Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Dwayne "The Rock" Johnson și familia sa au fost testați pozitiv pentru COVID-19

Cunoscutul actor de la Hollywood a anunțat pe contul său de Instagram că atât el, cât și familia sa au contractat virusul, cu aproximativ 3 săptămâni în urmă. Găsești în articol mai multe detalii despre starea lor de sănătate.
Dayne Johnson în clipul transmis fanilor - captură ecran

Dayne Johnson în clipul transmis fanilor - captură ecran │ FOTO: instagram.com/therock/

Dwayne Johnson, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că el și soția sa, Lauren Hashian, dar și fetele sale, Jasmine (4 ani) și Tiana (2 ani) au fost diagnosticați cu noul virus. Actorul a dezvăluit că au luat coronavirusul de la niște prieteni apropiați cu care au intrat în contact și care erau asimptomatici, neștiind că sunt purtătorii virusului.

Johnson a spus că fiicele sale au avut o formă ușoară, singurul lor simptom fiind o durere în gât. În schimb, virusul s-a manifestat mai agresiv la el și la soția sa. Cu toate acestea, actorul a menționat că toți membrii familiei se simt bine și nimeni nu mai este contagios. Johnson a recunoscut că se simte binecuvântat și recunoscător, având în vedere pierderile de vieți omenești cauzate de coronavirus.

"Pot să vă spun că au fost cele mai dificile și mai tulburătoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Mai ales pentru mine, personal – iar eu am trecut prin multe nenorociri în trecut. Dar să fii testat pozitiv pentru COVID-19 se simte mult mai diferit", este o parte din mesajul transmis de Dwayne Johnson.

Actorul a ținut să le dea oamenilor o serie de sfaturi pentru a evita infectarea cu virusul. Acesta își roagă fanii să fie extrem de atenți atunci când se întâlnesc cu prietenii sau cu rudele, să se testeze înainte de o astfel de întâlnire și să poarte mască. De asemenea, îi sfătuiește să aibă un stil de viață sănătos și să-și întărească imunitatea.

Dwayne Johnson a încheiat mesajul într-o notă pozitivă, fiind convins că medicii și oamenii de știință vor găsi un vaccin, iar într-un an sau doi lucrurile vor arăta cu totul și cu totul diferit.

Dwayne Johnson, cunoscut și după numele de ring "The Rock", este un actor american și fost wrestler profesionist. Câștigând 17 titluri de campion în WWE, inclusiv 10 titluri de campion mondial, Dwayne "The Rock" Johnson este considerat unul din cei mai buni wrestleri din toate timpurile.

În ceea ce privește cariera actoricească, primul rol principal al lui Johnson a fost în filmul "The Scorpion King". De atunci el a mai apărut într-o serie de pelicule, printre care "The Game Plan", "Tooth Fairy", "Hercules", "San Andreas", "Moana" sau "Rampage". Johnson a mai jucat în filmele "Fast & Furious" și în seria "Jumanji".

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Albumul nou al lui Marilyn Manson soseşte pe 11 septembrie, iar artistul a oferit noi detalii despre "We Are Chaos"

Cu aproximativ o săptămână înainte de lansarea următorului album al lui Marilyn Manson, artistul a simţit nevoia să explice conceptul...

Închide