Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO

Echipa Deliei a încheiat etapa de bootcamp a emisiunii X Factor. Citește rezumatul ediției din 4 decembrie și află cine sunt cei trei concurenți care merg mai departe.

Publicat

pe

Juriul X Factor 2020
Juriul X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Delia antrenează concurenții (bărbați și femei) cu vârsta de peste 24 de ani. Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Deliei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Nouă concurenți au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce Mihai Meiroș a fost ales de Delia de pe lista de așteptare.

Citește rezumatul ediției X Factor din 4 decembrie:

Alina Dincă

Alina a spart gheața ultimei ediții de bootcamp. Concurenta nu este străină de lumea muzicii, fiind antrenor vocal la show-ul concurent, Vocea României. Alina a venit la X Factor pentru a vedea cum este cealaltă parte a scenei și i-a cucerit pe jurații în audiții și a primit 4 DA. În bootcamp, Alina a livrat un moment la fel de bun. Concurenta a interpretat piesa "Fate" și a ocupat un scaun.

"Bravo, ai început extrem de bine. Să fii un pic atentă la emoție. Forța și energia nu înseamnă totul într-un cântec", a sfătuit-o Ștefan Bănică.

Delia a apreciat interpretarea concurentei. Jurata a ținut să menționeze că nu o interesează experiența unui concurent, ci momentul de pe scenă: ce vede, aia judecă.

Kalon Rae

La fel ca la audiții, Kalon a adus energie și în bootcamp. Concurentul este născut în Napoli și crescut în Londra, iar de un an de zile cântă în România. Pe lângă meseria de cântăreț, Kalon este și compozitor și director artistic, iar CV-ul său include postul de backing vocal pentru George Michael, The Who sau Coldplay, dar și participarea la The Voice U.K. 2018.

Pentru momentul din boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa "Ain’t nobody" de la Chaka Khan. Loredana și Delia s-au ridicat de pe scaune și au dansat, iar Ștefan și Florin s-au bucurat de spectacolul muzical. Kalon a ocupat un scaun.

"Ești concurentul ideal pentru X Factor. Ai tot pachetul. Cânți de înțepenește lumea", a spus Delia.

Mihai Meiroș

Delia i-a mai dat o șansă lui Mihai, concurentul care în audiții a fost copleșit de emoții. În bootcamp, concurentul a fost mai încrezător în vocea sa. Mihai a interpretat o variantă specială a piesei lui Nicu Alifantis, "Ce bine că ești". Jurații nu au fost încântați de alegerea muzicală:

"Aș fi preferat varianta originală ca orchestrație. Partea de început care avea legătură cu piesa nu te-a avantajat foarte tare", a comentat Ștefan Bănică.

Parcursul lui Mihai la X Factor s-a încheiat în etapa bootcamp. Concurentul a părăsit competiția.

Lakeetra Knowles

Concurenta are 46 de ani, este de origine americană, dar de 13 ani locuiește în Milano. Acolo lucrează ca educatoare, predând muzică și limba engleză. În cadrul audițiilor de la X Factor, Lakeetra a interpretat "It's A Man's World" și a impresionat cu vocea puternică.

În bootcamp, Lakeetra a ales că cânte piesa "Natural Woman" (Aretha Franklin), iar din primele secunde jurații au fost cuceriți de timbrul special al concurentei. Ca atare, Delia i-a oferit un loc pe scaun.

"Lakeetra, ești o profesionistă. Îmi place vocea ta pentru că are <<puterea neagră>>, are acel suflet, acea vibrație, acea emoție. Și m-ai făcut să cred într-adevăr că ești o <<natural woman>>. Și ești și o cântăreață autentică. Mai vreau să te văd în acest show", a spus Loredana.

Naomi Hedman

Naomi a fost apariția serii, din punct de vedere fizic. Concurenta i-a lăsat fără cuvinte pe jurați de îndată ce a pășit pe scenă. Exact ca la audiții. Din punct de vedere muzical, concurenta de 27 de ani nu a impresionat, iar Delia a decis să nu îi ofere un scaun.

În bootcamp, Naomi a interpretat piesa "Lose control". Interpretarea muzicală a fost completată de o ținută senzuală, ce i-a pus în evidentă formele, dar și de mișcări de dans.

"E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat", a concluzionat Ștefan Bănică.

Mehmet Dural

Mehmet are 33 de ani, este din Turcia și de profesie este muzician. La audiții, concurentul a interpretat o piesă în limba turcă și i-a cucerit pe jurați. În bootcamp, Mehmet a ales să aducă pe scenă un moment total diferit de audiții și a interpretat piesa "Losing My Religion", a celor de la R.E.M.

Jurații nu au fost impresionați de momentul lui Mehmed, fiind de părere că a fost mai bun în audiții. De aceeași părere a fost și Delia, care nu i-a oferit un loc pe scaun.

"Mehmet, aș fi preferat să te văd cântând o turcească", a declarat Loredana.

Iulian Canaf

Canaf este născut pentru lumea spectacolului. Cântă blues de când se știe și a mărturisit că nu se pricepe să facă altceva. Momentul său din bootcamp s-a ridicat la nivelul celui din audiții, dacă nu chiar să-l fi depășit. Concurentul de 47 de ani a interpretat piesa "Ain’t nobody’s business what we do" și a făcut-o într-o manieră proprie, la muzicuță.

"Am regretat 10 ani de zile că nu am avut curaj atunci (n.r. Vocea României 2011) să ajungi tu în finală. Vreau să mă ierți pentru asta. Ești un artist total. Tu ai muri dacă nu ai cânta", a declarat emoționată Loredana.

Iulian Canaf a primit un scaun și rămâne în concurs, înlocuind-o pe Lakeetra Knowles.

Otilia Gogu

Otilia a venit la audiții împreună cu fiica sa, dar jurații au fost de părere că doar Otilia ar trebui să meargă mai departe. Astfel, concurenta a ajuns în bootcamp în formulă solo. În această etapă a emisiunii, Otilia a interpretat piesa regretatei Laura Stoica, "În singurătate".

"Vreau să te felicit că ai ales acest cântec, un cântec românesc pe care l-ai cântat într-o manieră personală", a spus Loredana.

Jurații au apreciat-o pe Otilia pentru că a avut curajul de a urca pe scenă și de a își trăi visul. Concurenta a fost apreciată că nu ține cont de bariere și prejudecăți sociale. Cu toate acestea, drumul Otiliei în competiție s-a oprit aici.

Austin Hirth

Austin este originar din Florida, dar a venit în România la o vârstă fragedă. S-a mutat recent în Cluj-Napoca, unde cântă pe stradă. Nu o face doar pentru bani, ci și pentru conexiunile pe care le formează cu toți oamenii care îi ascultă muzica. În audiții, Austin a interpretat piesa "Budapest" și i-a cucerit pe jurați, primind atunci 4 DA.

La bootcamp, concurentul a interpretat piesa "Goo Goo Dolls", în aceeași manieră calmă și acompaniat de chitară.

"Austin, interpretarea tare este sigură și curată", a comentat Ștefan, fiind de părere că tânărul nu a riscat nimic.

Florin și Delia i-au sugerat lui Austin să se apuce de compus, să lanseze un album și să își pună în valoare vocea cu piese proprii. Concurentul nu a mers mai departe.

Sonia Mosca

Sonia a fost concurentul mult așteptat al serii. Capacitățile vocale ale tinerei sunt prea bine cunoscute atât de jurați, cât și de concurenți. Originară din Napoli, Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dar și o moștenire de familie. Tatăl său este baterist și mama cântăreață. Sonia a mărturisit că părinții săi au așteptări mari de la ea și de câte ori urcă pe scenă își dorește să facă o figură frumoasă.

La audiții, Sonia i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Era de așteptat să se întâmple la fel și în bootcamp. Concurenta a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa "Run to you" (Whitney Houston). Vocea sa puternică a ridicat sala în picioare și i-a bucurat încă o dată pe jurații.

"Ai cântat așa cum se aștepta toată lumea. Poate chiar mai bine decât se aștepta toată lumea. Eu cred că tu, cu vocea asta, și cu performanța asta muzicală care tocmai s-a întâmplat și care este școală pentru oricine care cântă, inclusiv pentru mine, ești la un nivel (n.r. ridicat, gest făcut cu mâna de Florin) și la nivelul ăla o să rămâi pentru totdeauna pentru că n-are cum să-ți ia nimeni chestia aia", a spus Florin.

Delia i-a spus Soniei că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun, iar Sonia a ocupat locul lui Iulian Canaf.

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei: "La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului"

Aflat în postura de jurat al X Factor, Florin Ristei a comparat fără rețineri emisiunea de la Antena 1 cu show-ul concurent de la PRO TV, Vocea României. Din perspectiva lui, succesul Vocii se datorează PRO-ului și producătorilor postului care se ocupă de realizarea emisiunii.

Publicat

pe

Florin Ristei la podcastul lui Gojira
Florin Ristei la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

Nu se întâmplă des ca angajații unui trust de televiziune să vorbească de bine despre concurență, dar excepțiile fac mereu deliciul publicului. Florin Ristei, jurat al emisiunii X Factor de la Antena 1, a vorbit cu multă franchețe în podcastul lui Gojira despre talent show-ul concurent, Vocea României, admițând că formatul de la PRO TV e mai urmărit la noi în țară. Mai mult decât atât, acesta a analizat și motivele succesului atins de Vocea României, precum și minusurile show-ului X Factor.

"La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului, evident. Arată ca afară, sună ca afară, au păstrat linia aia. Însă afară, X Factor-ul rupe, Vocea a fost slăbuță afară.

La noi a fost invers, pentru că n-a fost minunată prima ediție (X Factor)", a explicat Florin Ristei, intrat în juriul X Factor anul trecut, pe ultima sută de metri, cu trei zile înainte de filmări, potrivit destăinuirilor făcute de artist tot în acest podcast.

S-a vorbit fără perdea și despre ce au greșit producătorii români ai show-ului X Factor în preluarea acestui format gândit de Simon Cowell.

"(X Factor) s-a adaptat un pic pieței românești, ceea ce e greșit, că n-o să se uite lumea la o chestie care s-a transformat spre românesc, ci se uită că știe că X Factor afară arată într-un fel, vreau să văd același format la noi, dacă-i tot X Factor. Dacă nu, facem un nou show. (...) Asta e problema televiziunilor, că lumea are internet acum. Că tot îmi zice lumea: <<De ce te raportezi la America? Raportează-te la România>>. Păi nu mă raportez la România, mă raportez la ce-mi place mie și ce-aș vrea eu să fie. Că unii nu o înțeleg, o să înțeleagă, că au internet acum", a opinat Ristei.

Florin Ristei s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman

Tot în cadrul podcastului, Florin Ristei a dezvăluit cu s-a logodit cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o anul trecut, chiar la audițiile X Factor. Deși a plăcut-o încă de atunci, artistul a mărturisit că a invitat-o în oraș după ce a părăsit competiția, relația avansând, se pare, foarte rapid.

Logodit cu o femeie de culoare, Florin Ristei a primit în online multe mesaje răutăcioase la adresa iubitei lui, dezvăluindu-i lui Gojira că a învățat foarte multe lecții despre rasism de la Naomi.

"În primul rând am învățat că dacă pe tine nu te afectează, nu înseamnă că nu există", a declarat acesta, detaliind situații în care chiar și o glumă aparent inofensivă poate avea o încărcătură rasistă.

Întrebat direct de Gojira dacă românii sunt rasiști, Florin Ristei a răspuns cu aceeași franchețe cu care a vorbit și despre X Factor.

"Da, sunt rasiști românii. Sunt rasiști românii care n-au avut acces la informație, care sunt foarte, foarte proști și foarte, foarte răi. N-am găsit foarte mulți de-ăștia tinerei prin comentarii, care să zică de rău. Pentru că tinerii au fost cu netul de la început și vezi. Când te uiți la cei mai buni din muzică vezi oameni de culoare și n-ai cum să ai vreun resentiment", a explicat Florin Ristei.

În cadrul acestui podcast, pe care îl puteți urmări integral mai jos, juratul X Factor a vorbit și despre conflictul cu Mircea Badea, relația cu colegii de la Antena, piața muzicală din România, concursul de karaoke la care a participat când era puști, piesa cu Dana și remake-ul ei și viitorul album, pe care vrea să-l lanseze anul viitor.

VIDEO: Florin Ristei la podcastul lui Gojira

Citește în continuare

Lifestyle

Delia a fost invitată la podcastul lui Smiley, unde a vorbit despre vacanţe alături de Dan Badea

Seria de podcasturi a lui Smiley continuă, de această dată cu doi invitaţi de la iUmor. Promovată mai degrabă ca o "emisiune online", "8, 8 şi ceva, FIX" i-a avut invitaţi pe comediantul Dan Badea şi pe Delia Matache. Subiectul acestui episod a fost plecarea în vacanţe şi concedii, dar şi... shaorma cu de toate Totul se vede în clip şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea
Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea │ FOTO: Smiley

Pandemia a făcut foarte mulţi artişti, actori, comedianţi să pornească podcasturi, pentru a fi mai aproape de fanii lor. Smiley a pornit în primăvara lui 2021 "8, 8 şi ceva, FIX", o producţie online relaxată, unde artistul a invitat amici ai săi şi persoane de care se simte apropiat. Totul începea cu un episod despre paternitate, în care Bobonete, Fodor şi DOC au avut sfaturi pentru proaspătul tătic Smiley. Au fost invitaţi şi Pavel Bartoş şi soţia, dar şi Ştefania, Speak, Deliric şi Doc în ultimele episoade.

În luna mai i-am făcut pe Gina Pistol, DOC şi Deliric discutând despre sinceritate. Ultimul episod a venit pe 10 iunie 2021, iar după o serie de ştiri pe scurt, un sketch cu istoria shaormei, pe la minutul 17 apar şi invitaţii speciali: Delia Matache şi Dan Badea. Colegi la iUmor, artista şi comediantul au discutat în special despre vacanţe, făcând paralela celor de la noi cu cele din afară. S-a vorbit despre all inclusive, kilogramele puse inevitabil în concediu, dar şi despre cele mai exotice locuri în care a fost Delia.

Am aflat că Smiley nu are atât de mult timp pentru concedii pe cât şi-ar dori şi am ascultat din nou păţania Deliei dintr-o excursie pe munte când era mică. E vorba despre momentul când şi-a petrecut noaptea în pădure alături de tatăl său şi sora în vârstă de doar 5 ani, cu sunete de animale în jur. Auzisem istorioara la podcastul lui Micutzu, unde am aflat şi că Deliei îi e mai teamă de vaci agresive decât de unele animale carnivore. Am avut şi sfaturi pentru vacanţele în Europa, iar Dan Badea a povestit despre momentul când a făcut stand-up pentru soldaţii romani din Afghanistan.

Smiley a lansat în această primăvară piesa "Noi doi şi noaptea", iar pe 1 iunie a sărbătorit Ziua Copilului lansând o versiune live a piesei "Până la Tine". Pe artist îl vom vedea în juriul noii emisiuni SuperStar România, iar alături de el vor juriza şi Marius Moga şi Carla's Dreams, dar şi Raluka. Delia a apărut în urmă cu o lună la podcastul "Acasă la Măruţa", armonizându-şi vocea cu Andra, pentru că în iunie să lanseze piesa "Racheta", care fusese NFT la începutul anului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending