Urmărește-ne în Social Media

Pink - Never Gonna Not Dance Again

Pink ne invită la dans cu "Never Gonna Not Dance Again", o piesă plină de culoare și energie. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Pink este cunoscută de mult timp pentru show-urile acrobatice, cântând în timp ce zboară sau făcând cascadorii aeriene. Artista nu s-a dezis de la aceste activități, iar în cel mai recent videoclip a apelat la o pereche de patine cu rotile. Pink se mișcă plină de energie într-un supermarket, totul pe fundalul noii sale piesei - "Never Gonna Not Dance Again".

Melodia a fost compusă de Pink alături de Max Martin și Shellback. Versurile cântecului ne invită să ne bucurăm de experiențele vieții și să nu uitam să dansăm cu energie și bucurie.

"Never Gonna Not Dance Again" este prima melodie lansată de artistă de la "Irrelevant", un material cu mesaj social şi politic. Anul trecut, Pink a lansat albumul "All I Know So Far: SetList", un material cu înregistrări live din cadrul turneului Beautiful Trauma, susținut în 2019. Albumul include și recenta colaborare a artistei cu fiica sa, Willow.

Tracklist Pink - "All I Know So Far: Setlist": 

 1. Just Like A Pill (Live)
 2. Who Knew (Live)
 3. Funhouse/Just A Girl (Live)
 4. River (Live)
 5. Just Give Me A Reason feat. Nate Ruess (Live)
 6. Time After Time (Live)
 7. Walk Me Home (Live)
 8. I Am Here (Live)
 9. Fuckin’ Perfect (Live)
 10. MTV Video Vanguard Award Speech
 11. Cash Cash Remix intro/What About Us (Live)
 12. Cover Me In Sunshine
 13. All I Know So Far
 14. Bohemian Rhapsody (Live)
 15. We Are The Champions (Live)
 16. So What (Live)
Comentarii