Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - Soldier On!

Megadeth îşi continuă lansările de single-uri de pe noul album odată cu apariţia lui "Soldier On", un nou capitol din saga sa dedicată războiului şi răzbunării. Piesa primeşte un visualizer pe care îl vedeţi în acest articol şi care spre deosebire de precedentele clipuri nu mai are valenţe de scurt metraj

"Soldier On!" este cel mai nou single extras de pe viitorul album Megadeth, "The Sick, the Dying... and The Dead!", care va sosi pe 2 septembrie 2022. Melodia cea nouă are un ritm muşcător şi un mesaj puternic anti război, ca şi tot noul album de altfel. Combinaţia de chitară ritm şi tobă este cea care face şi desface acest track şi îi dă o identitate specială. Dave Mustaine şi-a păstrat vocea trademark, e drept nu cea mai bună din thrash, dar uşor de recunoscut.

Ne bucurăm să îl mai auzim cântând cu acelaşi timbru ca înainte, mai ales după ce a trecut printr-o luptă cu cancerul la gât. Au fost şi alte turbulenţe în trupa Megadeth în ultimii ani, precum concedierea basistului David Ellefson, care între timp şi-a făcut o altă trupă şi ale cărui contribuţii au fost deja scoase de pe noul LP. Mustaine nu e genul care uită şi iartă, aşa cum s-a tot văzut în împunsăturile pe care le-a avut cu Metallica de-a lungul anilor.

Precedentele single-uri de pe noul album lansate de Megadeth au fost "Night Stalkers", colaborare cu rapperul Ice-T, dar şi "We'll be Back: Chapter I". Revenind la "Soldier On!", mesajul piesei a fost explicat de Dave Mustaine drept asociat momentului când îţi dai seama că eşti într-o relaţie toxică şi cât de greu e să ieşi din ea. "The Sick, The Dying... and the Dead!" va fi un album cu 12 piese noi şi va fi disponibil sub formă de CD, vinil şi casetă, dar şi digital în toate marile reţele de streaming.

Vor exista şi ediţii speciale de viniluri cu B-Sides. Au trecut 6 ani de la ultimul album al formaţiei, "Dystopia", care a câştigat premiul Grammy. De această dată Mustaine a lucrat cu producătorul Chris Rakestraw, colaborator cu Danzig şi Parkway Drive, cei doi făcând echipa şi la "Dystopia". O parte din noul LP a fost înregistrată acasă la Dave Mustaine, în componenţa care include chitaristul Kiko Loureiro şi pe toboşarul Dirk Verbeuren.

Basistul Steve DiGiorgio i-a luat locul temporar lui Ellefson, iar James LoMenzo este acum basist permanent Megadeth. Vom avea şi coveruri pe LP, după Dead Kennedys, dar şi după Sammy Hagar, pe o piesă numită "This Planet's On Fire", pe care apare inclusiv Hagar.

PUBLICITATE
Comentarii