Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Unul dintre cei mai duri antagoniști din Game of Thrones vine la Comic Con 2024

Actorul Jack Gleeson, cunoscut pentru rolul lui Joffrey Baratheon din Game of Thrones, vine la București pentru a se întâlni cu fanii, în cadrul celei mai noi ediții Comic Con. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Jack Gleeson la Comic Con 2024
Jack Gleeson la Comic Con 2024 │ FOTO: Comic Con

Dacă personajul care l-a făcut celebru era nedemn de încredere, actorul Jack Gleeson își respectă promisiunea făcută anul trecut când nu a mai putut ajunge la eveniment și confirmă prezența la ediția din 2024. Astfel, interpretul celui mai temut și instabil antagonist din Game of Thrones, Joffrey Baratheon, vine la București duminică, 21 aprilie, pentru a face fotografii individuale, pentru a oferi autografe personalizate și pentru a sta de vorbă cu fanii în cadrul sesiunilor de Q&A.

Jack Gleeson și-a început cariera încă din copilărie. De la vârsta de 8 ani, a început să joace în producții precum Reign of Fire, Batman Begins, primul film din trilogia regizată de Christopher Nolan, avându-l în rolul lui Batman pe Christian Bale, Shrooms și A Shine of Rainbows.

Începând cu 2011, Jack l-a portretizat pe regele Joffrey Baratheon, unul dintre cele mai temute și imprevizibile personaje din Game of Thrones, cel mai de succes serial al ultimului deceniu. Narcisist și sadic, Joffrey Baratheon, urmașul la tron al lui Robert Baratheon, a dus o politică caracterizată prin teroare, cei care au avut cel mai mult de suferit în urma acțiunilor sale fiind Sansa Stark și tatăl său, Ned, care a fost și executat la finele primului sezon din ordinul direct al lui Joffrey.

Deși, după finalizarea filmărilor sale din Game of Thrones, și-a dorit o pauză de la actorie pentru a se dedica mediului academic, Jack nu s-a putut ține departe de scenă sau de platourile de filmare. După o binemeritată pauză, a continuat să activeze pe scenele de teatru din Dublin, iar în 2020 a revenit în televiziune în seria BBC, Out of Her Mind. Cel mai recent rol este in thriller-ul irlandez In the Land of Saints and Sinners, unde joacă alături de Liam Neeson.

Actorul lucrează în prezent la o nouă serie produsă de creatorii Ozark, Safe Harbour, unde printre colegii de platou se număra și Alfie Allen, fostul său coleg din Game of Thrones, care l-a interpretat pe Theon Greyjoy.

Jack Gleeson se alătură lui Sebastian Roche (Supernatural, The Vampire Diaries), Adrian Rawlins (Harry Potter, Chernobyl), Alexander Vlahos (Outlander, Merlin), Andrew Horton (Jupiter's Legacy), Jacob Dudman (The Last Kingdom, Fate The Winx Saga) și actriței MyAnna Buring (The Witcher, Twilight Saga) în line-up-ul din 2024 al Comic Con România.

În perioada 19-21 aprilie, Comic Con România revine cu o nouă ediție plină de surprize, de la actori îndrăgiți la activități și atracții, care vor face deliciul celor pasionați de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai. Evenimentul va avea loc la Romexpo în București.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Diverse vineri, 19 aprilie 2024

East European Comic Con 2024

Loc
Romexpo

Trending