Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO

Lakeetra Knowles a fost ultimul concurent ce a urcat pe scena de la X Factor 2020, în cel de-al optulea episod al emisiunii. Concurenta s-a remarcat cu o interpretare memorabilă, jurații pariind că va ajunge foarte departe în competiție. Mai multe detalii în articol.
Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020

Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube / X Factor România

Lakeetra Knowles a fost apariția serii din mai multe puncte de vedere. Apariția deosebită, vocea puternică și rudenia cu Beyonce i-au impresionat pe jurați. Concurenta are 46 de ani, este de origine americană, dar de 13 ani locuiește în Milano. Acolo lucrează ca educatoare, predând muzică și limba engleză. În cadrul audițiilor de la X Factor, Lakeetra a interpretat "It's A Man's World" și a impresionat cu vocea puternică.

Înainte de a-și prezenta pledoariile, jurații au dorit să o mai audă cântând și i-au sugerat concurentei să interpreteze o melodie gospel. Lakeetra le-a făcut pe plac, cucerindu-i definitiv pe cei patru artiști.

"Avantajul întotdeauna va fi al celui care vorbește nativ o limbă. Tu înțelegi foarte bine pe ce vorbe trebuie să cânți ușor, pe ce vorbe trebuie să ataci, și asta face foarte mult din muzicalitatea unei piese. Cânți senzațional. Bravo", a comentat Florin Ristei.

Nici Loredana nu s-a abținut de la cuvinte laudative:

"Lakeetra, m-ai dus cu gândul la Diana Ross - vocea, aspectul. Suntem privilegiați să te avem aici. Ești o inspirație pentru noi. Mulțumim!"

Ștefan Bănică i-a arătat Lakeetrei aprecierea sa, spunându-i nu doar că are o voce minunată, ci și că este o femeie foarte frumoasă. De asemenea, a comparat-o cu Diana Ross și Gloria Gaynor, lucru care a emoționat-o cu adevărat pe concurentă.

Cea mai fericită dintre cei patru jurați a fost Delia deoarece Lakreeta face parte din echipa sa. Și cu o asemenea voce, Delia are șanse de a câștiga un nou trofeu X Factor.

"Lakeetra, ești lozul meu câștigător. Cred că ești născută pentru acest show, pentru X Factor".

În urma momentului său muzical, concurenta a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

VIDEO: Urmărește-o pe Lakeetra Knowles la audițiile de la X Factor 2020:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii

Citește rezumatul ediției din 30 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg...

Închide