Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - Night Stalkers: Chapter II ft. Ice-T

Megadeth îşi continuă parcursul spre lansarea unui nou album, odată cu lansarea single-ului "Night Stalkers", colaborare cu Ice-T. Avem parte şi de un videoclip cu tentă de coşmar, care este capitolul 2 dintr-o poveste complexă spusă de Mustaine şi colaboratorii săi.

"Night Stalkers" este al doilea single de pe noul album Megadeth, "The Sick, the Dying... and the Dead". Clipul face parte dintr-o trilogie începută cu "We'll be Back" şi continuă povestea soldaţilor de pe front, care trec prin noi aventuri şi traume. De regie s-a ocupat Leo Liberti, de producţie Rafael Pensado, iar Vic Rattlehead este protagonistul poveştii spuse de Megadeth în trilogia de clipuri. Este o poveste a răzbunării, cum mai vezi doar în filmele coreene.

Albumul Megadeth va fi lansat pe 2 septembrie 2022 şi este rodul a câţiva ani de muncă, cu un Mustaine refăcut după cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în anul 2019. Vom primi 12 piese noi, iar discul va fi disponibil sub fomă de CD, vinil şi casetă, dar şi digital prin platformele de streaming. Au trecut 6 ani de la ultimul release Megadeth, "Dystopia", care a câştigat premiul Grammy. Între timp Dave Mustaine a învins cancerul şi a colaborat cu producătorul Chris Rakestraw (producător şi pentru Danzig şi Parkway Drive).

Grosul înregistrărilor s-a făcut acasă la Mustaine, în Nashville, Tennessee, alături de chitaristul Kiko Louireiro şi toboşarul Dirk Verbeuren. Basistul Steve DiGiorgio a fost cooptat pe ultima sută de metri după ce Dave Eleffson a fost dat afară din trupă în urma unor neînţelegeri cu Mustaine. DiGiorgio a colaborat cu Death, Testament şi Sadus. A mai contribuit la înregistrări şi James LoMonezo, din postura de basist permanent.

Surpriza noului single este rapperul Ice-T, ce e drept deloc străin de lumea thrash metal-ului. Spunem asta deoarece are propria sa trupă thrash, Body County, care a integrat elemente de Slayer şi Suicidal Tendencies. De alfel şi Body Count pregăteşte un LP proaspăt. Ice-T şi Dave Mustaine sunt prieteni de 30 de ani şi sunt cimentaţi în istoria trash metal şi a muzicii din Bay Area, California. Ice are o implicare personală în acest track şi videoclip, el fiind un ranger în armata americană şi servind chiar în Afghanistan.

O altă surpriză care ne aşteaptă pe album este coverul după Dead Kenneyds "Police Truck" reinterpretat. Un alt cover este cel după Sammy Hagar, "This Planet's on Fire (Burn In Hell)", realizat chiar alături de Sammy Hagar.

Comentarii

Concerte & turnee

Află programul și regulile de acces pentru concertul Megadeth de la Romexpo

Megadeth va concerta pe 10 iunie la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. În deschidere vor cânta Vendetta FM (Spania) și Stellvris (Cehia). Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la eveniment.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști. Trupa revine în România cu turneul "Crush The World Tour" și promite un show de neratat la Romexpo.

Program concert Megadeth la Romexpo

 • OPEN DOORS - 18:00
 • Stellvris - 19:00 - 19:30
 • Vendetta FM - 20:00 - 20:30
 • Megadeth - 21:00 - ...

Reguli de acces concert Megadeth la Romexpo

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00, iar concertele debutează de la ora 19:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea trupele favorite.

Organizatorii au pregătit un Food Court atât în zona A, cât și în zona B cu Food Trucks generos precum și baruri, publicul având de ales dintr-o gamă variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise.

Acces copii

 • Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Este INTERZIS accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (sunteți rugați ca în caz de ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile Premium și Categoria A vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria B nu vor primi brățară la acces.
 • Categoria Premium - Pe platformă la înălțime, fără loc, cu bar separat și acces separat. Fanii cu bilet Premium au acces în toate categoriile de bilete inclusiv în fața scenei în Categoria A. Beneficiază de toaletă VIP.
 • Categoria A - în picioare, în fața scenei; posesorii de bilete la categoria A nu au acces la categoria Premium, dar au acces la categoria B
 • Categoria B - în picioare în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Prețuri bilete concert Megadeth la Romexpo:

Biletele mai sunt disponibile DOAR la intrare:

 • Categoria A - 350 de lei
 • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 290 de lei la intrare
 • Premium - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat - 800 de lei
Citește în continuare