Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Marilyn Manson a finalizat un nou album și este "o capodoperă"

Noul album de studio al lui Marilyn Manson este gata, iar rezultatul este unul pe măsura așteptărilor fanilor. Manson însuși l-a numit "o capodoperă", detaliind și alte aspecte privind tematica materialului.
Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Marilyn Manson - God's Gonna Cut You Down

Cu o poză pe Instagram, Marilyn Manson și colaboratorul său, chitaristul și producătorul Shooter Jennings, au dat de veste publicului că cel de-al 11-lea material de studio al artistului a fost finalizat.

"Shooter, Misty și Pancake. Am finalizat o capodoperă de album. Și Matt Mahurin. Treaba va deveni serioasă", anunță Manson într-un comentariu al postării de pe Instagram.

Titlul noului album nu a fost încă dezvăluit, însă într-un interviu acordat în 2019 pentru Revolver, artistul anunța că următorul disc se va intitula simplu "Marilyn Manson".

"Sunt într-un punct din viața mea în care am vrut să spun povești cu acest album și e ca un fel de muzeu al figurinelor de ceară pentru gândurile mele, un studiu al camerei ororilor din capul meu.

Marilyn Manson: "Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete"

Tot romantismul și speranța pe care le poți avea pe lume, aici, în aceste vremuri, când poate fi o altfel de apocalipsă pentru fiecare persoană care ascultă albumul.

Am încercat să pictez cu cuvinte, iar Shooter cu sunete, pentru a putea vedea și auzi toată dorința, pasiunea și disperarea.

Asta e un fel de explicație dramatică! Dar e plin de dramă. Nu l-aș compara cu niciun alt album de-al meu, dar auzi câte puțin din tot ce am lansat până acum. E ca și cum am focalizat totul într-un singur loc, în sfârșit", detalia Manson în interviul pentru Revolver.

Data lansării albumului nu este nici ea cunoscută, dar cel mai probabil vom cunoaște toate aceste detalii în luna ce va urma.

Albumul anterior al lui Marylin Manson, "Heaven Upside Down", a fost lansat în octombrie 2017. Vedeta multor videoclipuri lansate de Marilyn Manson pentru piesele de pe acest disc a fost Johnny Depp. În "SAY10", Johnny pare să portretizeze binele, iar "KILL4ME", actorul este părtaș la orgia lui Manson.

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Premiile Oscar vor avea alte reguli de eligibilitate a filmelor, din cauza pandemiei

Academia Americană de Film a anunţat că modifică regulile de eligibilitate pentru premiile Oscar, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai...

Închide