Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO

Lakeetra Knowles a fost ultimul concurent ce a urcat pe scena de la X Factor 2020, în cel de-al optulea episod al emisiunii. Concurenta s-a remarcat cu o interpretare memorabilă, jurații pariind că va ajunge foarte departe în competiție. Mai multe detalii în articol.
Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020

Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: captură YouTube / X Factor România

Lakeetra Knowles a fost apariția serii din mai multe puncte de vedere. Apariția deosebită, vocea puternică și rudenia cu Beyonce i-au impresionat pe jurați. Concurenta are 46 de ani, este de origine americană, dar de 13 ani locuiește în Milano. Acolo lucrează ca educatoare, predând muzică și limba engleză. În cadrul audițiilor de la X Factor, Lakeetra a interpretat "It's A Man's World" și a impresionat cu vocea puternică.

Înainte de a-și prezenta pledoariile, jurații au dorit să o mai audă cântând și i-au sugerat concurentei să interpreteze o melodie gospel. Lakeetra le-a făcut pe plac, cucerindu-i definitiv pe cei patru artiști.

"Avantajul întotdeauna va fi al celui care vorbește nativ o limbă. Tu înțelegi foarte bine pe ce vorbe trebuie să cânți ușor, pe ce vorbe trebuie să ataci, și asta face foarte mult din muzicalitatea unei piese. Cânți senzațional. Bravo", a comentat Florin Ristei.

Nici Loredana nu s-a abținut de la cuvinte laudative:

"Lakeetra, m-ai dus cu gândul la Diana Ross - vocea, aspectul. Suntem privilegiați să te avem aici. Ești o inspirație pentru noi. Mulțumim!"

Ștefan Bănică i-a arătat Lakeetrei aprecierea sa, spunându-i nu doar că are o voce minunată, ci și că este o femeie foarte frumoasă. De asemenea, a comparat-o cu Diana Ross și Gloria Gaynor, lucru care a emoționat-o cu adevărat pe concurentă.

Cea mai fericită dintre cei patru jurați a fost Delia deoarece Lakreeta face parte din echipa sa. Și cu o asemenea voce, Delia are șanse de a câștiga un nou trofeu X Factor.

"Lakeetra, ești lozul meu câștigător. Cred că ești născută pentru acest show, pentru X Factor".

În urma momentului său muzical, concurenta a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

VIDEO: Urmărește-o pe Lakeetra Knowles la audițiile de la X Factor 2020:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE