Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lana Del Rey lansează un nou album în toamnă și se declară sătulă să fie acuzată de "glorificarea abuzurilor"

Lana Del Rey a anunțat că va lansa în curând un nou material de studio, în noile piese publicul urmând să descopere emoțiile pe care ea le-a trăit în ultimele luni. Vestea a venit la pachet cu un mesaj în care Lana își exprimă frustrarea de a fi categorisită de colege de breaslă drept artista care glorifică abuzurile, în vreme ce ele sunt apreciate pentru libertatea cu care se exprimă.
Videoclip Lana Del Rey Fuck It I Love You The Greatest

Videoclip Lana Del Rey Fuck It I Love You The Greatest │ FOTO: Lana Del Rey

Lana Del Rey a folosit perioada de carantină pentru a compune muzică, anunțând într-o postare pe Instagram că un nou material de studio va fi lansat toamna aceasta, la mai puțin de un an de la apariția discului anterior, "Norman F*cking Rockwell".

Lana a dezvăluit intenția de a lansa acest nou disc în cadrul unui mesaj lung, în care își varsă năduful cu privire la criticile ce i-au fost aduse de anumite "compozitoare și cântărețe de alternative", ce i-au reproșat că ar încuraja abuzurile în muzica sa.

Lana Del Rey: "Aș putea, vă rog, să mă întorc la a fi expresivă, a mă simți frumoasă atunci când sunt îndrăgostită, chiar dacă relația nu e perfectă?"

"Acum că Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani și Nicki Minaj și Beyonce au avut single-uri pe primele poziții în topuri în versurile cărora vorbeau despre a fi sexy, a nu purta haine, a face sex, a înșela pe cineva, etc. - aș putea, vă rog, să mă întorc la a fi expresivă, a mă simți frumoasă atunci când sunt îndrăgostită, chiar dacă relația nu e perfectă, despre a dansa pe bani - sau despre orice îmi doresc eu - fără să fiu crucificată sau să mi se spună că glorific abuzul????

M-am săturat de compozitoarele și cântărețele de alternative care spun că glorific abuzul, când în realitate sunt pur și simplu o persoană fascinantă care cântă despre realitățile pe care le vedem cu toții și anume despre relațiile abuzive răspândite peste tot în lume", a scris Lana în postarea sa.

În mesajul ei, Lana mărturisește că i se pare "jalnic" felul în care subiectele abordate de ea în versurile pieselor sale sunt considerate nepotrivite, deși se presupune că femeile au acum o altă libertate de exprimare. Artista nu se consideră a fi feministă, însă e de părere că ar trebui să existe un loc și pentru femeile care au trăit experiențe similare ei, care au spus "Nu" într-o relație, dar bărbații au auzit "Da", sau care au fost reduse la tăcere pentru că nu au avut forța suficientă de a se face auzite.

Lana Del Rey: "Sunt sigură că vor fi câteva idei despre lucrurile la care am cugetat pe noul meu album"

În încheierea unei lungi pledoarii, în care Lana își exprimă frustrarea și față de recenziile proaste pe care le-a primit în ultimii 10 ani, artista anunță că va lansa un nou album pe 5 septembrie și că pregătește și două cărți de poezie.

"Oricum, nimic din ceea ce am spus nu are nicio legătură cu nimic deosebit, dar voi detalia mai multe despre emoțiile mele în următoarele două cărți de poezie (în special în cea de-a doua) cu Simon and Schuster. (...) Și sunt sigură că vor fi câteva idei despre lucrurile la care am cugetat pe noul meu album, care apare pe 5 septembrie."

Puteți parcurge întregul mesaj al Lanei accesând postarea sa de pe Instagram, disponibilă mai jos.

Lana Del Rey vorbește despre relații abuzive și viitorul album

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peter Dinklage și Jason Momoa vor juca într-un film despre vampiri

Actorii, cunoscuți pentru rolurile din Game of Thrones, vor colabora din nou, de data aceasta pentru lungmetrajul "Good Bad &...

Închide