Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Cillian Murphy revine ca Tommy Shelby într-un lungmetraj "Peaky Blinders"

Povestea lui Tommy Shelby nu s-a încheiat odată cu ultimul sezon al serialului "Peaky Blinders". Cillian Murphy va intra din nou în pielea protagonistului, de data aceasta într-un film de lungmetraj.

Publicat

pe

Trailer Peaky Blinders sezonul 6
Trailer Peaky Blinders sezonul 6 │ FOTO: captură YouTube / BBC

Steven Knight, creatorul "Peaky Blinders", a declarat pentru o publicație britanică că Cillian Murphy va relua îndrăgitul rol al lui Tommy Shelby într-o viitoare versiune de lungmetraj. Mai mult, el a specificat faptul că filmările vor începe în septembrie, la studiourile Digbeth Loc din Birmingham, iar acțiunea peliculei va avea loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Revenirea lui Murphy ca Tommy Shelby pentru filmul "Peaky Blinders" nu este cu adevărat un șoc, având în vedere că actorul irlandez și-a exprimat de-a lungul timpului interesul de a juca într-un lungmetraj atâta timp cât scenariul este bun.

Acțiunea ultimului sezon "Peaky Blinders" s-a desfășurat în 1933, înainte de începerea celui de-al Doilea Război Mondial, așa că filmul este setat să revină asupra personajelor câțiva ani mai târziu. Knight a dat de înțeles că distribuția va cuprinde câțiva actori din cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului.

"Peaky Blinders" a avut premiera pe BBC Two, dar după ce serialul a ajuns pe Netflix, popularitatea sa a atins cote ridicate. Tot Netflix se zvonește că are de gând să producă două seriale spin-off. Unul care urmărește operațiunile din Boston ale clanului Shelby, și un prequel despre viața tinerei Polly Gray, interpretată în serialul original de Helen McCrory.

Trending