Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Niall Horan și-a amânat turneul "Nice To Meet Ya" pentru anul viitor

Niall Horan, fostul membru One Direction, se numără printre artiștii care și-au anulat sau reprogramat turneele din cauza pandemiei de coronavius. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Niall Horan în videoclipul piesei "Nice To Meet Ya" (captură ecran)
Niall Horan în videoclipul piesei "Nice To Meet Ya" (captură ecran)

Niall Horan și-a anunțat fanii pe contul său de Instagram că cea mai bună decizie pe care o poate lua în contextul actual este să reprogrameze turneul pentru anul următor. "Nice To Meet Ya Tour" ar fi debutat pe 20 aprilie în Nashville, ultimul show având loc pe 20 mai în San Jose, California. Niall Horan ar fi fost însoțit de Lewis Capaldi și Fletcher, ca artiști în deschidere.

"Având în vedere circumstanțele fără precedent, am decis să amân turneul mondial <<Nice to Meet Ya>> din acest an. A fost o decizie dificilă, dar bunăstarea fanilor mei este întotdeauna prioritară".

Niall a ținut să precizeze că abia așteaptă ziua în care poate urca din nou pe scenă, dar momentan nu poate oferi noi date pentru turneul reprogramat.

"Aștept cu nerăbdare să pot aduce muzică nouă și un nou turneu pentru toți fanii mei din întreaga lume în 2021. Vreau să anunț cât de curând date noi, dar nu cred că este corect pentru voi să fac acest lucru până când lucrurile nu revin la normal".

Artistul a spus că în această perioadă se va concentra pe a compune mai multă muzică pentru ca în 2021 să își surprindă plăcut fanii.

Niall Horan este un cântăreț și un compozitor irlandez, ce a devenit cunoscut ca unul dintre cei patru membri ai formației One Direction. Alături de One Direction, acesta a lansat cinci albume de succes, a câștigat numeroase premii și distincții și a luat parte la mai multe turnee mondiale. În 2016, Niall Horan și-a început cariera solo și a lansat până în prezent două materiale discografice: "Flicker" (2017) și "Heartbreak Weather" (2020).

Trending