Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Lana Del Rey se izolează de prezent și lansează "Let Me Love You Like a Woman" - AUDIO

Lana Del Rey se refugiază în poezie și trăiește iubirea așa cum o făceau exponenții romantismului. "Let Me Love You Like a Woman" este încă o mostră a unor trăiri amoroase intense, netulburate de grijile pămânești.
Lana Del Rey - Music To Watch Boys To

Lana Del Rey - Music To Watch Boys To

"Let Me Love You Like a Woman" este un nou poem prin care Lana Del Rey ne ajută se evadăm dintr-un prezent inconfortabil. Ni se deschid ochii către o lume interioară ghidată de oniric și estetic, un întreg univers construit din contemplare. Iubirea este idealizată, nimic altceva nemaicontând.

Lana Del Rey a lansat, așadar, un nou deliciu pentru romanticii incurabili, "Let Me Love You Like a Woman" purtând și aroma senzualității cu care artista ne-a obișnuit. Acesta este primul single extras de pe viitorul album, "Chemtrails Over the Country Club", cel de-al șaptelea material de studio al Lanei.

AUDIO: Lana Del Rey - "Let Me Love You Like a Woman"

Programat inițial pentru lansare pe 5 septembrie, discul "Chemtrails Over the Country Club" ar putea ajunge în final pe piață în luna decembrie a acestui an, sau în ianuarie 2021. Cert este că Lana este încântată de acest material de studio, declarând că îl adoră și că este nerăbdătoare ca fanii să îl asculte.

Dintr-un teaser publicat în luna septembrie aflam că Lana Del Rey a filmat deja un videoclip, însă nu pentru piesa "Let Me Love You Like a Woman", ci pentru single-ul ce-i denumește noul album.

Planurile Lanei de a lansa un nou LP au fost dezvăluite într-o postare controversată a sa de pe Instagram, în care își exprimă frustrarea de a fi categorisită de colege de breaslă drept artista care glorifică abuzurile. În mesaj, Lana Del Rey le menționează pe Doja Cat, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj și Beyonce.

Ulterior, Lana a clarificat ceea ce a vrut să spună de fapt publicând o serie de mesaje pe Twitter.

"Ca să fiu clară, pentru că știuuuuu cât de mult iubiți să schimbați sensul lucrurilor. Le iubesc pe aceste artiste [pe care le menționează]. De asta le și menționez, dar mi-ar plăcea să am și eu aceeași libertate de exprimare fără să fiu judecată sau să se facă isterie pe tema asta. (...)

Cântărețele pe care le menționez sunt preferatele mele, așa că dacă doriți să faceți din ce am spus o mare gâlceavă, așa cum faceți mereu, nu aveți decât", a detaliat Lana, înțepând prin aceste remarci presa de cancan.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Ariana Grande și alte nume celebre se reunesc într-o nouă producție Netflix

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep și Timothee Chalamet i se vor alătura lui Jennifer Lawrence în distribuția plină de vedete din...

Închide