Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Artiști din 20 de țări participă la EUROPAfest 2021

Artiști din toate colțurile lumii vor participa la EUROPAfest 2021. Cea de-a 28-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 16 - 24 iulie, sub sloganul "Return to Live Music. No limits, just hope".

Publicat

pe

EUROPAfest 2021
EUROPAfest 2021 │ FOTO: EUROPAfest

EUROPAfest 2021 va oferi publicului de 9 zile de evenimente pline de culoare și rafinament. Artiști din 20 de țări - Argentina, Aruba - Insula Caraibe, Azerbaidjan, Australia, Austria, Brazilia, Columbia, Coreea de Sud, Cuba, Elveţia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Țările de Jos și Ucraina vor prezenta producții muzicale în spații de concert tradiționale și neconvenționale.

Mai multe detalii cu privire la agenda, spațiile de desfășurare a evenimentelor si măsurile ce trebuie respectate de publicul spectator vor fi anunțate cât de curând posibil.

Luigi Gageos, Directorul EUROPAfest: "Suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public și să simțim că totul va fi bine"

Echipa festivalului își dorește ca fiecare persoană care participă la EUROPAfest să vină cu încredere și să știe că se va urma întocmai protocolul și normele de protecție și siguranță indicate de autorități.

"Am ales ca slogan pentru această ediție Return to Live Music. No limits, just hope. 2020 a fost un an în care am conștientizat cu toții rolul artei și în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru.

Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice, dar ne-am găsit și propriile limite. După luni de restricții și săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoția live-ului, suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public și să simțim că totul va fi bine", a declarat dl. Luigi Gageos, Directorul EUROPAfest.

Unic în România, în 2005 Festivalul Internațional EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatură oferită de Comisia Europeană și Parlamentul European.

Festivalul Internațional EUROPAfest este unul dintre evenimentele de marcă ale vieții muzicale românești, scopul său fiind facilitarea accesului publicului larg și sensibilizarea lui la valorile muzicale naționale și internaționale într-o manieră atractivă, accesibilă și neconvențională.

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending