Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă lansată de Toni Braxton, "Long As I Live" - AUDIO

Toni Braxton a lansat o nouă piesă, intitulată "Long As I Live". Melodia va fi inclusă pe cel de-al 9-lea album de studio al artistei, ”Sex and Cigarettes”.

Publicat

pe

Toni Braxton
Toni Braxton

La 7 ani de la ultimul ei album solo și 3 ani de la discul înregistrat cu Babyface, ”Love, Marriage & Divorce”, Toni Braxton revine cu un nou material de studio, declarându-se încântată de acest LP.

”Sunt entuziasmată. A trecut ceva timp. Ultimul meu proiect a fost cu Babyface. Sunt bucuroasă că pot face ceea ce iubesc să fac”, a declarat Braxton pentru The Insider.

Noul album al artistei se numește ”Sex and Cigarettes” și va fi lansat pe 23 martie.

”Simt că sunt mai matură, dacă înțelegi ce vreau să spun. Îmi doresc să spun ceea ce simt. Nu vreau să fiu cenzurată”, a detaliat artista, justificând titlul discului.

Prima piesă extrasă de pe album a fost “Deadwood”, promovarea albumului continuând cu single-ul "Long As I Live".

AUDIO: Toni Braxton - "Long As I Live"

Toni Braxton a câștigat de-a lungul carierei 6 premii Grammy, 7 American Music Awards și 9 Billboard Music Awards. Albumele sale s-au vândut în peste 66 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cu toate aceastea, problemele de sănătate din ultimii ani au determinat ca aceste reușite să treacă în plan secund. Toni Braxton suferă de Lupus, o boală autoimună complexă și imprevizibilă, ce se manifestă prin oboseală, dureri articulare și erupții cutanate. Din acest motiv, artista nu poate susține show-uri live de mare amploare, artista fiind nevoită să anuleze în ultimii ani multe dintre concertele sale.

Trending