Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Cuibul - Orașul

Trupa Cuibul a lansat o nouă piesă, intitulată ”Orașul”. Single-ul se regăsește pe albumul “Vise elementare” și este acompaniat de un videoclip în regia lui Pavel Vladimirsky.

Cuibul este o trupă din Chișinău înființată în 1991 de către muzicianul Igor Dînga(producător muzical pentru Zdob și Zdub). După 6 albume, o perioadă de pauză și o revenire în 2010 cu un nou material, anul 2013 marchează stabilirea trupei într-o nouă formulă alături de vocalista Lidia Scarlat. În această componență au cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba.

Recent, trupa a finalizat al 8-lea album - “Vise elementare” - fiind primul album în limba română, lansat împreună cu Media Pro Music și Universal Music România. Albumul a metamorfozat întregul sound al formației, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public și o nouă viață pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formației.

Cel mai recent videoclip al trupei este regizat de Pavel Vladimirsky și este dedicat orașului Chișinău:

“În febra grijilor, flatărilor şi reproşurilor faţă de ‎Chişinău, noi îi dedicăm o piesă şi un videoclip. Acesta e Chişinăul aşa cum îl vedem noi. Haotic, plin de surprize, pe alocuri paradoxuri, iraţional, însă foarte aproape, cald şi unic în felul său.” – Cuibul

Cuibul – componența actuală:

  • Igor Dînga (chitară, vocal)
  • Lidia Scarlat (vocal)
  • Igor Coșolean (chitară)
  • Andrei Boico (bass)
  • Eugen Berdea (cajon)

Invitați:

  • Alexandr Obidennik (vioară)
  • Stanislav Kulcikovskii (acordeon)

Citește mai multe despre Cuibul
Videoclipuri cu Cuibul
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE