Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - We’ll Be Back: Chapter I

Megadeth a lansat piesa "We'll Be Back", primul single de pe noul său album, "The Sick, The Dying... And the Dead". Piesa este una accelerată, cu un Dave Mustaine în formă de zile mari şi primeşte un videoclip animat de soldaţi în plină luptă.

Noul album Megadeth, "The Sick, The Dying... and the Dead!" va sosi pe 2 septembrie 2022 şi în ciuda unui travaliu complex se anunţă a fi un clasic. A fost compus în pandemie, întârziat de lupta lui Mustaine cu cancerul şi de concedierea basistului David Ellefson. Odată cu acest disc Megadeth ajunge la o discografie impresionantă, de 16 albume. Videoclipul "We'll Be Back: Chapter I" poate fi văzut şi ca un scurt metraj, produs chiar de către Dave Mustaine.

El urmăreşte povestea de origine a "mascotei" formaţiei, Vic Rattlehead şi prezintă sacrificiul personal, curajul şi dorinţa de supravieţuire a unui soldat. Acesta este primul clip dintr-o trilogie de scurt metraje tematice legate de piesele noului album. Revenind la istoria cu înlocuirea lui David Ellefson, problema a fost că el înregistrase deja multe părţi de bas pentru LP. Ei bine, Mustaine l-a adus pe Steve DiGiorgio de la Testament pentru a le înlocui.

Megadeth nu a mai lansat un album nou din 2016 încoace, atunci când "Dystopia" i-a adus un premiu Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie metal". În acest moment Megadeth se află în turneu şi îl are pe basistul James Lomenzo drept component oficial şi membru permanent. Mai există o schimbare de componenţă: toboşarul Dirk Verbeuren i-a luat locul lui Chris Adler, cunoscut pentru colaborarea cu Lamb of God. El a cântat pe "Dystopia", dar a părăsit grupul în acelaşi an 2016.

Megadeth a făcut senzaţie la mijloc de iunie la festivalul Hellfest din Clisson, Franţa, cântând piese clasice precum "A Tout le Monde" şi "Symphony of Destruction". Vocea lui Mustaine sună binişor în ciuda luptei cu cancerul la gât, dar chitara e cea care impresionează cu adevărat. Pe album vom auzi şi un cover după Dead Kennedys, piesa "Police Truck".

Megadeth este activă din 1983, cu o pauză între 2002 şi 2004. Grupul condus de Dave Mustaine a vândut peste 38 de milioane de discuri şi a primit discuri de platină în SUA pentru 6 din cele 15 albume de studio. Are şi 12 nominalizări Grammy la activ.

Comentarii

Concerte & turnee

Află programul și regulile de acces pentru concertul Megadeth de la Romexpo

Megadeth va concerta pe 10 iunie la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. În deschidere vor cânta Vendetta FM (Spania) și Stellvris (Cehia). Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la eveniment.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști. Trupa revine în România cu turneul "Crush The World Tour" și promite un show de neratat la Romexpo.

Program concert Megadeth la Romexpo

 • OPEN DOORS - 18:00
 • Stellvris - 19:00 - 19:30
 • Vendetta FM - 20:00 - 20:30
 • Megadeth - 21:00 - ...

Reguli de acces concert Megadeth la Romexpo

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00, iar concertele debutează de la ora 19:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite.

Organizatorii au pregătit un Food Court atât în zona A, cât și în zona B cu Food Trucks generos precum și baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise.

Acces copii

 • Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (sunteți rugați ca în caz de ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile Premium și Categoria A vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria B nu vor primi brățară la acces.
 • Categoria Premium - Pe platformă la înălțime, fără loc, cu bar separat și acces separat. Fanii cu bilet Premium au acces în toate categoriile de bilete inclusiv în fața scenei în Categoria A. Beneficiază de toaletă VIP.
 • Categoria A - în picioare, în fața scenei; posesorii de bilete la categoria A nu au acces la categoria Premium, dar au acces la categoria B
 • Categoria B - în picioare în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Prețuri bilete concert Megadeth la Romexpo:

Biletele mai sunt disponibile DOAR la intrare:

 • Categoria A - 350 de lei
 • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 290 de lei la intrare
 • Premium - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat - 800 de lei
Citește în continuare