Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO

Lakeetra Knowles a fost ultimul concurent ce a urcat pe scena de la X Factor 2020, în cel de-al optulea episod al emisiunii. Concurenta s-a remarcat cu o interpretare memorabilă, jurații pariind că va ajunge foarte departe în competiție. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020
Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube / X Factor România

Lakeetra Knowles a fost apariția serii din mai multe puncte de vedere. Apariția deosebită, vocea puternică și rudenia cu Beyonce i-au impresionat pe jurați. Concurenta are 46 de ani, este de origine americană, dar de 13 ani locuiește în Milano. Acolo lucrează ca educatoare, predând muzică și limba engleză. În cadrul audițiilor de la X Factor, Lakeetra a interpretat "It's A Man's World" și a impresionat cu vocea puternică.

Înainte de a-și prezenta pledoariile, jurații au dorit să o mai audă cântând și i-au sugerat concurentei să interpreteze o melodie gospel. Lakeetra le-a făcut pe plac, cucerindu-i definitiv pe cei patru artiști.

"Avantajul întotdeauna va fi al celui care vorbește nativ o limbă. Tu înțelegi foarte bine pe ce vorbe trebuie să cânți ușor, pe ce vorbe trebuie să ataci, și asta face foarte mult din muzicalitatea unei piese. Cânți senzațional. Bravo", a comentat Florin Ristei.

Nici Loredana nu s-a abținut de la cuvinte laudative:

"Lakeetra, m-ai dus cu gândul la Diana Ross - vocea, aspectul. Suntem privilegiați să te avem aici. Ești o inspirație pentru noi. Mulțumim!"

Ștefan Bănică i-a arătat Lakeetrei aprecierea sa, spunându-i nu doar că are o voce minunată, ci și că este o femeie foarte frumoasă. De asemenea, a comparat-o cu Diana Ross și Gloria Gaynor, lucru care a emoționat-o cu adevărat pe concurentă.

Cea mai fericită dintre cei patru jurați a fost Delia deoarece Lakreeta face parte din echipa sa. Și cu o asemenea voce, Delia are șanse de a câștiga un nou trofeu X Factor.

"Lakeetra, ești lozul meu câștigător. Cred că ești născută pentru acest show, pentru X Factor".

În urma momentului său muzical, concurenta a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

VIDEO: Urmărește-o pe Lakeetra Knowles la audițiile de la X Factor 2020:

Comentează

Trending