Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Dave Mustaine a fost invitat la Joe Rogan: "Eram în Metallica la doar 20 de ani, mi-au păstrat riff-urile pe 3 albume"

După câţiva comedianţi, Joe Rogan a schimbat registrul şi l-a invitat în episodul de pe 23 august al podcastului sau solistul Megadeth, Dave Mustaine. S-a vorbit despre Metallica, despre noul album Megadeth, despre droguri şi arte marţiale. Crâmpeie găsiţi şi pe YouTube.

Publicat

pe

Dave Mustaine podcast Joe Rogan 2022
Dave Mustaine podcast Joe Rogan 2022 │ FOTO: Joe Rogan Experience

Apariţia lui Dave Mustaine la cel mai popular podcast de pe glob nu este o coincidenţă, a fost folosit ca un mecanism promoţional pentru noul album Megadeth. "The Sick, the Dying... and the Dead!" va debuta pe 2 septembrie 2022, iar până acum am avut parte de 3 single-uri de pe LP, fiecare cu un câte un videoclip memorabil. Mustaine a vorbit despre multe subiecte în acest podcast de aproape 3 ore, inclusiv despre copilăria sa, care a inclus integrarea sa în Martorii lui Iehova la doar 7 ani.

Am aflat şi cum a pust Mustaine un blestem pe o fată în adolescenţă, care a făcut-o să se îndrăgostească de el. S-a discutat şi despre faptul că solistul făcea parte din Metallica la fragedă vârstă de 20 de ani. Aparent riff-urile sale au fost păstrate de Metallica şi folosite din plin pe primul album, pe al doilea şi chiar şi pe al treilea. Iar creierul Megadeth nu a primit chiar toate veniturile generate din drepturile de autor pentru acele riff-uri. Totuşi, Dave nu mai resimte animozitate faţă de foştii colegi, considerând că a depăşit momentul.

Aflăm şi că Mustaine are centură neagră, e pasionat de artele marţiale şi chiar a făcut sparring cu oameni pe care Joe Rogan îi cunoaşte îndeaproape. Invitatul nu s-a ferit să vorbească despre religie, despre faptul că e creştin şi că religia sa se reflectă în versurile pieselor sale. El a redescoperit religia cu 15 ani în urmă şi şi-a schimbat modul în care percepe lumea şi în care interacţionează cu ea.

S-a vorbit despre narcotice, despre faptul că rockstar-urile din ziua de azi se cam feresc de droguri, mai ales după o vârstă, cel puţin în anturajul lui Dave. A fost interesantă şi povestea legată de Jimi Hendrix, coverurile realizate de Mustaine pentru Hendrix Experience, dar şi perioada când Hendrix era "chiriaşul" lui Ringo de la Beatles.

Acest podcast de la Joe Rogan e poate cel mai lung interviu acordat vreodată de cel mai celebru roşcat din metal. Îl face mai simpatic şi mai uman, pe alocuri şugubăţ şi plin de umor.

Comentează

Concerte & turnee

Megadeth concertează la Romexpo în iunie 2024

Megadeth aduce turneul "Crush The World Tour" în România și va concerta pe 10 iunie 2024 la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Primele 500 de bilete din fiecare categorie se vor pune în vânzare pe 11 decembrie la ora 11:00 și au prețuri earlybird. Fanii Megadeth Cyber Army și fanii METALHEAD care fac parte din Canalul oficial de Whatsapp METALHEAD au acces la bilete înaintea tuturor, pe 9 decembrie de la ora 11:00.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști.

Megadeth a lansat până în prezent 16 materiale de studio care au fost prezente în topurile din întreaga lume, aducând formației discuri aur și platină în urma a peste 50 de milioane de exemplare vândute pe toate continentele.

Cel mai recent material, "The Sick, the Dying... and the Dead!", a fost lansat pe 2 septembrie 2022 ajungând în peste 30 de topuri din întreaga lume și marcând colaborări cu Steve Di Giorgio de la Testament și Death, cu Sammy Hagar și chiar cu Ice-T. Discul a fost scris după ce geniul creator din spatele Megadeth, Dave Mustaine, a câștigat lupta cu cancerul, declarând că în prezent se simte mai plin de energie ca oricând, fapt ce se transpune și în muzica compusă pentru "The Sick, the Dying... and the Dead!".

Megadeth este și va rămâne o formație etalon, nu doar relevantă pentru scena metal internațională, ci pentru istora muzicii în general, iar carismaticul Dave Mustaine va continua să influențeze prin muzica pe care o compune generațiile viitoare de artiști.

Prețuri bilete concert Megadeth 2024 la Romexpo

  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 289 lei earlybird (primele 500) de bilete, 309 de lei in presale și 350 de lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 229 lei earlybird (primele 500 de bilete), 249 de lei în presale și 290 de lei la intrare
  • Premium - 699 lei - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat. La intrare biletele Premium vor costa 800 de lei

Suplimente VIP și VIP Meet & Greet

Suplimentele nu includ și biletul la concert. Sunteți rugați să cumpărați și un bilet de acces separat.

Info acces:

  • Posesorii de bilete Premium au acces în toate categoriile de bilete.
  • La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
  • Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Citește în continuare

Trending