Urmărește-ne în Social Media

Justin Timberlake - Selfish

Justin Timberlake a lansat "Selfish", primul single extras de pe viitorul său album de studio, "Everything I Thought It Was". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"Selfish" a avut premiera live în timpul unui concert special în Memphis, orașul natal al lui Timberlake. Melodia a fost compusă de Justin Timberlake, Louis Bell, Cirkut, Theron Thomas și Amy Allen și produs de Timberlake, Louis Bell și Cirkut. Este o baladă midtempo, cu tematică amoroasă: "Pentru că buzele tale au fost făcute pentru ale mele / Și inima mea s-ar stinge / Dacă n-ar fi bate pentru tine tot timpul".

Videoclipul care însoțește melodia a fost regizat de Bradley J. Calder și arată un Timberlake care devine din ce în ce mai frustrat în timp ce repetă pentru o filmare video într-un studio. Clipul capătă aspecte suprarealiste atunci când artistul pășește într-o cameră bizară, în miniatură, ciudat de lungă, cu un telefon roșu la capăt, la care ajunge în cele din urmă. Apoi se întoarce în studio, zdrobind camera în miniatură cu piciorul. Materialul se încheie cu el interpretând melodia într-un costum elegant și dansând în ritmurile muzicale.

"Selfish" este extrasă de pe albumul "Everything I Thought It Was", cu lansare pe 15 martie. Este primul disc al artistului în șase ani, de la anteriorul "Man of the Woods". În această perioadă, Timberlake a lansat cântece de pe coloanele sonore ale filmelor "Trolls", printre care "The Other Side" cu SZA. Sfârșitul anului trecut l-a găsit reunit cu NSYNC, trupa de băieți care i-a adus succesul în anii 1990. Formația a lansat piesa "Better Place".

Comentarii

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare