Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Două podcasturi cu Şatra Benz pe care trebuie să le urmăreşti, dacă eşti fan

Sunt mare consumator de podcasturi şi cu atât mai mare consumator când văd că invitatul e din lumea muzicii. În ultimele zile trupa Şatra Benz a fost la două dintre cele mai apreciate podcasturi, cel al lui Gojira de la Happy Fish şi cel al lui Drăcea de la PORC TV.

Publicat

pe

Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii DJ Gojira Satra Benz
Podcast Happy Fish Aproximativ Discutii DJ Gojira Satra Benz

Nu e o întâmplare, deoarece Şatra a lansat recent albumul "8 Culcat". Pe LP se aud colaborări cu Killa Fonic, cu Alduts Sherdley, Rava, MGL, Amuly şi Bruja. Apariţiile la podcasturi au apărut târzior, la 3 săptămâni după lansarea albumului. Până acum cel mai mare hit de pe noul disc este "Ou Ou", care a strâns 964.000 de vizualizări. E o colaborare cu RAVA şi MGL şi e singură piesă care a primit videoclip deocamdată.

Cele două podcasturi la care apar artiştii sunt "Aproximativ Discuţii" cu Gojira de la Happy Fish, dar şi Cypher de la PORC. Primul a fost mai degrabă o discuţie despre trecutul, prezentul şi viitorul Şatra Benz. Al doilea a fost o serie de provocări şi glume, banter clasic cu Drăcea. Şatra B.E.N.Z. are acum 3 membri, Lu-K Beats, Super Ed şi Keed.

În formula originală era şi Killa Fonic, care s-a dus la Global Records şi are o carieră solo de succes, dar şi Nosfe, care a încetat din viaţă cu câteva luni în urmă. Băieţii au fost surprinzător de deschişi şi deloc întunecaţi cu privire la subiectul Nosfe. Au reuşit să vorbească despre fostul coleg râzând şi cinstindu-i memoria.

În podcastul lui Gojira Keed a fost un Jolly Joker, plescăind des, poate cel mai rău lucru pe care poţi să îl faci la un podcast audio. Lu-K Beats a fost omul cerebral, care a vorbit despre burnout şi munca din studio. Am aflat care au fost cele mai mari ţepe luate de Şatra, pe ce sume cântă şi în ce condiţii, dar şi ce inspiraţie stă în spatele lui "8 Culcat". Super Ed a avut şi el o doză de umor, dar a ştiut şi când să fie matur şi când să povestească anecdote din turneu, concerte.

La Porc TV cei 3 artişti au fost puşi să ghicească dacă anumite versuri trap sunt scrise de ChatGPT sau de un trapper româsn. A fost şi un moment când Keed l-a sunat pe Chef Florin Dumitrescu şi o degustare de sos mega picant. Un lucru e clar: se lasă cu râs la ambele podcasturi şi cu insight-uri despre trupă pe care probabil nu le ştiai.

Comentează

Trending