Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Billie Bossa Nova (Acoustic)

Billie Eilish ne arată latura sa romantică lansând un videoclip nou, pentru versiunea acustică a baladei "Billie Bossa Nova". Tot mai încrezătoare în abilitățile ei vocale, Billie îndrăznește să exploreze noi teritorii muzicale, această piesă având un sound jazzy, diferit de stilul cu care și-a obișnuit fanii.

"Billie Bossa Nova" este o nouă piesă de pe albumul "Happier Than Ever", lansat în luna iulie și nominalizat la Grammy în categoria Albumul Anului. Toate melodiile de pe acest al doilea material de studio al artistei au fost compuse de Billie împreună cu fratele ei, Finneas, la fel cum s-a întâmplat și în cazul albumului de debut.

Billie Eilish a fost invitată recent în emisiunea lui Howard Stern și a povestit că a avut COVID-19 anul acesta și că a fost bolnavă aproape două luni. Artista a oferit detalii și cu privire la gravitatea formei de COVID de care a suferit, fiind convinsă că dacă nu s-ar fi vaccinat situația ar fi putut deveni și mai neplăcută.

Cu o săptămână înainte de a împlini 20 de ani, Billie a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Pe lângă monologul introductiv, artista a realizat și o mulțime de sketch-uri amuzante alături de actorii SNL, primind aprecieri în comentariile de pe YouTube pentru dezinvoltura sa. Billie a fost și invitatul muzical al serii, interpretând în cadrul show-ului două melodii:  "Happier Than Ever" și "Male Fantasy".

Sezonul nominalizărilor i-a adus lui Billie și o primă mențiune la Globurile de Aur. Artista și fratele ei sunt nominalizați pentru piesa "No Time To Die", de pe coloana sonoră a filmului James Bond cu același nume.

PUBLICITATE
Comentarii