Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Dwayne "The Rock" Johnson și familia sa au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Cunoscutul actor de la Hollywood a anunțat pe contul său de Instagram că atât el, cât și familia sa au contractat virusul, cu aproximativ 3 săptămâni în urmă. Găsești în articol mai multe detalii despre starea lor de sănătate.
Dayne Johnson în clipul transmis fanilor - captură ecran

Dayne Johnson în clipul transmis fanilor - captură ecran (foto: instagram.com/therock/)

Dwayne Johnson, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că el și soția sa, Lauren Hashian, dar și fetele sale, Jasmine (4 ani) și Tiana (2 ani) au fost diagnosticați cu noul virus. Actorul a dezvăluit că au luat coronavirusul de la niște prieteni apropiați cu care au intrat în contact și care erau asimptomatici, neștiind că sunt purtătorii virusului.

Johnson a spus că fiicele sale au avut o formă ușoară, singurul lor simptom fiind o durere în gât. În schimb, virusul s-a manifestat mai agresiv la el și la soția sa. Cu toate acestea, actorul a menționat că toți membrii familiei se simt bine și nimeni nu mai este contagios. Johnson a recunoscut că se simte binecuvântat și recunoscător, având în vedere pierderile de vieți omenești cauzate de coronavirus.

"Pot să vă spun că au fost cele mai dificile și mai tulburătoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Mai ales pentru mine, personal – iar eu am trecut prin multe nenorociri în trecut. Dar să fii testat pozitiv pentru COVID-19 se simte mult mai diferit", este o parte din mesajul transmis de Dwayne Johnson.

View this post on Instagram

Stay disciplined. Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ 🖤 #controlthecontrollables

A post shared by therock (@therock) on

Actorul a ținut să le dea oamenilor o serie de sfaturi pentru a evita infectarea cu virusul. Acesta își roagă fanii să fie extrem de atenți atunci când se întâlnesc cu prietenii sau cu rudele, să se testeze înainte de o astfel de întâlnire și să poarte mască. De asemenea, îi sfătuiește să aibă un stil de viață sănătos și să-și întărească imunitatea.

Dwayne Johnson a încheiat mesajul într-o notă pozitivă, fiind convins că medicii și oamenii de știință vor găsi un vaccin, iar într-un an sau doi lucrurile vor arăta cu totul și cu totul diferit.

Dwayne Johnson, cunoscut și după numele de ring "The Rock", este un actor american și fost wrestler profesionist. Câștigând 17 titluri de campion în WWE, inclusiv 10 titluri de campion mondial, Dwayne "The Rock" Johnson este considerat unul din cei mai buni wrestleri din toate timpurile.

În ceea ce privește cariera actoricească, primul rol principal al lui Johnson a fost în filmul "The Scorpion King". De atunci el a mai apărut într-o serie de pelicule, printre care "The Game Plan", "Tooth Fairy", "Hercules", "San Andreas", "Moana" sau "Rampage". Johnson a mai jucat în filmele "Fast & Furious" și în seria "Jumanji".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Albumul nou al lui Marilyn Manson soseşte pe 11 septembrie, iar artistul a oferit noi detalii despre "We Are Chaos"

Cu aproximativ o săptămână înainte de lansarea următorului album al lui Marilyn Manson, artistul a simţit nevoia să explice conceptul...

Închide