Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

X Factor România 2020: Concurenta care i-a "spart creierii-n două" lui Florin Ristei - VIDEO

Cea de-a cincea ediție a audițiilor de la X Factor ne-a făcut cunoștință cu Sonia Mosca, vocea care i-a cucerit pe jurați. Află-i povestea.
Sonia Mosca la X Factor 2020 - captură ecran

Sonia Mosca la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Sonia a încheiat cea de-a cincea ediție X Factor în cel mai frumos mod. Concurenta este originară din Napoli și a venit în România să câștige marele trofeu al emisiunii. Și având în vedere momentul creat în seara de 9 octombrie, putem spune că are șanse uriașe de izbândă. Pasiunea Soniei pentru muzică a luat naștere din copilărie, tatăl său fiind basist, iar mama cântăreață.

Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dezvăluind că a obținut primul loc în cadrul emisiunii "All Together Now". Pe scena de la X Factor, tânăra a interpretat "And I Am Telling You I'm Not Going" și a ridicat jurații în picioare.

"Mama mea, mi-a spart creierii-n două. Am un grup de patru italieni, care cântă senzațional, cu ei vreau să câștig X Factor, dar aș fi cel mai ipocrit dacă n-aș zice că mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să fii X Factor 2020", a spus Florin Ristei.

Interpretarea Soniei a lăsat-o pe Delia fără cuvinte. Cu toate acestea, jurata și, respectiv, antrenoarea Soniei a menționat:

"Cred, în momentul ăsta, că e o mare posibilitate să câștigi X Factor".

Ștefan, Florin, Delia și Loredana au strigat în cor DA!, astfel că Sonia merge direct în bootcamp. Nu înainte de a mai primi o serie de laude din partea celor patru antrenori.

"Ai cântat ca un Ferrari. Cu acea forță", a glumit Loredana.

"Tu ai venit și ai închis această seară într-un mod fabulos. Ești o mare, mare voce. Și ești și creață", a adăugat Ștefan.

Delia a recunoscut ca a visat o voce ca a Soniei să vină în echipa sa și să o conducă la câștigarea trofeului.

Florin, Delia, Loredana și Ștefan au fost atât de încântați de Sonia încât i-au mai cerut să cânte o melodie. "Disco Inferno" a încheiat apoteotic seara și rămâne de văzut dacă am aflat, într-adevăr, pe 9 octombrie, că Sonia Mosca este câștigătoarea X Factor România 2020.

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE