Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marilyn Manson a finalizat un nou album și este "o capodoperă"

Noul album de studio al lui Marilyn Manson este gata, iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor fanilor. Manson însuși l-a numit "o capodoperă", detaliind și alte aspecte privind tematica materialului.

Publicat

pe

Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down
Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Cu o poză pe Instagram, Marilyn Manson și colaboratorul său, chitaristul și producătorul Shooter Jennings, au dat de veste publicului că cel de-al 11-lea material de studio al artistului a fost finalizat.

"Shooter, Misty și Pancake. Am finalizat o capodoperă de album. Și Matt Mahurin. Treaba va deveni serioasă", anunță Manson într-un comentariu al postării de pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_ji5adlrFx/

Titlul noului album nu a fost încă dezvăluit, însă într-un interviu acordat în 2019 pentru Revolver, artistul anunța că următorul disc se va intitula simplu "Marilyn Manson".

"Sunt într-un punct din viața mea în care am vrut să spun povești cu acest album și e ca un fel de muzeu al figurinelor de ceară pentru gândurile mele, un studiu al camerei ororilor din capul meu.

Marilyn Manson: "Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete"

Tot romantismul și speranța pe care le poți avea pe lume, aici, în aceste vremuri, când poate fi o altfel de apocalipsă pentru fiecare persoană care ascultă albumul.

Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete, pentru a putea vedea și auzi toată dorința, pasiunea și disperarea.

Asta e un fel de explicație dramatică! Dar e plin de dramă. Nu l-aș compara cu niciun alt album de-al meu, dar auzi câte puțin din tot ce am lansat până acum. E ca și cum am focalizat totul într-un singur loc, în sfârșit", detalia Manson în interviul pentru Revolver.

Data lansării albumului nu este nici ea cunoscută, dar cel mai probabil vom cunoaște toate aceste detalii în luna ce va urma.

Albumul anterior al lui Marylin Manson, "Heaven Upside Down", a fost lansat în octombrie 2017. Vedeta multor videoclipuri lansate de Marilyn Manson pentru piesele de pe acest disc a fost Johnny Depp. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar "KILL4ME", actorul este părtaș la orgia lui Manson.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Acuzațiile de abuz aduse lui Marilyn Manson devin subiectul unui documentar - TRAILER

Evan Rachel Wood, actrița care l-a acuzat pe Marilyn Manson de abuz, își continuă povestea în documentarul "Phoenix Raising". Materialul va fi lansat în două parți, ambele găzduite de platforma HBO. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Imagine din documentarul "Rising Phoenix"
Imagine din documentarul "Rising Phoenix" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Documentarul "Phoenix Rising" va beneficia de două părți. Prima, intitulată "Don't Fall", va avea premiera pe 15 martie, iar cea de-a două, denumită "Stand Up", va fi lansată a doua zi, pe 16 martie. Ambele părți pot fi vizionate pe platforma HBO.

Documentarul va urmări acuzațiile de abuz pe care mai multe femei i le-au adus muzicianului Marilyn Manson. Cel mai sonor nume dintre acestea este Evan Rachel Wood, tot ea fiind protagonista documentarului. "Phoenix Rising" a avut premiera la Festivalul de film Sundance de luna trecută. În trailerul proaspăt lansat, se pot observa mai mulți participanți, inclusiv mama lui Wood. Aceasta declară:

"El a studiat cum să manipuleze oamenii. Este un prădător".

Mai mult, documentarul analizează inițiativa actriței de se a adopta Legea Phoenix, prin care se dorește extinderea termenul de prescripție pentru acuzațiile de abuz. Actrița a fondat o organizație non-profit cu același nume, iar 2018 a ținut un discurs în fața congresului american despre importanța legilor care să protejeze femeile de abuzuri. Declara atunci că a fost, la rândul său, victima unui abuz, însă nu a oferit numele făptuitorului. Abia anul trecut, actrița a dezvăluit numele celui care a abuzat-o: Brian Warner, cunoscut publicului drept Marilyn Manson.

"Numeroase femei au auzit povestea mea și au știut exact cine este. Mi-am dat seama că nu sunt singura căreia i s-a întâmplat asta", amintește Evan Rachel Wood în trailer.

Relația amoroasă dintre Wood şi Manson a intrat în atenţia presei în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa "Heart Shaped Glasses", pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38. Green a declarat că a fost "în esență violată" de muzician la filmările clipului.

TRAILER "Phoenix Rising":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending