Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SAGA Festival 2022 are noi artişti confirmaţi: Black Coffee, Sickick + alţii

SAGA Festival 2022 are un nou val de artişti confirmaţi pe 15 decembrie 2021, în vreme ce ne gândim la varas de show-uri incendiare din 2022. Vă reamintesc că show-ul s-a mutat din zona de nord a Capitalei la National Arena şi se va ţine în iunie 2022. Avem detalii despre noul val de artişti în articol.

Publicat

pe

Noi artisti SAGA Festival 2022 Purple Disco Machine teaser
Noi artisti SAGA Festival 2022 Purple Disco Machine teaser │ FOTO: ALDA

SAGA Festival a avut prima ediţie în Bucureşti în anul 2021 (recenzie aici), debutând la Romaero după o serie de amânări din cauza pandemiei. A găzduit peste 135.000 de festivalieri cu nume mari în lineup ca Tiesto, Alan Walker, Carl Cox, Masked Wolf, Vini Vici şi alţii. În 2022 show-ul se mută în iunie, pe datele de 3, 4 şi 5 şi schimbă şi locul de desfăşurare, pe Arena Naţională, alături de parcul care o împrejmuieşte.

Primii headlineri confirmaţi în noiembrie au fost Afrojak, Marshmello şi Timmy Trumpet. În total vor fi 150 de artişti care se vor desfăşura în faţa publicului la mega show-ul pregătit pentru vara viitoare. Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, SAGA a pregătit o surpriză şi direct de la National Arena a avut loc un DJ set susţinut de Du Mad şi Kov.

Noii artişti confirmaţi:

Pe 15 decembrie a venit vestea cu privire la noii artişti care urcă pe scena SAGA Festival 2022. E vorba despre Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, dar şi Purple Disco Machine şi Sickick. Acesta din urmă revine la SAGA, după ce a fost prezent şi la prima ediţie. Black Coffee este un artist house şi EDM multi premiat, în vreme ce Nicole Moudaber îşi începea cariera în Liban şi se stabilea apoi la Londra, colaborând cu Carl Cox. Artista are show-uri pline de energie.

Pan-Pot este un duo techno german, care a debutat în 2005 şi a acaparat fanii de pe toate continentele. Tot din Germania vine şi Purple Disco Machine, DJ german de muzică disco-house. Marele său hit este "Hypnotized" feat Sophie and the Giants, care a primit două discuri de platină.

Sickick a impresionat la SAGA Festival 2021 prin masca sa inedită şi mix-uri care reuşesc să îmbine pop-ul, trap-ul şi hip-hop-ul old school cu tranziţii foarte line. Artistul are 33 de ani şi este un producător şi DJ canadian, care se axează pe mixaje R&B cu o tonalitate întunecată. Purtarea măştii e un simbol şi îl ajută să îşi depăşească temerile şi demonii.

Bilete la SAGA Festival 2022

Pe 1 decembrie, în intervalul 19:00 - 00:00, cei care s-au înregistrat pe site-ul oficial SAGA Festival au fost primii care au putut bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie au fost puse în vânzare toate categoriile de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iunie 2022

SAGA Festival 2022

Loc
Arena Națională
Comentează

Concerte & turnee

DJ Black Coffee completează lineup-ul UNTOLD 2024

Așteptat în fiecare vară cu emoție de fanii veniți din multe colțuri ale lumii, UNTOLD și-a reconfirmat statutul de festival de top, reușind ca în fiecare ediție să ofere experiențe unice. Organizatorii au anunțat un nou nume din lineup-ul festivalului, un artist premiat cu un Grammy, DJ-ul și producătorul Black Coffee.

Publicat

pe

DJ Black Coffee la UNTOLD 2024
DJ Black Coffee la UNTOLD 2024 │ FOTO: UNTOLD

Cu un talent remarcabil și o abordare neconvențională a muzicii electronice, Black Coffee este unul dintre cei mai apreciați DJ/producători din cultura underground. În 2023 a marcat o urcare de 14 locuri în Top 100 DJ Mag, ajungând pe poziția 25.

În doar câțiva ani a devenit unul dintre cei mai vizibili DJ-i la nivel global, cu rezidențe în cele mai mari cluburi ale lumii, Hï Ibiza sau The Wynn (Las Vegas), dar și cu apariții live la cele mai mari festivaluri, peste 150 de evenimente într-un an, reușite care i-au consolidat statutul de emblemă în industria muzicii electronice. Black Coffee a spart barierele muzicale, reușind să combine, în piesele sale, percuția africană tradițională și sound-ul techno, rezultatul fiind un stil nou în muzica electronică, "Afropolitan House".

La finalul anului trecut, Black Coffee a fost desemnat "Man Of The Year" de publicația britanică GQ, a avut primul show sold-out al unui artist sud-african în Madison Square Garden și a fost recompensat cu un premiu Grammy la categoria "Best Dance/Electronic Music Album" pentru "Subconsciously". Recent, Black Coffee a produs și cel de-al șaptelea album de studio al lui Drake, "Honestly, Nevermind", și a preluat rolul de producător muzical executiv în filmul "God Is A DJ" regizat de Hicham Hajji.

Scena Galaxy găzduiește cele mai cunoscute nume din cultura underground: Carl Cox, Fisher și Solomun

De multe ori considerat cel mai bun DJ din lume, titlu acordat de comunitatea fanilor culturii dance, dar și de prestigioasele publicații de specialitate, DJ Mag sau Mixmag, Carl Cox a fost parte a școlii dance din Marea Britanie, de la începutul erei disco, până în prezent. A experimentat tot, de la breakbeat, disco, hip-hop, la Italian house până la hard techno. Abordarea versatilă a sound-ului techno l-a plasat pe lista scurtă a celor mai respectați artiști din industria muzicii electronice. Producții precum "I Want You (Forever)", "Phoebus Apollo" sau "The Player" au devenit "imnuri" în cultura underground.

Paul Nicholas Fisher, cunoscut sub numele de scenă Fisher, DJ-ul și producătorul australian care a reușit să cucerească scena muzicii electronice cu un sound unic și fresh, va ajunge pentru prima dată la festivalul UNTOLD. Stilul distinctiv al lui Fisher, combinat cu prezența sa carismatică, l-au transformat într-un favorit al marilor cluburi și al festivalurilor din întreaga lume. "Losing It" a fost un succes internațional, a fost certificat cu Discul de Aur și Discul de Platină pentru vânzări record, a fost nominalizat la Premiile Grammy, la categoria "Best Dance Recording", și a primit aprecieri pentru sound-ul inovator.

Este unul dintre cei mai aclamați artiști ai genului melodic house & techno, se numește Solomun și e DJ-ul care a a avut un live spectaculos de 3 ore pe Galaxy Stage în cadrul ediției aniversare a festivalului UNTOLD, ediția 2019. A fost recompensat în cadrul DJ Awards la categoriile "Best Producer", "Best DJ", "Best Melodic House DJ".

UNTOLD 2024 lansează Galaxy BackStage Pass

Creatorii UNTOLD vor lansa pentru ediția din acest an un nou concept, Galaxy BackStage Pass, care va oferi fanilor, în cele patru zile de festival, o experiență VIP exclusivistă. Atmosfera de festival este de fiecare dată una memorabilă, iar anul acesta fanii Galaxy vor avea posibilitatea de a se bucura de artiștii preferați, chiar de pe scenă. Pachetul Galaxy BackStage Pass poate fi achiziționat online, la prețul de 300 de euro (plus taxe).

Prețuri bilete UNTOLD 2024:

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca. Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 806,20 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending