Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp

În ultima seară de bootcamp, ce a avut loc pe 4 decembrie, Delia a decis ce concurenți din categoria ei vor merge mai departe în competiție. Urmărește-le prestațiile muzicale.
Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020

Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Delia antrenează concurenții (bărbați și femei) cu vârsta de peste 24 de ani. Cei 10 concurenți s-au luptat pentru a ocupa unul dintre cele trei scaune care le asigură poziția în etapa următoare. În această seară, doar părerea Deliei a fost decisivă, comentariile celorlalți jurați fiind doar consultative.

Nouă concurenți au ajuns în bootcamp după ce la audiții au primit 4 DA, în timp ce Mihai Meiroș a fost ales de Delia de pe lista de așteptare. Însă doar trei concurenți au mers mai departe în lupta către marele trofeu X Factor 2020, și aceștia sunt Alina Dincă, Kalon Rae și Sonia Mosca.

Cum s-au descurcat cei trei concurenți în bootcamp?

Alina Dincă

Alina a spart gheața ultimei ediții de bootcamp. Concurenta nu este străină de lumea muzicii, fiind antrenor vocal la show-ul concurent, Vocea României. Alina a venit la X Factor pentru a vedea cum este cealaltă parte a scenei și i-a cucerit pe jurații în audiții și a primit 4 DA. În bootcamp, Alina a livrat un moment la fel de bun. Concurenta a interpretat piesa "Fate" și a ocupat un scaun.

"Bravo, ai început extrem de bine. Să fii un pic atentă la emoție. Forța și energia nu înseamnă totul într-un cântec", a sfătuit-o Ștefan Bănică.

Florin Ristei a lăudat momentul Alinei și a fost convins că va ocupa unul dintre cele 3 scaune. De aceeași părere a fost și Loredana, care i-a mărturisit Alinei că i-a plăcut mult ceea ce a făcut și că a reușit să le capteze atenția de la început până la sfârșit.

Delia a apreciat interpretarea concurentei. Jurata a ținut să menționeze că nu o interesează experiența unui concurent, ci momentul de pe scenă: ce vede, aia judecă.

Kalon Rae

La fel ca la audiții, Kalon a adus energie și în bootcamp. Concurentul este născut în Napoli și crescut în Londra, iar de un an de zile cântă în România. Pe lângă meseria de cântăreț, Kalon este și compozitor și director artistic, iar CV-ul său include postul de backing vocal pentru George Michael, The Who sau Coldplay, dar și participarea la The Voice U.K. 2018.

Pentru momentul din boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa "Ain’t nobody" de la Chaka Khan. Loredana și Delia s-au ridicat de pe scaune și au dansat, iar Ștefan și Florin s-au bucurat de spectacolul muzical. Kalon a ocupat un scaun.

"Cred că tu ai factorul X și clar meriți un scaun", i-a transmis Loredana

Delia a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kalon, din toate punctele de vedere: voce, atitudine, vestimentație, dans și puterea de a transmite mesajul pieselor.

"Ești concurentul ideal pentru X Factor. Ai tot pachetul. Cânți de înțepenește lumea", a spus Delia.

Sonia Mosca

Sonia a fost concurentul mult așteptat al serii. Capacitățile vocale ale tinerei sunt prea bine cunoscute atât de jurați, cât și de concurenți. Originară din Napoli, Sonia are în spate experiența unor show-uri de talente, dar și o moștenire de familie. Tatăl său este baterist și mama cântăreață. Sonia a mărturisit că părinții săi au așteptări mari de la ea și de câte ori urcă pe scenă își dorește să facă o figură frumoasă.

La audiții, Sonia i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Era de așteptat să se întâmple la fel și în bootcamp. Concurenta a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa "Run to you" (Whitney Houston). Vocea sa puternică a ridicat sala în picioare și i-a bucurat încă o dată pe jurații.

"Ai cântat așa cum se aștepta toată lumea. Poate chiar mai bine decât se aștepta toată lumea. Eu cred că tu, cu vocea asta, și cu performanța asta muzicală care tocmai s-a întâmplat și care este școală pentru oricine care cântă, inclusiv pentru mine, ești la un nivel (n.r. ridicat, gest făcut cu mâna de Florin) și la nivelul ăla o să rămâi pentru totdeauna pentru că n-are cum să-ți ia nimeni chestia aia", a spus Florin.

Și Loredana a lăudat-o pe Sonia:

"Îmi permit să spun că ai o voce fenomenală. Chiar este o voce foarte rară și mă simt privilegiată să fiu în această postură, în acest show, X Factor 2020, și să am norocul să am în fața mea pe cineva cântând atât de frumos. Sunt absolut convinsă că tu vei rămâne și vei fi stindardul acestei echipe. Sunt convinsă că finala va fi foarte, foarte interesantă".

Delia i-a spus Soniei că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun, iar Sonia a ocupat locul lui Iulian Canaf.

"Am știut toată seara că vei avea loc pe un scaun", a adăugat Delia.

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO

Echipa Deliei a încheiat etapa de bootcamp a emisiunii X Factor. Citește rezumatul ediției din 4 decembrie și află cine...

Închide