Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - No Angels

Justin Timberlake a lansat videoclipul piesei "No Angels", extrasă de pe cel mai recent album al său, "Everything I Thought It Was". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

În videoclipul muzical, regizat de Ti West, Timberlake intră într-o clădire misterioasă care se transformă într-un club și este captivat de mișcările unei femei de pe ringul de dans. Odată ce se îndreaptă spre ea și încep să danseze împreună, ceva întunecat începe să se întâmple.

Femeia îl zgârie pe față și toți cei de pe ringul de dans par să se transforme în creaturi diabolice. Mai mult, un alter-ego misterios al lui Timberlake își face simțită prezența. Dansatoarea care l-a atras în mrejele ei pe cântăreț dobândește niște aripi înfricoșătoare, în timp ce un lichid negru îi iese din gură. Protagonistul este doborât apoi de mulțime, care continuă să danseze hipnotizant.

"No Angels" este una dintre cele 18 melodii prezentate pe noul album al lui Timberlake - "Everything I Thought It Was". Tracklist-ul discului a fost dezvăluit pe un panou masiv din Los Angeles, iar penultima piesă, numită "Paradise", îi prezintă pe colegii din trupa NSYNC.

"Acest album este un apogeu a ceea ce am fost și ceea ce voi fi. Sunt atât de recunoscător, emoționat și încântat să-l lansez oficial, pentru voi toți. Mulțumesc pentru dragoste, înseamnă atât de mult pentru mine", a transmis Justin Timberlake.

TRACKLIST "Everything I Thought It Was"

 1. Memphis
 2. Fuckin' Up the Disco
 3. No Angels
 4. Play
 5. Technicolor
 6. Drown
 7. Liar (feat. Fireboy DML)
 8. Infinity Sex
 9. Love & War
 10. Sanctified (feat. Tobe Nwigwe)
 11. My Favorite Drug
 12. Flame
 13. Imagination
 14. What Lovers Do
 15. Selfish
 16. Alone
 17. Paradise (feat. NSYNC)
 18. Conditions
Comentarii

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare