Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cele mai iubite artiste ale secolului 21, potrivit difuzărilor din UK - TOP 20

PPL (Phonographic Performance Limited) a publicat un top al celor mai populare artiste ale secolului 21, considerând difuzările de pe posturile de radio și TV din Marea Britanie. Din clasament fac parte atât artiste britanice, precum Adele și Ellie Goulding, dar și cântărețe americane precum Katy Perry, Pink și Taylor Swift.

Publicat

pe

Pink
Pink │ FOTO: Captură YouTube

Deși au spus da Brexit-ului, britanicii nu sunt naționaliști când vine vorba de preferințe muzicale. Potrivit unui clasament realizat pe baza difuzărilor de pe radio și TV din UK, cea mai populară artistă a secolului 21 este Pink. Alecia Beth Moore, pe numele ei real, a reușit să ajungă în inimile englezilor încă de la lansarea primului ei album, "Can't Take Me Home" (2000), ce a fost certificat cu platină în UK, rămânând în topul preferințelor acestora până în prezent, respectiv 7 albume mai târziu.

Pink este, potrivit PPL (Phonographic Performance Limited), artista cu cele mai multe difuzări pe TV și radio din Marea Britanie, hituri precum "Get The Party Started", "Just Like A Pill", "So What", "Who Knew", "Just Give Me a Reason", "What About Us" și  "Walk Me Home" menținând-o pe artistă în atenția publicului pe parcursul întregii sale cariere. Este impresionant, totuși, că Pink reușește să le surclaseze la capitolul difuzări pe Madonna și Katy Perry, ale căror cifre de vânzări sunt mai ridicate la nivel internațional.

Adele, cea mai de succes artistă britanică a ultimului secol, se află pe locul 6 în acest clasament, această poziționare ușor dezamăgitoare datorându-se, cu siguranță, faptului că albumul ei de debut a apărut abia în 2008, Pink și artistele mai sus plasate având un avans de câțiva ani buni înaintea sa.

După Adele o găsim pe Beyonce și apoi pe artista australiană Kylie Minogue, ce a fost mereu extrem de iubită în Marea Britanie.

"E o onoare atât de mare să mă număr printre artistele cu cele mai multe difuzări pe radio în secolul 21 și să fiu și într-o companie atât de selectă!

E uluitor pentru mine și sunt atât de recunoscătoare să aflu că muzica mea este, în continuare, ascultată de atât de mulți oameni!", a declarat Kylie Minogue.

Topul este completat de nume legendare precum Whitney Houston și Diana Ross, dar și de artiste din tânăra generație, precum Dua Lipa, Ellie Goulding și Ariana Grande.

TOP 20 - Cele mai iubite artiste ale secolului 21 în UK

  1. Pink
  2. Madonna
  3. Katy Perry
  4. Rihanna
  5. Lady Gaga
  6. Adele
  7. Beyoncé
  8. Kylie Minogue
  9. Little Mix
  10. Whitney Houston
  11. Taylor Swift
  12. Sugababes
  13. Kelly Clarkson
  14. Dua Lipa
  15. Ellie Goulding
  16. Christina Aguilera
  17. Diana Ross
  18. Jess Glynne
  19. Rita Ora
  20. Ariana Grande

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending