Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Toni Braxton și Babyface, "Roller Coaster" - LYRIC VIDEO

Toni și Babyface au dezvăluit un nou single de pe albumul "Love, Marriage & Divorce". Piesa se numește "Roller Coaster" și beneficiază de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Toni Braxton și Babyface

După videoclipul piesei "Hurt You", primul extras de pe noul album de duete "Love, Marriage & Divorce", Toni Braxton și Babyface au revenit cu un nou single intitulat "Roller Coaster". Colaborarea cu producătorul Kenny "Babyface" Edmonds pentru acest disc a fost o surpriză pentru public, vestea privind lansarea unui nou material discografic venind la doar câteva luni de la anunțul prin care artista transmitea presei și fanilor că se retrage din industria muzicală.

"Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mă mai atinge și nu mă mai face să simt acel lucru special în timp ce cânt. Nu sunt sigură de ceea ce voi face în continuare cu viața mea. Poate trec printr-o criză de vârstă. Muzica nu mai este în inima mea și urăsc să spun asta", declara cu ceva timp în urmă Toni Braxton în cadrul emisiunii Good Morning America .

La aproximativ jumătate de an de la acest anunț, Toni Braxton a revenit la gânduri discografice și la colaborări cu potențial de Grammy. Albumul "Love, Marriage & Divorce", ce va fi lansat pe 4 februarie 2014, apelează la o paletă largă de emoții, trecând fiecare piesă prin filtrul propriilor experiențe.

"Având în vedere că și eu și Babyface am trecut prin perioada tensionată a divorțului, putem găsi resurse interne pentru a colabora pe melodii cu astfel de teme și putem compune împreună în așa fel încât cei care ascultă piesele să se regăsească în versurile lor", a povestit Toni Braxton într-un interviu acordat unui post de radio din Los Angeles.

Tracklist "Love, Marriage & Divorce" 

  1. "Roller Coaster"
  2. "Sweat"
  3. "Hurt You"
  4. "Where Did We Go Wrong"
  5. "I Hope That You're Okay" (Babyface)
  6. "I Wish" (Toni Braxton)
  7. "Take It Back"
  8. "Reunited"
  9. "I'd Rather Be Broke" (Toni Braxton)
  10. "Heart Attack"
  11. "The D Word"

Toni Braxton și Babyface au mai colaborat în trecut pentru albumul "Secrets" (1996)vândut în peste 15 milioane de copii în întreaga lume și nominalizat pentru un premiu Grammy.

Toni Braxton și Babyface - "Roller Coaster" - LYRIC VIDEO

Trending