Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Marilyn Manson a finalizat un nou album și este "o capodoperă"

Noul album de studio al lui Marilyn Manson este gata, iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor fanilor. Manson însuși l-a numit "o capodoperă", detaliind și alte aspecte privind tematica materialului.
Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Cu o poză pe Instagram, Marilyn Manson și colaboratorul său, chitaristul și producătorul Shooter Jennings, au dat de veste publicului că cel de-al 11-lea material de studio al artistului a fost finalizat.

"Shooter, Misty și Pancake. Am finalizat o capodoperă de album. Și Matt Mahurin. Treaba va deveni serioasă", anunță Manson într-un comentariu al postării de pe Instagram.

Titlul noului album nu a fost încă dezvăluit, însă într-un interviu acordat în 2019 pentru Revolver, artistul anunța că următorul disc se va intitula simplu "Marilyn Manson".

"Sunt într-un punct din viața mea în care am vrut să spun povești cu acest album și e ca un fel de muzeu al figurinelor de ceară pentru gândurile mele, un studiu al camerei ororilor din capul meu.

Marilyn Manson: "Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete"

Tot romantismul și speranța pe care le poți avea pe lume, aici, în aceste vremuri, când poate fi o altfel de apocalipsă pentru fiecare persoană care ascultă albumul.

Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete, pentru a putea vedea și auzi toată dorința, pasiunea și disperarea.

Asta e un fel de explicație dramatică! Dar e plin de dramă. Nu l-aș compara cu niciun alt album de-al meu, dar auzi câte puțin din tot ce am lansat până acum. E ca și cum am focalizat totul într-un singur loc, în sfârșit", detalia Manson în interviul pentru Revolver.

Data lansării albumului nu este nici ea cunoscută, dar cel mai probabil vom cunoaște toate aceste detalii în luna ce va urma.

Albumul anterior al lui Marylin Manson, "Heaven Upside Down", a fost lansat în octombrie 2017. Vedeta multor videoclipuri lansate de Marilyn Manson pentru piesele de pe acest disc a fost Johnny Depp. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar "KILL4ME", actorul este părtaș la orgia lui Manson.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premiile Oscar vor avea alte reguli de eligibilitate a filmelor, din cauza pandemiei

Academia Americană de Film a anunţat că modifică regulile de eligibilitate pentru premiile Oscar, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai...

Închide