Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Paul Rudd va juca în cel de-al treilea sezon "Only Murders in the Building"

Paul Rudd s-a alăturat distribuției "Only Murders in the Building", show-ul de pe Hulu care revine cu cel de-al treilea sezon. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Paul Rudd la The Late Show with Stephen Colbert
Paul Rudd la The Late Show with Stephen Colbert │ FOTO: captură YouTube / Paul Rudd la The Late Show with Stephen Colbert

După ce a făcut scurtă apariție la sfârșitul celui de-al doilea sezon, Paul Rudd s-a alăturat oficial distribuției serialului "Only Murders in the Building".

"Paul Rudd, după ce a avut un debut de bun augur în lumea serialului nostru la sfârșitul sezonului doi ca Ben Glenroy, este cineva despre care dorim să aflăm mai multe și să îl vedem în viitorul sezon. Este o sursă clară de incertitudini și, ca întotdeauna cu serialul nostru, de multe răsturnări de situație", a declarat pentru Variety John Hoffman, unul dintre creatorii serialului.

"Only Murders in the Building" îi are în centrul intrigii pe Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) și Mabel Mora (Selena Gomez). Ei locuiesc în același bloc de apartamente din New York și împărtășesc o pasiune pentru podcast-urile despre crime adevărate. Când o crimă are loc în clădirea lor, ei decid să înceapă un propriu podcast despre crime.

În ceea ce îl privește pe Paul Rudd, el îl interpretează pe Ben Glenroy, un actor prosper care a fost distribuit în noua piesă a lui Charles. Cu toate acestea, cei doi nu se înțeleg prea bine și se ciondănesc. Fără a oferi prea multe spoilere, este important de știut că lucrurile nu merg atât de bine pentru Ben.

Noul rol al lui Rudd din "Only Murders in the Building" îl reunește cu Selena Gomez, cei doi jucând împreună în filmul "The Fundamentals of Caring" din 2016. Printre cele mai importante proiecte ale actorului se numără "Clueless", "Wet Hot American Summer", "The 40-Year-Old Virgin" și "Ant-Man" de la Marvel.

Trending