Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Billie Bossa Nova (Acoustic)

Billie Eilish ne arată latura sa romantică lansând un videoclip nou, pentru versiunea acustică a baladei "Billie Bossa Nova". Tot mai încrezătoare în abilitățile ei vocale, Billie îndrăznește să exploreze noi teritorii muzicale, această piesă având un sound jazzy, diferit de stilul cu care și-a obișnuit fanii.

"Billie Bossa Nova" este o nouă piesă de pe albumul "Happier Than Ever", lansat în luna iulie și nominalizat la Grammy în categoria Albumul Anului. Toate melodiile de pe acest al doilea material de studio al artistei au fost compuse de Billie împreună cu fratele ei, Finneas, la fel cum s-a întâmplat și în cazul albumului de debut.

Billie Eilish a fost invitată recent în emisiunea lui Howard Stern și a povestit că a avut COVID-19 anul acesta și că a fost bolnavă aproape două luni. Artista a oferit detalii și cu privire la gravitatea formei de COVID de care a suferit, fiind convinsă că dacă nu s-ar fi vaccinat situația ar fi putut deveni și mai neplăcută.

Cu o săptămână înainte de a împlini 20 de ani, Billie a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Pe lângă monologul introductiv, artista a realizat și o mulțime de sketch-uri amuzante alături de actorii SNL, primind aprecieri în comentariile de pe YouTube pentru dezinvoltura sa. Billie a fost și invitatul muzical al serii, interpretând în cadrul show-ului două melodii:  "Happier Than Ever" și "Male Fantasy".

Sezonul nominalizărilor i-a adus lui Billie și o primă mențiune la Globurile de Aur. Artista și fratele ei sunt nominalizați pentru piesa "No Time To Die", de pe coloana sonoră a filmului James Bond cu același nume.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Gucci a cooptat-o pe Billie Eilish pentru o companie la ochelari de soare

Billie Eilish a devenit chipul celei mai noi campanii Gucci de ochelari de soare. Artista de 20 de ani ne prezintă mai multe fațete ale personalității sale. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Billie Eilish în campania Gucci
Billie Eilish în campania Gucci │ FOTO: captură YouTube / Gucci

Inspirată de filmele noir, noua reclamă Gucci o are în prim plan pe Billie, conducând o mașină de epocă pe dealurile de la Hollywood. Protagonista este urmărită de o altă mașină la volanul căreia se află tot Billie Eilish. Pe parcursul clipului, cele două Billie Eilish prezintă trei modele de ochelari de soare Gucci. La fel ca materialul vizual, ochelarii prezentați îmbină alura retro cu rafinamentul modern.

Vizualizate de Alessandro Michele și surprinse de fotograful Harley Weir sub conducerea artistică a Linei Kutsovskaya, scenele prezintă o selecție de noi stiluri de inspirație retro care oglindesc starea cinematografică a videoclipului. De asemenea, mașinile joacă și ele un rol cheie, explorând ideea că ele funcționează ca extensii simbolice ale celor care le conduc, dezvăluind intențiile, motivațiile și personalitatea acestora. Vizualul se încheie în vârful unui deal cu ambele versiuni ale lui Billie mărturisindu-și dragostea una față de cealaltă.

Potrivit publicației RollingStone, Billie Eilish a fost selectată pentru campanie datorită autenticității sale care se potrivește cu valorile de bază ale casei de modă. Totodată, Gucci menționează că tânăra artistă este considerată de mulți drept vocea generației sale, acest aspect contribuind la alegerea lui Eilish pentru campanie.

Noua reclamă cu Billie vine după ce Gucci a lansat recent campania de toamnă 2022. Materialele sunt inspirate tot din cinematografie, mai exact din filmele lui Stanley Kubrick: "2001: A Space Odyssey", "A Clockwork Orange" și "The Shining".

VIDEO: Campanie Gucci Billie Eilish

Citește în continuare