Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO

Echipa Deliei a încheiat etapa de bootcamp a emisiunii X Factor. Citește rezumatul ediției din 4 decembrie și află cine sunt cei trei concurenți care merg mai departe.

Publicat

pe

Juriul X Factor 2020
Juriul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Delia antrenează concurenții (bărbați și femei) cu vârsta de peste 24 de ani. Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Deliei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Nouă concurenți au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce Mihai Meiroș a fost ales de Delia de pe lista de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 4 decembrie:

Alina Dincă

Alina a spart gheața ultimei ediții de bootcamp. Concurenta nu este străină de lumea muzicii, fiind antrenor vocal la show-ul concurent, Vocea României. Alina a venit la X Factor pentru a vedea cum este cealaltă parte a scenei și i-a cucerit pe jurații în audiții și a primit 4 DA. În bootcamp, Alina a livrat un moment la fel de bun. Concurenta a interpretat piesa "Fate" și a ocupat un scaun.

"Bravo, ai început extrem de bine. Să fii un pic atentă la emoție. Forța și energia nu înseamnă totul într-un cântec", a sfătuit-o Ștefan Bănică.

Delia a apreciat interpretarea concurentei. Jurata a ținut să menționeze că nu o interesează experiența unui concurent, ci momentul de pe scenă: ce vede, aia judecă.

Kalon Rae

La fel ca la audiții, Kalon a adus energie și în bootcamp. Concurentul este născut în Napoli și crescut în Londra, iar de un an de zile cântă în România. Pe lângă meseria de cântăreț, Kalon este și compozitor și director artistic, iar CV-ul său include postul de backing vocal pentru George Michael, The Who sau Coldplay, dar și participarea la The Voice U.K. 2018.

Pentru momentul din boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa "Ain’t nobody" de la Chaka Khan. Loredana și Delia s-au ridicat de pe scaune și au dansat, iar Ștefan și Florin s-au bucurat de spectacolul muzical. Kalon a ocupat un scaun.

"Ești concurentul ideal pentru X Factor. Ai tot pachetul. Cânți de înțepenește lumea", a spus Delia.

Mihai Meiroș

Delia i-a mai dat o șansă lui Mihai, concurentul care în audiții a fost copleșit de emoții. În bootcamp, concurentul a fost mai încrezător în vocea sa. Mihai a interpretat o variantă specială a piesei lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești". Jurații nu au fost încântați de alegerea muzicală:

"Aș fi preferat varianta originală ca orchestrație. Partea de început care avea legătură cu piesa nu te-a avantajat foarte tare", a comentat Ștefan Bănică.

Parcursul lui Mihai la X Factor s-a încheiat în etapa bootcamp. Concurentul a părăsit competiția.

Lakeetra Knowles

Concurenta are 46 de ani, este de origine americană, dar de 13 ani locuiește în Milano. Acolo lucrează ca educatoare, predând muzică și limba engleză. În cadrul audițiilor de la X Factor, Lakeetra a interpretat "It's A Man's World" și a impresionat cu vocea puternică.

În bootcamp, Lakeetra a ales că cânte piesa "Natural Woman" (Aretha Franklin), iar din primele secunde jurații au fost cuceriți de timbrul special al concurentei. Ca atare, Delia i-a oferit un loc pe scaun.

"Lakeetra, ești o profesionistă. Îmi place vocea ta pentru că are <<puterea neagră>>, are acel suflet, acea vibrație, acea emoție. Și m-ai făcut să cred într-adevăr că ești o <<natural woman>>. Și ești și o cântăreață autentică. Mai vreau să te văd în acest show", a spus Loredana.

Naomi Hedman

Naomi a fost apariția serii, din punct de vedere fizic. Concurenta i-a lăsat fără cuvinte pe jurați de îndată ce a pășit pe scenă. Exact ca la audiții. Din punct de vedere muzical, concurenta de 27 de ani nu a impresionat, iar Delia a decis să nu îi ofere un scaun.

În bootcamp, Naomi a interpretat piesa "Lose control". Interpretarea muzicală a fost completată de o ținută senzuală, ce i-a pus în evidentă formele, dar și de mișcări de dans.

"E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat", a concluzionat Ștefan Bănică.

Mehmet Dural

Mehmet are 33 de ani, este din Turcia și de profesie este muzician. La audiții, concurentul a interpretat o piesă în limba turcă și i-a cucerit pe jurați. În bootcamp, Mehmet a ales să aducă pe scenă un moment total diferit de audiții și a interpretat piesa "Losing My Religion", a celor de la R.E.M.

Jurații nu au fost impresionați de momentul lui Mehmed, fiind de părere că a fost mai bun în audiții. De aceeași părere a fost și Delia, care nu i-a oferit un loc pe scaun.

"Mehmet, aș fi preferat să te văd cântând o turcească", a declarat Loredana.

Iulian Canaf

Canaf este născut pentru lumea spectacolului. Cântă blues de când se știe și a mărturisit că nu se pricepe să facă altceva. Momentul său din bootcamp s-a ridicat la nivelul celui din audiții, dacă nu chiar să-l fi depășit. Concurentul de 47 de ani a interpretat piesa "Ain’t nobody’s business what we do" și a făcut-o într-o manieră proprie, la muzicuță.

"Am regretat 10 ani de zile că nu am avut curaj atunci (n.r. Vocea României 2011) să ajungi tu în finală. Vreau să mă ierți pentru asta. Ești un artist total. Tu ai muri dacă nu ai cânta", a declarat emoționată Loredana.

Iulian Canaf a primit un scaun și rămâne în concurs, înlocuind-o pe Lakeetra Knowles.

Otilia Gogu

Otilia a venit la audiții împreună cu fiica sa, dar jurații au fost de părere că doar Otilia ar trebui să meargă mai departe. Astfel, concurenta a ajuns în bootcamp în formulă solo. În această etapă a emisiunii, Otilia a interpretat piesa regretatei Laura Stoica, "În singurătate".

"Vreau să te felicit că ai ales acest cântec, un cântec românesc pe care l-ai cântat într-o manieră personală", a spus Loredana.

Jurații au apreciat-o pe Otilia pentru că a avut curajul de a urca pe scenă și de a își trăi visul. Concurenta a fost apreciată că nu ține cont de bariere și prejudecăți sociale. Cu toate acestea, drumul Otiliei în competiție s-a oprit aici.

Austin Hirth

Austin este originar din Florida, dar a venit în România la o vârstă fragedă. S-a mutat recent în Cluj-Napoca, unde cântă pe stradă. Nu o face doar pentru bani, ci și pentru conexiunile pe care le formează cu toți oamenii care îi ascultă muzica. În audiții, Austin a interpretat piesa "Budapest" și i-a cucerit pe jurați, primind atunci 4 DA.

La bootcamp, concurentul a interpretat piesa "Goo Goo Dolls", în aceeași manieră calmă și acompaniat de chitară.

"Austin, interpretarea tare este sigură și curată", a comentat Ștefan, fiind de părere că tânărul nu a riscat nimic.

Florin și Delia i-au sugerat lui Austin să se apuce de compus, să lanseze un album și să își pună în valoare vocea cu piese proprii. Concurentul nu a mers mai departe.

Sonia Mosca

Sonia a fost concurentul mult așteptat al serii. Capacitățile vocale ale tinerei sunt prea bine cunoscute atât de jurați, cât și de concurenți. Originară din Napoli, Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dar și o moștenire de familie. Tatăl său este baterist și mama cântăreață. Sonia a mărturisit că părinții săi au așteptări mari de la ea și de câte ori urcă pe scenă își dorește să facă o figură frumoasă.

La audiții, Sonia i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Era de așteptat să se întâmple la fel și în bootcamp. Concurenta a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa "Run to you" (Whitney Houston). Vocea sa puternică a ridicat sala în picioare și i-a bucurat încă o dată pe jurații.

"Ai cântat așa cum se aștepta toată lumea. Poate chiar mai bine decât se aștepta toată lumea. Eu cred că tu, cu vocea asta, și cu performanța asta muzicală care tocmai s-a întâmplat și care este școală pentru oricine care cântă, inclusiv pentru mine, ești la un nivel (n.r. ridicat, gest făcut cu mâna de Florin) și la nivelul ăla o să rămâi pentru totdeauna pentru că n-are cum să-ți ia nimeni chestia aia", a spus Florin.

Delia i-a spus Soniei că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun, iar Sonia a ocupat locul lui Iulian Canaf.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine a câştigat sezonul 15 iUmor în finala de pe 30 decembrie?

Pe 30 decembrie 2023 a avut loc marea finală a sezonului 15 iUmor. A fost câştigată de către un concurent cu mare experienţă şi un comediant deja activ de ani buni în circuitul de stand up de la noi. Vedeţi cele mai tari momente ale finalei în articol.

Publicat

pe

Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023
Castigator finala sezonul 15 iUmor 2023 │ FOTO: Antena 1

Finala sezonului 15 iUmor a inclus un moment cu un George Tănase machiat impecabil, arătând exact ca Irina Fodor la America Express şi având aceeaşi exprimare şi aceleaşi gesturi. A fost un roast acid la adresa emisiunii "Asia Express", dar şi "America Express". De la distribuţia de "influenceri urmăriţi de creşe", la "bucătari nerecunoscători" şi "vedete proaspete din anii '90" sau "mame la a doua menopauză".

Preferatele lui Cheloo şi Natanticu, gemenele Izabela şi Andrada Tripon au sosit cu un moment despre fantezii cu gemene. Au criticat şi mesajele primite după preselecţie, diferenţele între preferinţele pentru bărbaţi şi clasică întrebare legată de gemenii care simt acelaşi lucru în acelaşi timp.

Nu au lipsit şi momentele internaţionale, cu Filippo Spreafico, care a prezentat poveşti din restaurante şi o capacitate specială de a imita accente din toată lumea. A cântat şi la pian, a fost un veritabil one man show, interpretând cu o piesă catchy despre scrâșnitul din dinţi în somn.

Am revenit pe traiectoria comediei, cu Andreea Ciocan, care a venit cu o atitudine foarte haioasă. Unul dintre cei mai tineri şi emoţionaţi concurenţi din istoria iUmor a fost cât se poate de simpatic, dar a cedat în faţa emoţiilor şi s-a simţit în prestaţia sa. A vorbit despre terapie, relaţie, traume, nervi.

S-a întors şi Teodora Nedelcu, cu clasicele glume morbide, de această dată axate pe parastas. S-a terminat cu doliul, dar a venit momentul amintirilor şi al comemorării. Cum rămâne cu vorbit morţii doar de bine?

Şi pentru că e sezonul, Ștefan Ene ne-a adus un colind roast dedicat juriului iUmor, aşa cum nu am mai auzit de ceva vreme. Iar momentul special al finalei a fost cel în care juratul Cătălin Bordea a urcat pe scenă, în perioada în care publicul a votat câştigătorul sezonului 15. Bordea a vorbit despre filtrele în trafic, despre testele antidrog şi despre poliţie în general.

La final câştigătorul a fost doar unul, unicul Florin Gheorghe, care a luat acasă cecul de 20.000 de euro. A vorbit despre munca la call center, despre marile corporaţii şi pretenţiile care s-au ridicat la adresa sa. Comediantul are deja carieră în plin mers şi va putea fi văzut chiar la Sala Palatului pe 31 ianuarie 2024.

Au fost şi anecdote despre o garanţie a unui prăjitor de pâine şi... un muc. Cătălin Bordea şi Natanticu au părut a aprecia în special acest moment de umor. Inclusiv colegi precum Varză au notat momentul lui Florin cu nota 10.

Sezonul 15 a adus o schimbare de juriu, cu Natanticu, Cătălin Bordea, Cheloo şi Delia ca juraţi şi cu o difuzare în fiecare sâmbătă la ora 20:00 a emisiunii.

Citește în continuare

Trending