Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Toni Braxton revine pe scena muzicală, cu piesa "Do It" - AUDIO

După o scurtă pauză Toni Braxton a revenit pe scena muzicală cu piesa "Do It". Artista a semnat cu o nouă casă de discuri, Island Records şi ne prezintă un track de împuternicire a celor care vor să încheie o relaţie toxică. Îl puteţi asculta în articol.
Coperta single Toni Braxton Do It

Coperta single Toni Braxton Do It │ FOTO: Toni Braxton

Una dintre vocile de aur ale Statelor Unite, Toni Braxton a revenit în muzică, cu un nou suflu. Artista R&B ne oferă o piesă romantică şi suavă în aparenţă, "Do It", acompaniată de un pian şi vioară care cresc dramatismul şi încărcătura emoţională a acestui single. Versurile vorbesc despre o relaţie nesănătoasă şi toxică şi despre dilema cu privire la incheierea sa, provocând durere pentru ambele părţi. Balada emoţionantă este inspirată de un prieten al artistei.

Câştigătoare a 7 premii Grammy, muziciana ne-a oferit doar primul track de pe un viitor album. Toni a descris astfel noua sa melodie şi a transmis un mesaj către fani:

Cu toţii am fost în acele situaţii sentimentale, când nu mai este mare lucru de zis. Ştii că el nu este cel potrivit pentru tine şi faci ceea ce trebuie să faci. Este şi un element de speranţă în melodie, astfel că după ce faci ce trebuie, lucrurile vor deveni mai bune.

În aceste vremuri fără precedent, profitaţi din plin de timpul petrecut la interior, folosindu-l pentru reflecţie asupra sinelui. Acum ar fi un moment bun pentru carantina inimii tale, pentru a examina ceea ce are ea nevoie.

Braxton a sărbătorit aniversarea cu numărul 25 a carierei sale în R&B şi pop în 2019. Momentul a fost marcat de un turneu special numit "Long As I Live", care a inclus 21 de concerte în SUA, Africa de Sud şi Marea Britanie. "Do It" este prima piesă a vocii din Maryland de la albumul din 2018 "Sex & Cigarettes". Acel LP a debutat prin Def Jam Recordings şi a primit 3 nominalizări la premiile Grammy, inclusiv cea pentru "Cel mai bun album R&B", "Cea mai bună reprezentaţie R&B" şi "Cea mai bună piesă R&B".

Noua piesă a fost compusă de Toni Braxton, Babyface, Percy Bady şi Antonion Dixon.

Citește mai multe despre Toni Braxton
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duffy a dezvăluit detalii șocante despre perioada în care a fost sechestrată și violată

La sfârșitul lunii februarie, artista galeză făcea o declarație șocantă conform căreia a fost victima unui abuz sexual ce s-a...

Închide