Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Spider-Man cucerește multiversul în noul trailer "Spider-Man: No Way Home"

Aventurile lui Spider-Man devin din ce în ce mai complicate, pentru că una e să te lupți cu răufăcătorii dintr-un singur univers, și alta e să fii eroul mai multor universuri paralele. În plus, viața socială și relația amoroasă au nevoie și ele de o anumită atenție din partea lui Peter Parker. Toate aceste aspecte și multe altele pot fi observate în noul trailer al viitorului "Spider-Man: No Way Home".

Publicat

pe

Trailer "Spider-Man: No Way Home"
Trailer "Spider-Man: No Way Home" │ FOTO: YouTube / Marvel

Tom Holland îmbracă pentru a treia oară costumul îndrăgitului personaj, în ceea ce se presupune a fi ultimul film din trilogia Marvel despre Spider-Man. Pelicula "Spider-Man: No Way Home" va fi lansată în cinematografe pe 17 decembrie 2021. Până atunci, însă, fanii se pot delecta cu un trailer care lasă foarte mult loc de interpretare.

Unul dintre principalele motive ale filmului este conceptul de multivers, adică mai multe universuri posibile care împreună cuprind tot ceea ce există și poate exista: totalitatea spațiului, a timpului, materiei și a energiei. Sună complex, periculos și aproape magic, iar ce personaj întrunește calitățile necesare pentru a controla asemenea putere? Corect, Doctor Strange, pe care îl putem vedea creând o "ruptură" interdimensională din care ies o serie de răufăcători pe care îi știm deja din anterioarele filme Spider-Man.

Este vorba de Alfred Molina și Willem Dafoe care revin ca Doctor Octopus ("Spider-Man 2"), respectiv, Green Goblin ("Spider-Man"). Trailerul prezintă, de asemenea, indicii că vor apărea în ecuație Sandman ("Spider-Man 3"), Electro ("The Amazing Spider-Man 2") și Lizard ("The Amazing Spider-Man").

Atunci, dacă cei cinci ticăloși revin în viața lui Peter Parker (aka Spider-Man) din cauza vrăjii lui Strange, nu ar putea ca și ceilalți Spider-Man să își facă apariția? Ideea și-a făcut loc în mințile fanilor, o idee în care Tobey Maguire, Andrew Garfield și Tom Holland apar împreună pe ecran. Mai avem fix o lună până la premiera filmului, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm cuminți și să disecăm eventualele fire ale poveștii Omului Păianjen.

VIDEO: SPIDER-MAN: NO WAY HOME - Official Trailer

Trending