Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Tot ce am înţeles din podcastul lui Gojira cu Ian, Nane, Amuly, Azteca

Pe 27 decembrie 2022, DJ Gojira a ţinut un podcast special la Happy Fish, aducându-i pe cei mai relevanţi artişti trap din România la o discuţie. Dorinţa DJ-ului era de a încheia un beef care ţine de ceva vreme şi a lămuri ce au împărţit trapperii. Ce a ieşit aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Podcast Gojira Happy Fish Ian Azteca Rava Amuly Nane
Podcast Gojira Happy Fish Ian Azteca Rava Amuly Nane │ FOTO: Happy Fish

Cel mai cunoscut beef (dispută între rapperi) de la masă îl aveau Ian cu Azteca, care erau colegi la Ocult Records, casa de discuri pe care au cofondat-o şi o deţineau. Am aflat şi alte lucruri interesante din acest podcast, piperat cu înjurături, insulte, ameninţări şi anume că Nane a avut o problemă gravă de sănătate în 2021. Artistul s-a operat pe creier, pentru a înlătura o tumoare. Ian l-a ironizat, ameninţându-l că "îi deschide operaţia".

S-a discutat la podcastul lui Gojira la Happy Fish şi despre incidente ca "Amuly dă-te jos" plus diferite întâlniri mai mult sau mai puţin "băieţeşti". Am făcut un rezumat mai jos despre ce a avut de spus fiecare:

  • Rava: a vorbit cel mai puţin, nu ştia de ce a fost invitat, aparent de la un Story pe Instagram. Ian îl vrea semnat la el, pe 20% comision.
  • Amuly: Al doilea cel mai agresiv dintre cei de la masă, Amuly a venit cu dovezile la el, cu screenshot-uri şi detalii. A explicat conflictele (aproape) fizice cu Ian, dar a vorbit şi despre avertizările date de mama sa cu privire la Ian, plus fosta prietenie şi colaborare care îl lega de "Jean".
  • Azteca: Azteca a fost cel mai rezervat şi cuminte, vorbind doar în prima parte a podcastului. S-a axat pe aspectul casei de discuri Ocult Records, ocazie cu care am aflat că Ian a înregistrat numele, iar Azteka a schimbat parola domeniului web.
  • Nane: Cel mai agresiv de la masă, Nane l-a enervat foarte rău inclusiv pe DJ Gojira, gazda întâlnirii. I-a întrerupt pe toţi care vorbeau, l-a ameninţat pe Ian cu bătaia şi l-a invitat la o gală RXF, acceptată cu jumătate de gură. A discutat deschis despre colaborările care duc trapperii în mainstream, Delia fiind exemplul numărul 1, alături de Theo Rose. Nu s-a ferit să devină personal şi a tot menţionat că Ian ar fi molestat diferite persoane şi că are video-uri cu artistul în ipostaze tandre cu băieţi.
  • Ian: A venit cu bodyguarzi BGS, a sărit la bătaie la un moment dat, a avut o atitudine superioară şi nu prea şi-a susţinut punctele de vedere cu argumente sau dovezi. A avut doar contractul cu Global Records de arătat şi a plecat de la masă atunci când s-a discutat despre NFT-uri şi returnarea banilor pe ele.

Podcastul video:

771.000 de views a generat podcastul şi asta doar în 24 ore de la postarea sa, performanță care îl va trimite direct în Trending. Ce e clar e că nu mai există cale de împăcare pentru aceștia şi că i-am putea vedea pe Ian şi Nane boxând la o gală RXF. Rava a părut cel mai împăciuitor, dar nici Azteca nu a închis toate uşile pentru o eventuală împăcare.

Trending