Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Urmărește aftermovie-ul UNTOLD Festival 2021 - VIDEO

Organizatorii UNTOLD au lansat aftermovie-ul ediției din 2021. Pe lângă cadrele impresionante, la calitate 4K, video-ul conține și testimoniale ale unor artiști internaționali.

Publicat

pe

UNTOLD Festival 2021 | Official Aftermovie (4K)
UNTOLD Festival 2021 | Official Aftermovie (4K) │ FOTO: Captură YouTube

Aftermovie-ul celei mai emoționante ediții UNTOLD este aici. Reîntâlnirea dintre fani și artiști, bucuria de a fi din nou împreună, după doi ani de separare, lumea fantastică și personajele sale, precum și experientele deosebite din cele 4 zile și 4 nopți de festival sunt redate cu emoție și adrenalină în aftermovie-ul UNTOLD 2021.

Pe lângă cadrele impresionante, video-ul conține și testimoniale ale unor artiști internaționali și fani care descriu sentimentele unice și puternice pe care le simt la festival și stările prin care au trecut în ultimii doi ani.

Peste 20 dintre cei mai buni specialiști din industria cinematografică din țară și din străinătate au filmat, timp de 4 zile și 4 nopți, show-urile excepționale ale artiștilor și reacțiile lor când și-au revăzut publicul, reuniunea prietenilor și experiențele de care s-au bucurat împreună la festival. Echipa video a surprins toate cadrele cu peste 20 de camere și drone și a adunat 30 de tera de conținut. Au urmat apoi sute de ore de vizionare, selecție și montaj a celor mai bune imagini.

În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai generos line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi ce abia așteptau să fie lansate.

VIDEO: Aftermovie UNTOLD Festival 2021

UNTOLD 2022 își va deschide porțile între 4 și 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca pentru a se distra alături de cei mai iubiți artiști internaționali. Organizatorii festivalului UNTOLD au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic.

Primul val de artiști va fi anunțat în curând și va conține multe surprize și premiere pentru România.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 august 2022

UNTOLD 2022

Loc
Cluj Arena

Trending