Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp

În ultima seară de bootcamp, ce a avut loc pe 4 decembrie, Delia a decis ce concurenți din categoria ei vor merge mai departe în competiție. Urmărește-le prestațiile muzicale.

Publicat

pe

Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020
Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Delia antrenează concurenții (bărbați și femei) cu vârsta de peste 24 de ani. Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Deliei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Nouă concurenți au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce Mihai Meiroș a fost ales de Delia de pe lista de așteptare. Însă doar trei concurenți au mers mai departe în lupta către marele trofeu X Factor 2020, și aceștia sunt Alina Dincă, Kalon Rae și Sonia Mosca.

Cum s-au descurcat cei trei concurenți în bootcamp?

Alina Dincă

Alina a spart gheața ultimei ediții de bootcamp. Concurenta nu este străină de lumea muzicii, fiind antrenor vocal la show-ul concurent, Vocea României. Alina a venit la X Factor pentru a vedea cum este cealaltă parte a scenei și i-a cucerit pe jurații în audiții și a primit 4 DA. În bootcamp, Alina a livrat un moment la fel de bun. Concurenta a interpretat piesa "Fate" și a ocupat un scaun.

"Bravo, ai început extrem de bine. Să fii un pic atentă la emoție. Forța și energia nu înseamnă totul într-un cântec", a sfătuit-o Ștefan Bănică.

Florin Ristei a lăudat momentul Alinei și a fost convins că va ocupa unul dintre cele 3 scaune. De aceeași părere a fost și Loredana, care i-a mărturisit Alinei că i-a plăcut mult ceea ce a făcut și că a reușit să le capteze atenția de la început până la sfârșit.

Delia a apreciat interpretarea concurentei. Jurata a ținut să menționeze că nu o interesează experiența unui concurent, ci momentul de pe scenă: ce vede, aia judecă.

Kalon Rae

La fel ca la audiții, Kalon a adus energie și în bootcamp. Concurentul este născut în Napoli și crescut în Londra, iar de un an de zile cântă în România. Pe lângă meseria de cântăreț, Kalon este și compozitor și director artistic, iar CV-ul său include postul de backing vocal pentru George Michael, The Who sau Coldplay, dar și participarea la The Voice U.K. 2018.

Pentru momentul din boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa "Ain’t nobody" de la Chaka Khan. Loredana și Delia s-au ridicat de pe scaune și au dansat, iar Ștefan și Florin s-au bucurat de spectacolul muzical. Kalon a ocupat un scaun.

"Cred că tu ai factorul X și clar meriți un scaun", i-a transmis Loredana

Delia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kalon, din toate punctele de vedere: voce, atitudine, vestimentație, dans și puterea de a transmite mesajul pieselor.

"Ești concurentul ideal pentru X Factor. Ai tot pachetul. Cânți de înțepenește lumea", a spus Delia.

Sonia Mosca

Sonia a fost concurentul mult așteptat al serii. Capacitățile vocale ale tinerei sunt prea bine cunoscute atât de jurați, cât și de concurenți. Originară din Napoli, Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dar și o moștenire de familie. Tatăl său este baterist și mama cântăreață. Sonia a mărturisit că părinții săi au așteptări mari de la ea și de câte ori urcă pe scenă își dorește să facă o figură frumoasă.

La audiții, Sonia i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Era de așteptat să se întâmple la fel și în bootcamp. Concurenta a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa "Run to you" (Whitney Houston). Vocea sa puternică a ridicat sala în picioare și i-a bucurat încă o dată pe jurații.

"Ai cântat așa cum se aștepta toată lumea. Poate chiar mai bine decât se aștepta toată lumea. Eu cred că tu, cu vocea asta, și cu performanța asta muzicală care tocmai s-a întâmplat și care este școală pentru oricine care cântă, inclusiv pentru mine, ești la un nivel (n.r. ridicat, gest făcut cu mâna de Florin) și la nivelul ăla o să rămâi pentru totdeauna pentru că n-are cum să-ți ia nimeni chestia aia", a spus Florin.

Și Loredana a lăudat-o pe Sonia:

"Îmi permit să spun că ai o voce fenomenală. Chiar este o voce foarte rară și mă simt privilegiată să fiu în această postură, în acest show, X Factor 2020, și să am norocul să am în fața mea pe cineva cântând atât de frumos. Sunt absolut convinsă că tu vei rămâne și vei fi stindardul acestei echipe. Sunt convinsă că finala va fi foarte, foarte interesantă".

Delia i-a spus Soniei că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun, iar Sonia a ocupat locul lui Iulian Canaf.

"Am știut toată seara că vei avea loc pe un scaun", a adăugat Delia.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Mihai Bendeac: "Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor"

O nouă ediție iUmor a găzduit o suită de invitați speciali care au luat la "roast" personaje din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără Cuza de la Noaptea Târziu care a avut de spus vorbe acide la adresa celor din online, dar și a juraților emisiunii.

Publicat

pe

Cuza la iUmor
Cuza la iUmor │ FOTO: Antena 1

Cuza nu s-a abținut din a taxa nume din mediul online, cântăreți, vloggeri sau chiar formatul emisiunii iUmor. Glume, răutăți și observații fine au făcut ca numărul lui Cuza de la iUmor să fie apreciat atât de telespectatori, cât și de jurați.

"Mă bucur să particip la al zecelea sezon iUmor. Acest Iliescu al emisiunilor. iUmor a decăzut atât de rău încât face Selly show să pară emisiune. Uneori e atât de proastă emisiunea încât televizoarele inteligente se opresc. Apar unii concurenți de am impresia că ați pus mâna pe listele de pe OTV", a început Cuza momentul de roast.

Selly, liderul trupei 5GANG, a fost personajul care a primit una dintre cele mai "colorate" remarci din partea lui Cuza. Invitatul emisiunii a ironizat statutul pe care Selly îl prezintă publicului din România, precum și versurile piesei "SOS" a trupei 5GANG care, la momentul redactării acestui articol, are peste 39 de milioane de vizualizări.

"Hai să vorbim despre cei care sunt pe val acum. Spre exemplu, Selly, acest vlogger, muzician, producător, activist, ministru, președinte, prezentator TV, profesor de vlog, antreprenor și pronunțător de aproape toate litere din alfabet. Singurul om care nu-și poate pronunța singur corect numele. E supărat pe educația românească că nu l-a învățat să pronunțe <<l>> și <<r>>. E clar un activist pentru educație. Stau drept dovadă versurile: <<Dau șut, bară, gol, 1-0, Gică Hagi/În club ochii pe mine, paparazzi, totul magic/Am chemat-o la hotel și Uberul i-a dat cancel/A adormit studentă și s-a trezit influencer>>. Aceste versuri au educat peste 38 de milioane de copii. Practic, Selly își face imposibilă misiunea de educare a României și apoi tot el se plânge de ea".

Cuza a luat în vizor alte nume din industria muzicală românească: cuplul Deliric - INNA:

"Un cuplu care îmi place foarte tare și e viral în momentul de față e format din Deliric și INNA. Le stă super bine împreună. Îl apreciez foarte tare pe Deliric, se vede că e îndrăgostit de INNA. Îmi place că știe să nu îmbine profesionalul cu personalul, așa că atunci când are nevoie de o voce bună pe piese o cheamă pe Irina Rimes".

Cuza a spus răutăți și despre BRomania, Dorian Popa, Mikey Hash, Tequila, Ionuț Rusu, Cristina Almășan sau Andra Gogan. Bineînțeles, nici jurații emisiunii nu au fost uitați. În ciuda comentariilor veninoase, Mihai Bendeac s-a declarat cucerit de numărul lui Cuza:

"Și-a scris singur textul dacă nu mă înșel. Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor. Vreodată!"

VIDEO: Roast Cuza la iUmor

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE