Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - We’ll Be Back: Chapter I

Megadeth a lansat piesa "We'll Be Back", primul single de pe noul său album, "The Sick, The Dying... And the Dead". Piesa este una accelerată, cu un Dave Mustaine în formă de zile mari şi primeşte un videoclip animat de soldaţi în plină luptă.

Noul album Megadeth, "The Sick, The Dying... and the Dead!" va sosi pe 2 septembrie 2022 şi în ciuda unui travaliu complex se anunţă a fi un clasic. A fost compus în pandemie, întârziat de lupta lui Mustaine cu cancerul şi de concedierea basistului David Ellefson. Odată cu acest disc Megadeth ajunge la o discografie impresionantă, de 16 albume. Videoclipul "We'll Be Back: Chapter I" poate fi văzut şi ca un scurt metraj, produs chiar de către Dave Mustaine.

El urmăreşte povestea de origine a "mascotei" formaţiei, Vic Rattlehead şi prezintă sacrificiul personal, curajul şi dorinţa de supravieţuire a unui soldat. Acesta este primul clip dintr-o trilogie de scurt metraje tematice legate de piesele noului album. Revenind la istoria cu înlocuirea lui David Ellefson, problema a fost că el înregistrase deja multe părţi de bas pentru LP. Ei bine, Mustaine l-a adus pe Steve DiGiorgio de la Testament pentru a le înlocui.

Megadeth nu a mai lansat un album nou din 2016 încoace, atunci când "Dystopia" i-a adus un premiu Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie metal". În acest moment Megadeth se află în turneu şi îl are pe basistul James Lomenzo drept component oficial şi membru permanent. Mai există o schimbare de componenţă: toboşarul Dirk Verbeuren i-a luat locul lui Chris Adler, cunoscut pentru colaborarea cu Lamb of God. El a cântat pe "Dystopia", dar a părăsit grupul în acelaşi an 2016.

Megadeth a făcut senzaţie la mijloc de iunie la festivalul Hellfest din Clisson, Franţa, cântând piese clasice precum "A Tout le Monde" şi "Symphony of Destruction". Vocea lui Mustaine sună binişor în ciuda luptei cu cancerul la gât, dar chitara e cea care impresionează cu adevărat. Pe album vom auzi şi un cover după Dead Kennedys, piesa "Police Truck".

Megadeth este activă din 1983, cu o pauză între 2002 şi 2004. Grupul condus de Dave Mustaine a vândut peste 38 de milioane de discuri şi a primit discuri de platină în SUA pentru 6 din cele 15 albume de studio. Are şi 12 nominalizări Grammy la activ.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED