Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli de acces pentru concertul Deep Purple de la Romexpo

Deep Purple, una dintre cele mai influente trupe ale industriei muzicale, va concerta la Romexpo pe 9 iulie. În deschidere va cânta formația austriacă de space rock psihedelic - Mother's Cake. Organizatorii au dezvăluit programul și regulile de acces, te invităm să le consulți.

Publicat

pe

Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019
Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

La aproape patru ani de la ultima vizită în România, Deep Purple revine cu un nou show de neratat. Pe scena de la Romexpo vor urca solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice, basistul Roger Glover, chitaristul Simone Mc Bride și clăparul Don Airey.

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:30. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Organizatorii au pregătit un Food Court cu Food Trucks generos, dar și baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată atât pe partea de mâncare, cât și de băuturi. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise.

Program concert Deep Purple 2003 la Romexpo

 • Acces - 18:00
 • Mother's Cake - 19:30 - 20:30
 • Deep Purple - 21:00 - ...

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (în caz că se anunță ploaie, sunteți rugați să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor

 • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, este necesară a nouă achiziție de bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile VIP, Categoria A și Categoria B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria C nu vor primi brățară la acces.

Categoria Premium - pe platformă la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat. Fanii cu bilet la categoria VIP au acces în toate categoriile de bilete.

Categoria A (Speed Kings) - în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la categoria A nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria B și la categoria C.

Categoria B (StormBringers) - în picioare în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la categoria VIP și nici la categoria A, dar au voie la categoria C.

Categoria C (Perfect Strangers) - în picioare în spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Prețuri bilete Deep Purple 2023:

Biletele se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 299 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 9 iulie 2023

Deep Purple

Loc
Romexpo
Comentează

Albume noi

Deep Purple anunţă un nou album; Cum se numeşte şi când se lansează?

Deep Purple ne surprinde plăcut în primăvara lui 2024, anunţând un nou album, care nu vine la mult timp după ultimul. Noul LP se numeşte "=1", genul de titlul care l-ar face fericit pe Ed Sheeran. Detalii despre LP aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Artwork album nou Deep Purple 2024 "=1"
Artwork album nou Deep Purple 2024 "=1" │ FOTO: Deep Purple

"=1" va sosi pe 19 iulie 2024 prin casa de discuri earMUSIC. Primul single de pe albumul nou va fi lansat pe 30 aprilie la miezul nopţii. Pe album se vor regăsi 13 track-uri, iar acest material vine la doar 3 ani de la "Turning to Crime", lansat de legendarii britanici în 2021. Ţineţi cont că acela a fost albumul cu numărul 22 al celor de la Deep Purple, dar nu unul de material original, ci de coveruri.

A fost ultimul LP alături de chitaristul Steve Morse, care a părăsit formaţia în iulie 2022. Ultimul material original de la trupă venise în 2020 şi se numeşte "Whoosh!", având surprinzător de mult zvâc pentru un grup de septagenari. Producătorul Bob Ezrin şi-a pus amprenta aici, după ce mai lucrase cu Deep Purple la două LP-uri.

Titlul a fost ales pentru proprietăţile sale onomatopeice. Deep Purple ne oferă albummul din 2024 avându-l pe Ian Gillan la voce, pe Roger Glover la bas şi pe toboşarul Ian Paice la kit. Clăparul Don Airey nu va dezamăgi.

Iată tracklist-ul lui "=1":

01. Show Me
02. A Bit On The Side
03. Sharp Shooter
04. Portable Door
05. Old-Fangled Thing
06. If I Were You
07. Pictures Of You
08. I'm Saying Nothin'
09. Lazy Sod
10. Now You're Talkin'
11. No Money To Burn
12. I'll Catch You
13. Bleeding Obvious

Deep Purple este o trupă britanică de rock formată în 1968 în Hertford, Anglia. Considerată una dintre trupele pionier ale genului rock, Deep Purple a avut o influență semnificativă asupra dezvoltării muzicii rock și metal.

Inițial, Deep Purple a fost formată de către chitaristul Ritchie Blackmore, claviaturistul Jon Lord, basistul Nick Simper, bateristul Ian Paice și vocalistul Rod Evans. Trupa și-a consolidat rapid reputația cu albumul lor din 1968, "Shades of Deep Purple", care a inclus hitul lor "Hush".

Cu toate acestea, cea mai cunoscută și apreciată perioadă a formației a fost în anii '70, când au lansat albume clasice precum "Deep Purple in Rock" (1970), "Fireball" (1971), "Machine Head" (1972) și "Made in Japan" (1972). Acesta din urmă este adesea considerat unul dintre cele mai mari albume live din istoria muzicii rock.

Unul dintre cele mai cunoscute hituri ale Deep Purple este "Smoke on the Water", care a fost lansat în 1972 și este recunoscut pentru linia sa de chitară iconică. Deep Purple a trecut printr-o serie de schimbări de componență de-a lungul anilor, iar membrii lor au inclus artiști legendari precum Ian Gillan, Roger Glover și David Coverdale.

Deși au avut perioade de pauză și schimbări în componență, Deep Purple a continuat să activeze și să înregistreze albume de studio până în prezent. Trupa este încă apreciată de fani pentru contribuția lor la muzica rock și pentru spectacolele lor live energice.

Citește în continuare

Trending