Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Toni Braxton - Gotta Move On ft. H.E.R.

Toni Braxton este într-o formă excelentă, vocea sa fiind încă o dată pusă în valoare într-o baladă cu gust amar, intitulată "Gotta Move On". Solo-ul de chitară executat impecabil de H.E.R. este momentul culminant al piesei.

Toni Braxton cântă despre despărțire, iar emoția interpretării ajunge nefiltrată la public. După mai bine de 30 de ani de carieră, artista în vârstă de 53 de ani continuă să facă muzică de impact.

În videoclipul ce însoțește noul single "Gotta Move On" ne sunt prezentate etapele prin care trece un cuplu, de la momentele frumoase, la certurile care conduc la momentul ruperii relației. În clip apare și H.E.R., dar nu pentru a cânta, ci pentru a executa un solo de chitară electrizant. Luna trecută, artista premiată cu Grammy a devenit prima cântăreață de culoare cu o chitară personalizată pentru ea de către reputata companie Fender.

"No hesitation, you keep me waiting / Saying you're on your way/ Oh, but I supported, even ignored it When you had me waiting all day /Ooh, I got it bad. I just gotta move on", cântă Toni Braxton, explicând motivele deteriorării relației.

Single-ul "Gotta Move On" se regăsește pe albumul "Spell My Name", disc lansat de Toni Braxton pe 28 august, în plină pandemie. Pe acest material se regăsește și single-ul "Do It", ajuns Number One în topul Adult R&B Songs realizat de Billboard.

 

Citește mai multe despre H.E.R.Toni Braxton
Videoclipuri cu H.E.R.Toni Braxton
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE