Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - Cry Little Sister

La două săptămâni după ce a lansat single-ul "Cry Little Sister", Marilyn Manson prezintă videoclipul acestei piese. Asemenea filmului care a generat melodia originală, "Lost Boys" aceasta este o creaţie vizuală misterioasă şi întunecată. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"Cry Little Sister" are în fundal un cor feminin foarte catchy şi care contrabalansează vocea răguşită şi aproape metalică pentru care Manson e celebru. Rockerul apare în clip ca protagonist, cu ţinute pe care nu le-am mai văzut de la "The Nobodies" încoace şi frezuri din epoca lui "The Golden Age of Grotesque". Înconjurat de lasere şi ceaţă albastră, Manson aproape că pare un membru al distribuţiei "The New Mutants".

Pentru coloana sonoră a acelei pelicule din seria X-Men a fost compusă această piesă de latfel. Shock rockerul a oferit o interpretare proprie melodiei goth clasice a lui Gerard McMahon din 1987. Gerard a cântat pe melodie şi a compus-o. Filmul din 1987 "Lost Boys" îi reunea pe Kiefer Sutherland, Corey Haim şi Corey Feldman.

De regia clipului cel nou s-a ocupat Bill Yukich, care a regizat pentru Marilyn Manson şi "Tattooed in Reverse" şi "The Human Radio" pentru trupa Shinedown. Regizorul a mai lucrat şi cu Foo Fighters sau Beyonce, deci are un portofoliu diversificat.

"Cry Little Sister" este prima melodie nouă a lui Manson de la debutul albumului "Heaven Upside Down" din toamnă trecuta. Tyler Bates a fost producătorul acelui disc şi a avut acelaşi rol şi pentru noul single. În această lună Marilyn Manson şi Rob Zombie repornesc tradiţia turneului îngemănat "Twins of Evil", care îi va purta prin toată America de Nord, cu 30 de opriri înflăcărate.

Luna trecută Manson dezvăluia piesa de care este cel mai mândru, iar la început de an am aflat că Johnny Depp ar putea deveni chitarist în trupa shock rockerului. Cei doi sunt buni prieteni şi au fost nedespărţiţi în ultimii ani. De altfel Depp a apărut în câteva videoclipuri ale single-urilor extrase de pe ultimul album Manson.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Acuzațiile de abuz aduse lui Marilyn Manson devin subiectul unui documentar - TRAILER

Evan Rachel Wood, actrița care l-a acuzat pe Marilyn Manson de abuz, își continuă povestea în documentarul "Phoenix Raising". Materialul va fi lansat în două parți, ambele găzduite de platforma HBO. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Imagine din documentarul "Rising Phoenix"
Imagine din documentarul "Rising Phoenix" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Documentarul "Phoenix Rising" va beneficia de două părți. Prima, intitulată "Don't Fall", va avea premiera pe 15 martie, iar cea de-a două, denumită "Stand Up", va fi lansată a doua zi, pe 16 martie. Ambele părți pot fi vizionate pe platforma HBO.

Documentarul va urmări acuzațiile de abuz pe care mai multe femei i le-au adus muzicianului Marilyn Manson. Cel mai sonor nume dintre acestea este Evan Rachel Wood, tot ea fiind protagonista documentarului. "Phoenix Rising" a avut premiera la Festivalul de film Sundance de luna trecută. În trailerul proaspăt lansat, se pot observa mai mulți participanți, inclusiv mama lui Wood. Aceasta declară:

"El a studiat cum să manipuleze oamenii. Este un prădător".

Mai mult, documentarul analizează inițiativa actriței de se a adopta Legea Phoenix, prin care se dorește extinderea termenul de prescripție pentru acuzațiile de abuz. Actrița a fondat o organizație non-profit cu același nume, iar 2018 a ținut un discurs în fața congresului american despre importanța legilor care să protejeze femeile de abuzuri. Declara atunci că a fost, la rândul său, victima unui abuz, însă nu a oferit numele făptuitorului. Abia anul trecut, actrița a dezvăluit numele celui care a abuzat-o: Brian Warner, cunoscut publicului drept Marilyn Manson.

"Numeroase femei au auzit povestea mea și au știut exact cine este. Mi-am dat seama că nu sunt singura căreia i s-a întâmplat asta", amintește Evan Rachel Wood în trailer.

Relația amoroasă dintre Wood şi Manson a intrat în atenţia presei în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa "Heart Shaped Glasses", pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38. Green a declarat că a fost "în esență violată" de muzician la filmările clipului.

TRAILER "Phoenix Rising":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5