Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - Cry Little Sister

La două săptămâni după ce a lansat single-ul "Cry Little Sister", Marilyn Manson prezintă videoclipul acestei piese. Asemenea filmului care a generat melodia originală, "Lost Boys" aceasta este o creaţie vizuală misterioasă şi întunecată. Vă invităm să vizionaţi clipul în cadrul articolului.

"Cry Little Sister" are în fundal un cor feminin foarte catchy şi care contrabalansează vocea răguşită şi aproape metalică pentru care Manson e celebru. Rockerul apare în clip ca protagonist, cu ţinute pe care nu le-am mai văzut de la "The Nobodies" încoace şi frezuri din epoca lui "The Golden Age of Grotesque". Înconjurat de lasere şi ceaţă albastră, Manson aproape că pare un membru al distribuţiei "The New Mutants".

Pentru coloana sonoră a acelei pelicule din seria X-Men a fost compusă această piesă de latfel. Shock rockerul a oferit o interpretare proprie melodiei goth clasice a lui Gerard McMahon din 1987. Gerard a cântat pe melodie şi a compus-o. Filmul din 1987 "Lost Boys" îi reunea pe Kiefer Sutherland, Corey Haim şi Corey Feldman.

De regia clipului cel nou s-a ocupat Bill Yukich, care a regizat pentru Marilyn Manson şi "Tattooed in Reverse" şi "The Human Radio" pentru trupa Shinedown. Regizorul a mai lucrat şi cu Foo Fighters sau Beyonce, deci are un portofoliu diversificat.

"Cry Little Sister" este prima melodie nouă a lui Manson de la debutul albumului "Heaven Upside Down" din toamnă trecuta. Tyler Bates a fost producătorul acelui disc şi a avut acelaşi rol şi pentru noul single. În această lună Marilyn Manson şi Rob Zombie repornesc tradiţia turneului îngemănat "Twins of Evil", care îi va purta prin toată America de Nord, cu 30 de opriri înflăcărate.

Luna trecută Manson dezvăluia piesa de care este cel mai mândru, iar la început de an am aflat că Johnny Depp ar putea deveni chitarist în trupa shock rockerului. Cei doi sunt buni prieteni şi au fost nedespărţiţi în ultimii ani. De altfel Depp a apărut în câteva videoclipuri ale single-urilor extrase de pe ultimul album Manson.

PUBLICITATE
Comentarii