Urmărește-ne în Social Media

Pink - All Out Of Fight

Pink a lansat videoclipul piesei "All Out Of Fight", extrasă de pe varianta deluxe a albumului "Trustfall". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Videoclipul prezintă un cuplu îndrăgostit, care se mută într-o casă nouă, cu intenția de a-și construi o viață împreună. Perechea își petrece timpul căutând pietre prețioase, găsind una chiar la capătul unui curcubeu. Aceste frumoase activități devin dificile când personajul feminin se îmbolnăvește. Cu toate acestea, dragostea dintre parteneri și pasiunea pentru a colecționa cristale fac ca problemele să fie mai ușor de navigat.

Pink a lansat versiunea originală a albumul "Trustfall" în luna februarie. Albumul a ajuns pe locul 2 în topul Billboard 200 pentru toate genurile muzicale și a petrecut un total de opt săptămâni în clasament. Varianta deluxe a materialului a devenit disponibilă din 1 decembrie și mai include piesele "Irrelevant" și "Dreaming" cu Marshmello și Sting, pe lângă versiunile live ale melodiile "Cover Me in Sunshine", "What About Us", "Just Like Fire" și multe altele.

"Trustfall" este al nouălea album de studio al cântăreței americane. Pink a lucrat la producție și versuri cu Fred Again, David Hodges, Max Martin, Johnny McDaid și Shellback. The Lumineers, Chris Stapleton și First Aid Kit apar ca invitați pe câteva colaborări. Muzical, "Trustfall" este un disc pop, marcat și de alte subgenuri, cum ar fi pop rock și dance pop. Din punct de vedere liric, Pink a abordat diverse subiecte, printre care motivația, acceptarea de sine, pierderea și iubirea.

TRACKLIST "Trustfall" (varianta deluxe):

 1. When I Get There
 2. Trustfall
 3. Turbulence
 4. Long Way To Go
 5. Kids in Love
 6. Never Gonna Not Dance Again
 7. Runaway
 8. Last Call
 9. Hate Me
 10. Lost Cause
 11. Feel Something
 12. Our Song
 13. Just Say I'm Sorry
 14. Dreaming
 15. Irrelevant
 16. All Out Of Fight
 17. Just Like Fire / Heartbreaker (live)
 18. When I Get There (live)
 19. Nothing Compares 2 U (live - feat Brandi Carlile)
 20. No Ordinary Love (live)
 21. Cover Me In Sunshine (live)
 22. What About Us (live)
Comentarii