Urmărește-ne în Social Media

P!nk - Trustfall

P!nk a lansat "Trustfall", single-ul principal al viitorului său album. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să îl urmărești.

Piesa "Trustfall" este compusă de P!nk alături de Johnny McDaid și Fred Again. Instrumentalul energic îmbracă niște versuri pline de emoție care vorbesc despre învingerea temerilor. Artista de 43 de ani ne îndeamnă să ne trăim viața la maximum și să aveam încredere că totul va fi bine. "Închide ochii și lasă totul în urmă/Du-te unde dragostea este de partea noastră", cântă P!nk pe refren.

"Trustfall" este lansată împreună cu un videoclip regizat de Georgia Hudson. Așa cum și-a obișnuit fanii, P!nk dansează și în acest clip, iar coregrafia dinamică a fost gândită de Ryan Heffington.

Viitorul album de studio al lui P!nk, numit de asemenea "Trustfall", va fi lansat pe 17 februarie prin RCA Records. De pe acest disc, cântăreața a mai lansat melodia "Never Gonna Not Dance Again". Materialul va beneficia și de un turneu de promovare. "Summer Carnival 2023" va poposi în 21 de orașe, iar printre actele din deschidere se numără Brandi Carlile, Pat Benatar & Neil Girlado, Grouplove și KidCutUp.

Comentarii