Urmărește-ne în Social Media

Marilyn Manson - Tattooed In Reverse

Regele controverselor a revenit! Marilyn Manson a lansat videoclipul piesei "Tattooed in Reverse", în care are o scurtă apariţie şi celebra Courtney Love. Shock rockerul şi vedeta formaţiei HOLE postaseră un teaser legat de acest clip cu câteva zile în urmă. Vă invităm să urmăriţi noul clip mai jos.

Primul lucru pe care îl remarcăm la "Tattooed in Reverse" e faptul că Marilyn Manson pare să fi revenit la machiajul său vechi. E vorba despre machiajul din perioada "Holywood" şi parţial şi "Antichrist Superstar". Şi tematica şi imaginile amintesc de perioada albumelor din anii '90. Nu ne întoarcem chiar până la şocantele "Tourniquet" sau "The Nobodies", standardele cenzurii fiind mai dure azi.

Videoclipul abundă de simbolul care a definit ultimul album al lui Manson, "Heaven Upside Down" şi anume crucea întoarsă cu două dungi orizontale albe. De la secvenţe de experimente în laborator, până la fotomodele posedate, acest videoclip are de toate. Lipseşte doar Johnny Depp, care a apărut deja pe două videoclipuri ale unor single-uri extrase de pe acelaşi disc. Recent s-a zvonit că Depp ar putea prelua rolul de chitarist în trupa lui Manson.

Courtney Love are o apariţie foarte scurtă în materialul video, în rolul unei asistente cu comportament frenetic şi obsesiv. Regia îi aparţine lui Bill Yukich, iar Glo Taylorr este pacienta sexy care trece prin experimentele din laborator. O apariţie inedită este şi Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis.

Instrumentalul inedit şi mixajul este asigurat de către Tyler Bates, omul care a definit sound-ul lui Manson pe ultimele două albume. Pe Tyler îl mai ştim şi pentru coloana sonoră a filmelor "John Wick" şi "Guardians of the Galaxy".

"Tattooed in Reverse" este al patrulea single de pe "Heaven Upside Down", după "Say10", "We Know Where You F*cking Live" şi "Kill4Me". În această vară shock rockerul şi trupă sa vor porni în turneu cu Rob Zombie, în lunile iulie şi august.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Acuzațiile de abuz aduse lui Marilyn Manson devin subiectul unui documentar - TRAILER

Evan Rachel Wood, actrița care l-a acuzat pe Marilyn Manson de abuz, își continuă povestea în documentarul "Phoenix Raising". Materialul va fi lansat în două parți, ambele găzduite de platforma HBO. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Imagine din documentarul "Rising Phoenix"
Imagine din documentarul "Rising Phoenix" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Documentarul "Phoenix Rising" va beneficia de două părți. Prima, intitulată "Don't Fall", va avea premiera pe 15 martie, iar cea de-a două, denumită "Stand Up", va fi lansată a doua zi, pe 16 martie. Ambele părți pot fi vizionate pe platforma HBO.

Documentarul va urmări acuzațiile de abuz pe care mai multe femei i le-au adus muzicianului Marilyn Manson. Cel mai sonor nume dintre acestea este Evan Rachel Wood, tot ea fiind protagonista documentarului. "Phoenix Rising" a avut premiera la Festivalul de film Sundance de luna trecută. În trailerul proaspăt lansat, se pot observa mai mulți participanți, inclusiv mama lui Wood. Aceasta declară:

"El a studiat cum să manipuleze oamenii. Este un prădător".

Mai mult, documentarul analizează inițiativa actriței de se a adopta Legea Phoenix, prin care se dorește extinderea termenul de prescripție pentru acuzațiile de abuz. Actrița a fondat o organizație non-profit cu același nume, iar 2018 a ținut un discurs în fața congresului american despre importanța legilor care să protejeze femeile de abuzuri. Declara atunci că a fost, la rândul său, victima unui abuz, însă nu a oferit numele făptuitorului. Abia anul trecut, actrița a dezvăluit numele celui care a abuzat-o: Brian Warner, cunoscut publicului drept Marilyn Manson.

"Numeroase femei au auzit povestea mea și au știut exact cine este. Mi-am dat seama că nu sunt singura căreia i s-a întâmplat asta", amintește Evan Rachel Wood în trailer.

Relația amoroasă dintre Wood şi Manson a intrat în atenţia presei în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa "Heart Shaped Glasses", pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38. Green a declarat că a fost "în esență violată" de muzician la filmările clipului.

TRAILER "Phoenix Rising":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5