Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Laszlo Farkas, solistul Quo Vadis, a murit la 51 de ani, în urma unui accident rutier

Laszlo Farkas, vocalistul formației timișorene Quo Vadis, a murit la vârsta de 51 de ani. Muzicianul și-a pierdut viața într-un grav accident rutier, ce s-a produs pe DN 59, la ieșirea din Timișoara.

Publicat

pe

Laszlo Farkas, solistul Quo Vadis
Laszlo Farkas, solistul Quo Vadis │ FOTO: Captură YouTube

Laszlo Farkas a murit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 59 sâmbătă, 4 decembrie. Impactul a fost unul violent, două mașini ciocnindu-se puternic și o a treia fiind lovită în urma coliziunii celor două. Potrivit PRO TV, a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, cele 3 mașini ajungând la distanțe de zeci de metri una față de cealaltă.

IPJ Timiș relatează că cele două mașini care s-au tamponat frontal erau conduse de un bărbat de 51 de ani, respectiv 22 de ani. Cel de 51 de ani, identificat ulterior ca fiind solistul Quo Vadis, Laszlo Farkas, a murit. Alte două persoane s-au ales cu politraumatisme.

Cum s-a petrecut accidentul de pe DN 59 soldat cu moartea lui Laszlo Farkas

"Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 51 de ani a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta. Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani", a transmis IPJ Timiș, citat de tion.ro.

În urma acestui accident a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "ucidere din culpă" și "vătămare corporală din culpă".

Imagini de la locul accidentului

Laszlo Farkas, zis Laci, este unul dintre membrii fondatori ai formației blues-rock Quo Vadis, alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt. Trupa și-a început activitatea în 1991, participând, de-a lungul anilor, la numeroase evenimente de referinţă și festivaluri de rock şi blues.

Comentează

Trending