Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

James Bay ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

James Bay a susținut un show online pentru fanii de acasă, alăturându-se seriei de artiști care au acceptat inițiativa Global Citizen de a promova distanțarea socială.

Publicat

pe

James Bay în concert la București pe 3 iulie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

James Bay ne oferă ocazia de a-l asculta live în aceste zile în care concertele nu mai sunt posibile. Artistul britanic a susținut online un recital de aproximativ jumătate de oră, salutându-și fanii de pretutindeni.

"În ciuda vremurilor pe care le trăim, e frumos să fim împreună. Să fiu conectat cu voi toți. Cum mă simt? Sunt bine, sunt întreg momentan. Mă bucur să pot spune asta. Voi cum sunteți? Bună, Florida! Bună, Thailanda! Wow! Bună, Polonia! Salutări tuturor celor care ascultă din Polonia. Bună, România, Portugalia! Toată lumea de peste tot, e foarte cool chestia asta. Bună, Tokyo! În ultima perioadă am fost pe aici mai mult decât de obicei, e drăguț să pot face asta, dar mi-aș dori să fiu mult mai specific și exact cu ocazia asta și să vă las pe toți să știți că sunt aici cu World Health și Global Citizen. Acesta este un nou episod din Together At Home, devine foarte popular și asta e drăguț de observat. (...) O să vă cânt niște piese, o să încerc să iau și niște dedicații. Nu știu cât de bine o să sune, pentru că nu am mai susținut un concert de ceva timp, dar o să dau tot ce am mai bun", a detaliat James Bay într-un scurt discurs introductiv.

În recitalul său, James Bay a inclus piese ca "Us", "Bad" și "Hold Back The River". Îl puteți urmări integral mai jos.

VIDEO: James Bay - Together At Home

Ce alte concerte poți urmări online

În cadrul seriei "Together At Home", îi puteți urmări și pe Chris Martin de la ColdplayTarja Turunen, Camila Cabello și Shawn Mendes și Amy Lee de la Evanescence.

Și Metallica pune la dispoziția publicului o serie de concerte. Trupa va urca pe YouTube în fiecare luni câte un nou concert celebru al formației.

Trending