Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Lana Del Rey oferă detalii despre viitorul album, "Chemtrails Over the Country Club"

Lana Del Rey se numără printre artiştii care au compus şi înregistrat piese noi în izolare. Cântăreaţa din SUA a postat recent pe Instagram un teaser cu privire la un nou videoclip, dedicat unui single care se va regăsi pe noul său album, "Chemtrails Over the Country Club". Ce ştim despre LP aflaţi în articol.
Lana Del Rey teaser Instagram Chemtrails Over the Country Club

Lana Del Rey teaser Instagram Chemtrails Over the Country Club │ FOTO: Lana Del Rey

Lana Del Rey a postat pe Instagram un teaser video pentru un viitor clip al său. E vorba chiar despre videoclipul piesei titulare de pe LP-ul cel nou, "Chemtrails Over the Country Club". O vedem pe Lana Del Rey într-o maşină decapotabilă şi cu o coafură de epocă. În ultima vreme Lana a etalat o imagine mai apropiată de anii '40 şi '50, decât de anii '60 şi '70 flower power/hippie cu care ne obişnuise. Mesajul său este unul pozitiv pe Instagram, cu glume legate de sosirea albumului nou în 2029 sau 2030, dar şi cu gânduri bune şi urări de bine pentru fani săi.

Muziciana ne asigură că s-a respectat distanţarea socială la filmări şi că sunt şanse să ascultăm noile piese în curând. Lana a mai confirmat titlul unei piese noi, "Let Me Love You Like a Woman", care va sosi înainte de acest clip. Tânăra a declarat că adoră noul său material şi că abia aştepte să îl asculte şi fanii. "Chemtrails Over the Country Club" soseşte destul de rapid după "Norman F*cking Rockwell!", albumul lansat de Lana în 2019. Discul din 2020 a fost anunţat încă din mai, cu tot cu titlu.

Între timp prolifica artistă a lansat o carte cu poezii, "Violet Bent Backwards Over the Grass", în varianta audiobook. Ediţia sa fizică, hardcover va debuta în librării pe 29 septembrie. Lucrul la "Chemtrails" a început imediat după ce s-a lansat LP-ul din 2019, iar un titlu preliminar a fost "White Hot Forever". Un alt single confirmat este "Tulsa Jesus Freak". Unele surse din industria muzicală speculau că am putea vedea un debut chiar azi, pe 5 septembrie, dar teoria pare că a picat. În mai 2020 Lana a făcut o postare controversată pe Instagram, în care îi critica pe cei care o categorisesc ca o artistă care glorifică abuzurile.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)

Luna trecută am putut asculta o nouă versiune a piesei Lanei cu The Weeknd, "Money Power Glory", pe care The Weeknd are o contribuţie vocală mai amplă. Acel remix sosea în cadrul podcastului artistului canadian.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica reînregistrează "Nothing Else Matters", în varianta orchestrală; Iată de ce

Metallica a lansat la finalul lunii august albumul "S&M2" şi rămâne în strânsă legătură cu reprezentaţiile orchestrale. Grupul şi-a anunţat...

Închide