Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Niall Horan și-a amânat turneul "Nice To Meet Ya" pentru anul viitor

Niall Horan, fostul membru One Direction, se numără printre artiștii care și-au anulat sau reprogramat turneele din cauza pandemiei de coronavius. Mai multe detalii în articol.
Niall Horan în videoclipul piesei

Niall Horan în videoclipul piesei "Nice To Meet Ya" (captură ecran)

Niall Horan și-a anunțat fanii pe contul său de Instagram că cea mai bună decizie pe care o poate lua în contextul actual este să reprogrameze turneul pentru anul următor. "Nice To Meet Ya Tour" ar fi debutat pe 20 aprilie în Nashville, ultimul show având loc pe 20 mai în San Jose, California. Niall Horan ar fi fost însoțit de Lewis Capaldi și Fletcher, ca artiști în deschidere.

"Având în vedere circumstanțele fără precedent, am decis să amân turneul mondial <<Nice to Meet Ya>> din acest an. A fost o decizie dificilă, dar bunăstarea fanilor mei este întotdeauna prioritară".

Niall a ținut să precizeze că abia așteaptă ziua în care poate urca din nou pe scenă, dar momentan nu poate oferi noi date pentru turneul reprogramat.

"Aștept cu nerăbdare să pot aduce muzică nouă și un nou turneu pentru toți fanii mei din întreaga lume în 2021. Vreau să anunț cât de curând date noi, dar nu cred că este corect pentru voi să fac acest lucru până când lucrurile nu revin la normal".

Artistul a spus că în această perioadă se va concentra pe a compune mai multă muzică pentru ca în 2021 să își surprindă plăcut fanii.

Niall Horan este un cântăreț și un compozitor irlandez, ce a devenit cunoscut ca unul dintre cei patru membri ai formației One Direction. Alături de One Direction, acesta a lansat cinci albume de succes, a câștigat numeroase premii și distincții și a luat parte la mai multe turnee mondiale. În 2016, Niall Horan și-a început cariera solo și a lansat până în prezent două materiale discografice: "Flicker" (2017) și "Heartbreak Weather" (2020).

Citește mai multe despre Niall Horan
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toni Braxton revine pe scena muzicală, cu piesa "Do It" - AUDIO

După o scurtă pauză Toni Braxton a revenit pe scena muzicală cu piesa "Do It". Artista a semnat cu o...

Închide