Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

X Factor România 2020: Concurenta care i-a "spart creierii-n două" lui Florin Ristei - VIDEO

Cea de-a cincea ediție a audițiilor de la X Factor ne-a făcut cunoștință cu Sonia Mosca, vocea care i-a cucerit pe jurați. Află-i povestea.
Sonia Mosca la X Factor 2020 - captură ecran

Sonia Mosca la X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

Sonia a încheiat cea de-a cincea ediție X Factor în cel mai frumos mod. Concurenta este originară din Napoli și a venit în România să câștige marele trofeu al emisiunii. Și având în vedere momentul creat în seara de 9 octombrie, putem spune că are șanse uriașe de izbândă. Pasiunea Soniei pentru muzică a luat naștere din copilărie, tatăl său fiind basist, iar mama cântăreață.

Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dezvăluind că a obținut primul loc în cadrul emisiunii "All Together Now". Pe scena de la X Factor, tânăra a interpretat "And I Am Telling You I'm Not Going" și a ridicat jurații în picioare.

"Mama mea, mi-a spart creierii-n două. Am un grup de patru italieni, care cântă senzațional, cu ei vreau să câștig X Factor, dar aș fi cel mai ipocrit dacă n-aș zice că mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să fii X Factor 2020", a spus Florin Ristei.

Interpretarea Soniei a lăsat-o pe Delia fără cuvinte. Cu toate acestea, jurata și, respectiv, antrenoarea Soniei a menționat:

"Cred, în momentul ăsta, că e o mare posibilitate să câștigi X Factor".

Ștefan, Florin, Delia și Loredana au strigat în cor DA!, astfel că Sonia merge direct în bootcamp. Nu înainte de a mai primi o serie de laude din partea celor patru antrenori.

"Ai cântat ca un Ferrari. Cu acea forță", a glumit Loredana.

"Tu ai venit și ai închis această seară într-un mod fabulos. Ești o mare, mare voce. Și ești și creață", a adăugat Ștefan.

Delia a recunoscut ca a visat o voce ca a Soniei să vină în echipa sa și să o conducă la câștigarea trofeului.

Florin, Delia, Loredana și Ștefan au fost atât de încântați de Sonia încât i-au mai cerut să cânte o melodie. "Disco Inferno" a încheiat apoteotic seara și rămâne de văzut dacă am aflat, într-adevăr, pe 9 octombrie, că Sonia Mosca este câștigătoarea X Factor România 2020.

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor România 2020: Află ce concurenți au trecut mai departe după cea de-a cincea rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 9 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și ce...

Închide