Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Albumul nou al lui Marilyn Manson soseşte pe 11 septembrie, iar artistul a oferit noi detalii despre "We Are Chaos"

Cu aproximativ o săptămână înainte de lansarea următorului album al lui Marilyn Manson, artistul a simţit nevoia să explice conceptul din spatele lui "We Are Chaos". LP-ul vine pe 11 septembrie şi aflăm că va avea două faţete, conform unui interviu acordat de shock rocker celor de la Revolver.
Coperta single Marilyn Manson We Are Chaos

Coperta single Marilyn Manson We Are Chaos │ FOTO: Marilyn Manson

Marilyn Manson a colaborat din nou cu producătorul Shooter Jennings, care a injectat o doză serioasă de country a la Johnny Cash în opera sa. În ciuda numelui "We Are Chaos", această creaţie a fost gata înainte de pandemie, deci nu are legătură cu situaţia actuală a lumii. Piesa titulară de pe album, "We Are Chaos" a fost deja lansată ca single la finalul lunii iulie. Revenind la interviul cu Revolver, Manson a preferat să păstreze secretul despre tema acestui disc, mulţumindu-se să spună că începe cu o "proză de intro".

Include 10 piese, fiind un LP tradiţional, unul cu Side A şi Side B. Se pare ca ascultătorii vor resimţi trecerea de la partea A la B. De fapt avem 3 acte în această creaţie artistică, iar muzicianul face o paralelă cu piesele de teatru sau filmele: intro, lumină, întuneric. Ce e sigur e că Shooter şi Marilyn au pus pe album exact ce au dorit şi nu au rămas piese pe dinafară şi nici nu există track-uri de umplutură.

Legat de schimbarea de imagine a artistului şi de sound odată cu fiecare album nou, Manson îşi explică stilul cameleonic printr-o comparaţie cu o tarantulă. Păianjenul îşi leapădă exoscheletul şi îi creşte unul mai puternic, ca o renaştere şi o purificare. Cine a urmărit evoluţia artistului ştie probabil că Brian Warner (numele său real) este şi un pictor destul de apreciat. El a pictat coperta noului album şi a făcut asta în genunchi. A sfârşit prin a fi acoperit cu vopsea neagră, iar de aici a venit inspiraţia pentru a doua parte a albumului, "Infinite Darkness".

Aşa se numeşte de altfel şi pictura respectivă. Manson a explicat şi cum a fost forţat să fie mai creativ şi să gândească diferit de faptul că s-a mutat din locuinţa sa. Pe durata înregistrării lui "We Are Chaos", casa artistului era renovată şi a trebuti să se multe la altcineva. Astfel a ieşit din zona de confort, lucrând pe baza unui caiet dus în studioul lui Shooter Jennings.

Întregul interviu Revolver cu Marilyn Manson se găseşte aici. Aflaţi şi detalii despre modul în care Elton John l-a făcut să lăcrimeze pe shock rocker prima oară când s-a întâlnit cu acesta.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jean-Claude Van Damme dansează într-un videoclip muzical nou - VIDEO

Atunci când Internetul nu este doborât de Bella Thorne sau Kanye West, regele viralelor este Jean-Claude Van Damme. Starul filmelor...

Închide