Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Toni Braxton revine pe scena muzicală, cu piesa "Do It" - AUDIO

După o scurtă pauză Toni Braxton a revenit pe scena muzicală cu piesa "Do It". Artista a semnat cu o nouă casă de discuri, Island Records şi ne prezintă un track de împuternicire a celor care vor să încheie o relaţie toxică. Îl puteţi asculta în articol.
Coperta single Toni Braxton Do It

Coperta single Toni Braxton Do It (foto: Toni Braxton)

Una dintre vocile de aur ale Statelor Unite, Toni Braxton a revenit în muzică, cu un nou suflu. Artista R&B ne oferă o piesă romantică şi suavă în aparenţă, "Do It", acompaniată de un pian şi vioară care cresc dramatismul şi încărcătura emoţională a acestui single. Versurile vorbesc despre o relaţie nesănătoasă şi toxică şi despre dilema cu privire la incheierea sa, provocând durere pentru ambele părţi. Balada emoţionantă este inspirată de un prieten al artistei.

Câştigătoare a 7 premii Grammy, muziciana ne-a oferit doar primul track de pe un viitor album. Toni a descris astfel noua sa melodie şi a transmis un mesaj către fani:

Cu toţii am fost în acele situaţii sentimentale, când nu mai este mare lucru de zis. Ştii că el nu este cel potrivit pentru tine şi faci ceea ce trebuie să faci. Este şi un element de speranţă în melodie, astfel că după ce faci ce trebuie, lucrurile vor deveni mai bune.

În aceste vremuri fără precedent, profitaţi din plin de timpul petrecut la interior, folosindu-l pentru reflecţie asupra sinelui. Acum ar fi un moment bun pentru carantina inimii tale, pentru a examina ceea ce are ea nevoie.

Braxton a sărbătorit aniversarea cu numărul 25 a carierei sale în R&B şi pop în 2019. Momentul a fost marcat de un turneu special numit "Long As I Live", care a inclus 21 de concerte în SUA, Africa de Sud şi Marea Britanie. "Do It" este prima piesă a vocii din Maryland de la albumul din 2018 "Sex & Cigarettes". Acel LP a debutat prin Def Jam Recordings şi a primit 3 nominalizări la premiile Grammy, inclusiv cea pentru "Cel mai bun album R&B", "Cea mai bună reprezentaţie R&B" şi "Cea mai bună piesă R&B".

Noua piesă a fost compusă de Toni Braxton, Babyface, Percy Bady şi Antonion Dixon.

Citește mai multe despre Toni Braxton
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duffy a dezvăluit detalii șocante despre perioada în care a fost sechestrată și violată

La sfârșitul lunii februarie, artista galeză făcea o declarație șocantă conform căreia a fost victima unui abuz sexual ce s-a...

Închide