Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Marilyn Manson - Tattooed In Reverse

Regele controverselor a revenit! Marilyn Manson a lansat videoclipul piesei "Tattooed in Reverse", în care are o scurtă apariţie şi celebra Courtney Love. Shock rockerul şi vedeta formaţiei HOLE postaseră un teaser legat de acest clip cu câteva zile în urmă. Vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

Primul lucru pe care îl remarcăm la "Tattooed in Reverse" e faptul că Marilyn Manson pare să fi revenit la machiajul său vechi. E vorba despre machiajul din perioada "Holywood" şi parţial şi "Antichrist Superstar". Şi tematica şi imaginile amintesc de perioada albumelor din anii '90. Nu ne întoarcem chiar până la şocantele "Tourniquet" sau "The Nobodies", standardele cenzurii fiind mai dure azi.

Videoclipul abundă de simbolul care a definit ultimul album al lui Manson, "Heaven Upside Down" şi anume crucea întoarsă cu două dungi orizontale albe. De la secvenţe de experimente în laborator, până la fotomodele posedate, acest videoclip are de toate. Lipseşte doar Johnny Depp, care a apărut deja pe două videoclipuri ale unor single-uri extrase de pe acelaşi disc. Recent s-a zvonit că Depp ar putea prelua rolul de chitarist în trupa lui Manson.

Courtney Love are o apariţie foarte scurtă în materialul video, în rolul unei asistente cu comportament frenetic şi obsesiv. Regia îi aparţine lui Bill Yukich, iar Glo Taylorr este pacienta sexy care trece prin experimentele din laborator. O apariţie inedită este şi Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis.

Instrumentalul inedit şi mixajul este asigurat de către Tyler Bates, omul care a definit sound-ul lui Manson pe ultimele două albume. Pe Tyler îl mai ştim şi pentru coloana sonoră a filmelor "John Wick" şi "Guardians of the Galaxy".

"Tattooed in Reverse" este al patrulea single de pe "Heaven Upside Down", după "Say10", "We Know Where You F*cking Live" şi "Kill4Me". În această vară shock rockerul şi trupă sa vor porni în turneu cu Rob Zombie, în lunile iulie şi august.

Citește mai multe despre Courtney LoveMarilyn Manson
Videoclipuri cu Courtney LoveMarilyn Manson
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE