Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Tom Holland devine Fred Astaire într-un viitor film biografic

Nu toți eroii poartă costume inteligente și se luptă cu răufăcători pentru ca binele să câștige. Unii eroi poartă fracuri elegante și pantofi rafinați, cucerind cu mișcări de dans, interpretări muzicale și prestații actoricești de neuitat. Spider-Man și Fred Astair sunt eroi din lumi diferite, dar aduși în fața publicului de același actor: Tom Holland. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Tom Holland și Fred Astaire
Tom Holland și Fred Astaire │ FOTO: The Graham Norton Show (BBC) / IMDb

Actorul de 25 de ani a confirmat oficial că îl va interpreta pe legendarul actor, dansator și cântăreț Fred Astaire într-un viitor film biografic. Holland a făcut această declarație în cadrul unui interviu acordat publicației AP Entertainment, la un eveniment de promovare a filmului "Spider-Man: No Way Home".

"Scenariul a venit acum o săptămână. Nu l-am citit încă; nu mi l-au dat", le-a declarat Tom Holland reporterilor.

Producătoare Amy Pascal l-a avut în vizor pe Holland pentru a-l interpreta pe Astaire, așa cum este menționat într-un articol din publicația GQ. Mai mult, Pascal îl vede pe Tom într-o nouă trilogie Spider-Man.

"Știu că Amy Pascal are scenariul. M-a contactat mai devreme pe FaceTime. Eram în baie. Am avut o conversație plăcută. O să îl joc pe Fred Astaire", a adăugat Tom Holland.

Tom Holland ar putea fi o alegere excelentă pentru a-l interpreta pe Fred Astaire, dacă e să privim în retrospectivă. Printre primele apariții pe scenă ale actorului se numără musicalul "Billy Elliot". Pentru această producție, Holland a luat lecții de dans și balet. În 2017, actorul a devenit viral pe internet cu momentul de la show-ul "Lyp Sync Battle". A cântat și a dansat pe o combinație de "Singin' in the Rain" și "Umbrella" a Rihannei.

Considerat drept unul dintre cei mai cunoscuți dansatori ai tuturor timpurilor, Fred Astaire a jucat în peste 30 de musicaluri. Cariera sa de șapte decenii a fost completată de spectacole pe Broadway și West End. Astaire este de obicei amintit alături de Ginger Rogers, care a jucat cu el în mai multe filme precum "Swing Time", "The Gay Divorcee" sau "Top Hat".

Până când va intra în pielea lui Fred Astaire, Tom Holland se concentrează pe ultima sa apariție ca Peter Parker în filmul "Spider-Man: No Way Home". Pelicula va ajunge în cinematografe pe 17 decembrie.

Trending