Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - Soldier On!

Megadeth îşi continuă lansările de single-uri de pe noul album odată cu apariţia lui "Soldier On", un nou capitol din saga sa dedicată războiului şi răzbunării. Piesa primeşte un visualizer pe care îl vedeţi în acest articol şi care spre deosebire de precedentele clipuri nu mai are valenţe de scurt metraj

"Soldier On!" este cel mai nou single extras de pe viitorul album Megadeth, "The Sick, the Dying... and The Dead!", care va sosi pe 2 septembrie 2022. Melodia cea nouă are un ritm muşcător şi un mesaj puternic anti război, ca şi tot noul album de altfel. Combinaţia de chitară ritm şi tobă este cea care face şi desface acest track şi îi dă o identitate specială. Dave Mustaine şi-a păstrat vocea trademark, e drept nu cea mai bună din thrash, dar uşor de recunoscut.

Ne bucurăm să îl mai auzim cântând cu acelaşi timbru ca înainte, mai ales după ce a trecut printr-o luptă cu cancerul la gât. Au fost şi alte turbulenţe în trupa Megadeth în ultimii ani, precum concedierea basistului David Ellefson, care între timp şi-a făcut o altă trupă şi ale cărui contribuţii au fost deja scoase de pe noul LP. Mustaine nu e genul care uită şi iartă, aşa cum s-a tot văzut în împunsăturile pe care le-a avut cu Metallica de-a lungul anilor.

Precedentele single-uri de pe noul album lansate de Megadeth au fost "Night Stalkers", colaborare cu rapperul Ice-T, dar şi "We'll be Back: Chapter I". Revenind la "Soldier On!", mesajul piesei a fost explicat de Dave Mustaine drept asociat momentului când îţi dai seama că eşti într-o relaţie toxică şi cât de greu e să ieşi din ea. "The Sick, The Dying... and the Dead!" va fi un album cu 12 piese noi şi va fi disponibil sub formă de CD, vinil şi casetă, dar şi digital în toate marile reţele de streaming.

Vor exista şi ediţii speciale de viniluri cu B-Sides. Au trecut 6 ani de la ultimul album al formaţiei, "Dystopia", care a câştigat premiul Grammy. De această dată Mustaine a lucrat cu producătorul Chris Rakestraw, colaborator cu Danzig şi Parkway Drive, cei doi făcând echipa şi la "Dystopia". O parte din noul LP a fost înregistrată acasă la Dave Mustaine, în componenţa care include chitaristul Kiko Loureiro şi pe toboşarul Dirk Verbeuren.

Basistul Steve DiGiorgio i-a luat locul temporar lui Ellefson, iar James LoMenzo este acum basist permanent Megadeth. Vom avea şi coveruri pe LP, după Dead Kennedys, dar şi după Sammy Hagar, pe o piesă numită "This Planet's On Fire", pe care apare inclusiv Hagar.

Comentarii

Concerte & turnee

Află programul și regulile de acces pentru concertul Megadeth de la Romexpo

Megadeth va concerta pe 10 iunie la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. În deschidere vor cânta Vendetta FM (Spania) și Stellvris (Cehia). Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la eveniment.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști. Trupa revine în România cu turneul "Crush The World Tour" și promite un show de neratat la Romexpo.

Program concert Megadeth la Romexpo

 • OPEN DOORS - 18:00
 • Stellvris - 19:00 - 19:30
 • Vendetta FM - 20:00 - 20:30
 • Megadeth - 21:00 - ...

Reguli de acces concert Megadeth la Romexpo

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00, iar concertele debutează de la ora 19:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite.

Organizatorii au pregătit un Food Court atât în zona A, cât și în zona B cu Food Trucks generos precum și baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise.

Acces copii

 • Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (sunteți rugați ca în caz de ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile Premium și Categoria A vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria B nu vor primi brățară la acces.
 • Categoria Premium - Pe platformă la înălțime, fără loc, cu bar separat și acces separat. Fanii cu bilet Premium au acces în toate categoriile de bilete inclusiv în fața scenei în Categoria A. Beneficiază de toaletă VIP.
 • Categoria A - în picioare, în fața scenei; posesorii de bilete la categoria A nu au acces la categoria Premium, dar au acces la categoria B
 • Categoria B - în picioare în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Prețuri bilete concert Megadeth la Romexpo:

Biletele mai sunt disponibile DOAR la intrare:

 • Categoria A - 350 de lei
 • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 290 de lei la intrare
 • Premium - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat - 800 de lei
Citește în continuare