Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Marilyn Manson a finalizat un nou album și este "o capodoperă"

Noul album de studio al lui Marilyn Manson este gata, iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor fanilor. Manson însuși l-a numit "o capodoperă", detaliind și alte aspecte privind tematica materialului.

Publicat

pe

Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down
Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Cu o poză pe Instagram, Marilyn Manson și colaboratorul său, chitaristul și producătorul Shooter Jennings, au dat de veste publicului că cel de-al 11-lea material de studio al artistului a fost finalizat.

"Shooter, Misty și Pancake. Am finalizat o capodoperă de album. Și Matt Mahurin. Treaba va deveni serioasă", anunță Manson într-un comentariu al postării de pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/B_ji5adlrFx/

Titlul noului album nu a fost încă dezvăluit, însă într-un interviu acordat în 2019 pentru Revolver, artistul anunța că următorul disc se va intitula simplu "Marilyn Manson".

"Sunt într-un punct din viața mea în care am vrut să spun povești cu acest album și e ca un fel de muzeu al figurinelor de ceară pentru gândurile mele, un studiu al camerei ororilor din capul meu.

Marilyn Manson: "Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete"

Tot romantismul și speranța pe care le poți avea pe lume, aici, în aceste vremuri, când poate fi o altfel de apocalipsă pentru fiecare persoană care ascultă albumul.

Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete, pentru a putea vedea și auzi toată dorința, pasiunea și disperarea.

Asta e un fel de explicație dramatică! Dar e plin de dramă. Nu l-aș compara cu niciun alt album de-al meu, dar auzi câte puțin din tot ce am lansat până acum. E ca și cum am focalizat totul într-un singur loc, în sfârșit", detalia Manson în interviul pentru Revolver.

Data lansării albumului nu este nici ea cunoscută, dar cel mai probabil vom cunoaște toate aceste detalii în luna ce va urma.

Albumul anterior al lui Marylin Manson, "Heaven Upside Down", a fost lansat în octombrie 2017. Vedeta multor videoclipuri lansate de Marilyn Manson pentru piesele de pe acest disc a fost Johnny Depp. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar "KILL4ME", actorul este părtaș la orgia lui Manson.

Trending