple

Noul album Deep Purple se numește "Infinite" - TEASER

Deep Purple a anunțat printr-un mesaj video titlul celui de-al 20-lea album de studio. Discul se numește "Infinite" și va fi lansat în 2017.

Nicky Horne a pornit într-o călătorie cu David Coverdale

Jurnalistul Nicky Horne i-a luat interviul solistului trupei Whitesnake, David Coverdale, pentru ediția specială „Here I Go Again: David Coverdale”. Un trailer pentru noua producție poate fi urmărit în articol.

Deep Purple a terminat înregistrările pentru noul album

Trupa britanică Deep Purple a terminat înregistrările pentru noul album, după succesul pe care l-au obținut cu cel din 2013, „Now What?”. Mai multe detalii în articolul următor.

Deep Purple

Deep Purple se apropie de finalizarea înregistrării celui de-al 20-lea album

Basistul Deep Purple, Roger Glover, a dezvăluit detalii cu privire la stadiul în care se află noul album. Muzicianul a indicat un progres major în procesul de înregistrare a pieselor, anunțând că partea instrumentală a 13 noi compoziții a fost finalizată.

Deep Purple în Rock and Roll Hall of Fame 2016

Trupa britanică Deep Purple va fi inclusă în Rock'n'Roll Hall of Fame de pe 8 aprilie 2016. Ceremonia va avea loc la Barclays Center din Brooklyn, New York. Printre artiștii incluși se mai numără grupul de rap californian N.W.A și grupul pop-rock Chicago.

Solistul Deep Purple, iritat de cei din conducerea Rock and Roll Hall of Fame: "Sunt niște ignoranți"

Deși Deep Purple este eligibilă de 22 de ani pentru a fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, trupa a primit prima sa nominalizare în urmă cu 4 ani. Anul acesta, formația a primit cea de-a 3-a nominalizare, Ian Gillan hotărând, cu această ocazie, că a venit momentul să-și spună păsul fără ocolișuri. În opinia sa, cei din conducere "sunt niște aroganți și niște ignoranți", motivele declarației sale fiind detaliate într-un interviu.

Janet Jackson

Janet Jackson, inclusă pe lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2016

Janet Jackson, artista despre care presa americană scria că ar fi fost ”uitată” la edițiile anterioare Rock and Roll Hall of Fame, se află anul acesta pentru prima oară pe lista nominalizărilor. Cele 15 propuneri pentru Rock and Roll Hall of Fame 2016 includ și trupe nominalizate în anii precedenți, cum ar fi Deep Purple, The Smith și Nine Inch Nails.

Deep Purple va lansa un nou album în 2015

Deep Purple a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre lansarea unui nou album. Deși nu a fost anunțată o dată exactă, basistul Roger Glover a asigurat publicul că cel de-al 20-lea disc Deep Purple va apărea pe piață în 2015.

RECENZIE CONCERT: Deep Purple, deep feeling....

Deep Purple a revenit în România pentru un concert dedicat emoției și rezonanţelor puternice, care trec proba timpului. Reîntâlnirea cu publicul român a avut loc la Sala Polivalentă, pe 20 februarie, în deschidere cântând trupa Grimus.

CLOSE
CLOSE