Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - Night Stalkers: Chapter II ft. Ice-T

Megadeth îşi continuă parcursul spre lansarea unui nou album, odată cu lansarea single-ului "Night Stalkers", colaborare cu Ice-T. Avem parte şi de un videoclip cu tentă de coşmar, care este capitolul 2 dintr-o poveste complexă spusă de Mustaine şi colaboratorii săi.

"Night Stalkers" este al doilea single de pe noul album Megadeth, "The Sick, the Dying... and the Dead". Clipul face parte dintr-o trilogie începută cu "We'll be Back" şi continuă povestea soldaţilor de pe front, care trec prin noi aventuri şi traume. De regie s-a ocupat Leo Liberti, de producţie Rafael Pensado, iar Vic Rattlehead este protagonistul poveştii spuse de Megadeth în trilogia de clipuri. Este o poveste a răzbunării, cum mai vezi doar în filmele coreene.

Albumul Megadeth va fi lansat pe 2 septembrie 2022 şi este rodul a câţiva ani de muncă, cu un Mustaine refăcut după cancerul la gât cu care a fost diagnosticat în anul 2019. Vom primi 12 piese noi, iar discul va fi disponibil sub fomă de CD, vinil şi casetă, dar şi digital prin platformele de streaming. Au trecut 6 ani de la ultimul release Megadeth, "Dystopia", care a câştigat premiul Grammy. Între timp Dave Mustaine a învins cancerul şi a colaborat cu producătorul Chris Rakestraw (producător şi pentru Danzig şi Parkway Drive).

Grosul înregistrărilor s-a făcut acasă la Mustaine, în Nashville, Tennessee, alături de chitaristul Kiko Louireiro şi toboşarul Dirk Verbeuren. Basistul Steve DiGiorgio a fost cooptat pe ultima sută de metri după ce Dave Eleffson a fost dat afară din trupă în urma unor neînţelegeri cu Mustaine. DiGiorgio a colaborat cu Death, Testament şi Sadus. A mai contribuit la înregistrări şi James LoMonezo, din postura de basist permanent.

Surpriza noului single este rapperul Ice-T, ce e drept deloc străin de lumea thrash metal-ului. Spunem asta deoarece are propria sa trupă thrash, Body County, care a integrat elemente de Slayer şi Suicidal Tendencies. De alfel şi Body Count pregăteşte un LP proaspăt. Ice-T şi Dave Mustaine sunt prieteni de 30 de ani şi sunt cimentaţi în istoria trash metal şi a muzicii din Bay Area, California. Ice are o implicare personală în acest track şi videoclip, el fiind un ranger în armata americană şi servind chiar în Afghanistan.

O altă surpriză care ne aşteaptă pe album este coverul după Dead Kenneyds "Police Truck" reinterpretat. Un alt cover este cel după Sammy Hagar, "This Planet's on Fire (Burn In Hell)", realizat chiar alături de Sammy Hagar.

PUBLICITATE
Comentarii