Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

SuperStar România se apropie de finală cu 6 concurenți; Urmărește-le prestațiile din live-ul 2 - VIDEO

Ultimele show-uri SuperStar România își pun amprenta asupra favoriților din competiție. După cel de-al doilea LIVE, 6 concurenți s-au calificat în următoarea gală a emisiunii. Momentele lor au primit cele mai multe voturi din partea publicului, tot cei de acasă urmând să decidă și cine ajunge în finală.

Publicat

pe

Artiom Topal cântând ”Take On Me” la SuperStar România
Artiom Topal cântând ”Take On Me” la SuperStar România │ FOTO: Captură YouTube

Cel de-al doilea live SuperStar România a adus în fața publicului prestații puternice din partea concurenților. Fiecare a interpretat câte o piesă, unii concurenți valorificându-și minutele pe scenă, alții cedând sub imperiul emoțiilor. La finalul ediției, publicul a hotărât cine merită să meargă mai departe. Din cei 8 concurenți doar 6 s-au calificat în LIVE-ul 3, ce se va difuza la PRO TV pe 10 decembrie.

Cine sunt cei 6 concurenți calificați în LIVE-ul 3 SuperStar România

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie și Romina Apostol vor urca pe scena SuperStar și în emisiunea de vinerea viitoare, reușind să obțină voturile publicului și să se califice în LIVE-ul 3. Cei 6 au interpretat piese care le-au pus în valoare vocea, dar și versatilitatea. Toate alegerile muzicale au fost făcute de concurenți.

Alessandro Mucea a ieșit din zona de confort și a interpretat o piesă pop, de dragoste, respectiv "Kiss From A Rose", a cunoscutului artist Seal. Aflat în postura de mare favorit, Alessandro s-a lăsat copleșit, pe alocuri, de emoții, Carla's Dreams explicându-i ce i-a lipsit.

"Ceea ce pe mine m-a uimit a fost că tu te-ai dus în tehnicalități. Tu ai cântat-o tehnic. Muzica de tipul ăsta nu se cântă așa. Mie mi s-a părut că sufletul tău, de care suntem toți îndrăgostiți, astăzi a rămas undeva în culise. Nu de tot, dar se poate un pic mai bine. (...) Să nu uiți ce ți-am spus și să impresionezi și prin emoție, pentru că asta este cea mai mare putere a ta."

SuperStar LIVE 2: Alessandro Mucea - "Kiss From A Rose", cover Seal

"Să știi că ți-a ieșit bine, iar eu piesa asta o am întipărită cu vocea lui Sinead O'Connor. Îmi place cum a sunat", i-a spus Marius Moga lui Alexandru.

SuperStar LIVE 2: Alexandru Precup - "Nothing Compares To You"

"Domnișoara Jugănaru, dumneavoastră parcă ați venit la noi dintr-o poveste, dar nu din una foarte cunoscută. Din una care-ți doreși să nu se termine niciodată. Știi de ce? Pentru că este mereu interesantă și surprinzătoare. Eu m-aș tot uita și uita la tine", i-a spus Carla's Dreams Mariei Jugănaru.

SuperStar LIVE 2: Maria Jugănaru - "F@cking Perfect", cover Pink

"Fulgere și tunete a fost piesa asta. La un moment dat mă gândeam că s-a crăpat ecranul. Exact așa mi s-a părut. Ai o forță extraordinară. Și în voce, și o forță interioară. Ai o energie molipsitoare", i-a spus Smiley Rominei.

SuperStar LIVE 2: Romina Apostol - "Cry Baby", cover Janis Joplin

"Ești printre cei mai buni, ești conștientă de asta. (...) Vreau să înveți că nu te poate doborî nimic niciodată. Nu există nimic să te doboare. Tu trebuie să fii puternică pentru că așa vrei", a încurajat-o Raluka pe Naomi, cea mai emotivă dintre concurente.

SuperStar LIVE 2: Naomi Prie - "You Know I'm No Good", cover Amy Winehouse

"Eu n-am fost niciodată la un concert Adele. Acum eu am închis ochii și am fost. A fost foarte important că eu te-am crezut", a spus Carla's Dreams.

SuperStar LIVE 2: Maria Ojică - "Easy On Me", cover Adele

Victoria Peșterean și Alexandru Precup au părăsit competiția după LIVE-ul 2. Deși jurații au apreciat momentele celor doi concurenți, voturile publicului i-a clasat pe ultimele locuri, sub linia primilor 6.

Momentele concurenților eliminați în LIVE-ul 2

"Toate lucurile se întâmplă spre bine pentru tine, de la tine. Mă bucur foarte mult că te-am văzut așa..."dezbrăcată". E o chestie pe care-mi doream să o văd de mult. Am simțit-o, dar nu am văzut-o", i-a spus Smiley Victoriei.

SuperStar LIVE 2: Victoria Peșterean - "Oh Mother"

"Tu ești un talent pur. Atunci când cânți, o faci cu pasiune, nu te joci. Ai avut niște scăpări, la al doilea refren, am să le pun pe seama dansului", i-a spus Marius Moga lui Artiom Topal, care a impresionat publicul și a reușit să treacă mai departe cântând piesa "Take On Me" de la A-ha.

SuperStar LIVE 2: Artiom Topal - "Take On Me", cover A-ha

În emisiunea de pe 3 decembrie, Raluka a cântat în premieră piesa "Acum", Carla's Dreams și EMAA au cântat hitul "N-aud", iar Smiley și DOC au interpretat cea mai recentă melodie, "Locul sfințește omul".

Aflată în culise, Raluka a acordat și un interviu pentru PRO TV, în care și-a exprimat opinia cu privire la concurenții rămași în emisiune.

"Suntem foarte mândri că am reușit să aducem în finală cele mai bune voci și oamenii care sunt pregătiți în momentul ăsta să facă ceva pe mai departe. Și ceilalți au fost buni, toți oamenii care au trecut de prima selecție sunt talentați, doar că unii sunt mai pregătiți, au muncit un pic mai mult", a declarat Raluka.

În LIVE-ul 3 SuperStar România, ce va fi difuzat vineri, 10 decembrie, de la 20:30, cei 6 concurenți aleși de public revin pe scenă. Mai departe, în Marea Finală de pe 17 decembrie, vor merge doar 4 concurenți.

Comentează

Trending