Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SAGA Festival 2022 are noi artişti confirmaţi: Black Coffee, Sickick + alţii

SAGA Festival 2022 are un nou val de artişti confirmaţi pe 15 decembrie 2021, în vreme ce ne gândim la varas de show-uri incendiare din 2022. Vă reamintesc că show-ul s-a mutat din zona de nord a Capitalei la National Arena şi se va ţine în iunie 2022. Avem detalii despre noul val de artişti în articol.

Publicat

pe

Noi artisti SAGA Festival 2022 Purple Disco Machine teaser
Noi artisti SAGA Festival 2022 Purple Disco Machine teaser │ FOTO: ALDA

SAGA Festival a avut prima ediţie în Bucureşti în anul 2021 (recenzie aici), debutând la Romaero după o serie de amânări din cauza pandemiei. A găzduit peste 135.000 de festivalieri cu nume mari în lineup ca Tiesto, Alan Walker, Carl Cox, Masked Wolf, Vini Vici şi alţii. În 2022 show-ul se mută în iunie, pe datele de 3, 4 şi 5 şi schimbă şi locul de desfăşurare, pe Arena Naţională, alături de parcul care o împrejmuieşte.

Primii headlineri confirmaţi în noiembrie au fost Afrojak, Marshmello şi Timmy Trumpet. În total vor fi 150 de artişti care se vor desfăşura în faţa publicului la mega show-ul pregătit pentru vara viitoare. Pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, SAGA a pregătit o surpriză şi direct de la National Arena a avut loc un DJ set susţinut de Du Mad şi Kov.

Noii artişti confirmaţi:

Pe 15 decembrie a venit vestea cu privire la noii artişti care urcă pe scena SAGA Festival 2022. E vorba despre Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, dar şi Purple Disco Machine şi Sickick. Acesta din urmă revine la SAGA, după ce a fost prezent şi la prima ediţie. Black Coffee este un artist house şi EDM multi premiat, în vreme ce Nicole Moudaber îşi începea cariera în Liban şi se stabilea apoi la Londra, colaborând cu Carl Cox. Artista are show-uri pline de energie.

Pan-Pot este un duo techno german, care a debutat în 2005 şi a acaparat fanii de pe toate continentele. Tot din Germania vine şi Purple Disco Machine, DJ german de muzică disco-house. Marele său hit este "Hypnotized" feat Sophie and the Giants, care a primit două discuri de platină.

Sickick a impresionat la SAGA Festival 2021 prin masca sa inedită şi mix-uri care reuşesc să îmbine pop-ul, trap-ul şi hip-hop-ul old school cu tranziţii foarte line. Artistul are 33 de ani şi este un producător şi DJ canadian, care se axează pe mixaje R&B cu o tonalitate întunecată. Purtarea măştii e un simbol şi îl ajută să îşi depăşească temerile şi demonii.

Bilete la SAGA Festival 2022

Pe 1 decembrie, în intervalul 19:00 - 00:00, cei care s-au înregistrat pe site-ul oficial SAGA Festival au fost primii care au putut bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie au fost puse în vânzare toate categoriile de bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 3 iunie 2022

SAGA Festival 2022

Loc
Arena Națională
Comentează

Trending