Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

James Bay ne cântă de acasă - VIDEO (Together At Home)

James Bay a susținut un show online pentru fanii de acasă, alăturându-se seriei de artiști care au acceptat inițiativa Global Citizen de a promova distanțarea socială.

James Bay în concert la București pe 3 iulie 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

James Bay ne oferă ocazia de a-l asculta live în aceste zile în care concertele nu mai sunt posibile. Artistul britanic a susținut online un recital de aproximativ jumătate de oră, salutându-și fanii de pretutindeni.

"În ciuda vremurilor pe care le trăim, e frumos să fim împreună. Să fiu conectat cu voi toți. Cum mă simt? Sunt bine, sunt întreg momentan. Mă bucur să pot spune asta. Voi cum sunteți? Bună, Florida! Bună, Thailanda! Wow! Bună, Polonia! Salutări tuturor celor care ascultă din Polonia. Bună, România, Portugalia! Toată lumea de peste tot, e foarte cool chestia asta. Bună, Tokyo! În ultima perioadă am fost pe aici mai mult decât de obicei, e drăguț să pot face asta, dar mi-aș dori să fiu mult mai specific și exact cu ocazia asta și să vă las pe toți să știți că sunt aici cu World Health și Global Citizen. Acesta este un nou episod din Together At Home, devine foarte popular și asta e drăguț de observat. (...) O să vă cânt niște piese, o să încerc să iau și niște dedicații. Nu știu cât de bine o să sune, pentru că nu am mai susținut un concert de ceva timp, dar o să dau tot ce am mai bun", a detaliat James Bay într-un scurt discurs introductiv.

În recitalul său, James Bay a inclus piese ca "Us", "Bad" și "Hold Back The River". Îl puteți urmări integral mai jos.

VIDEO: James Bay - Together At Home

Ce alte concerte poți urmări online

În cadrul seriei "Together At Home", îi puteți urmări și pe Chris Martin de la ColdplayTarja Turunen, Camila Cabello și Shawn Mendes și Amy Lee de la Evanescence.

Și Metallica pune la dispoziția publicului o serie de concerte. Trupa va urca pe YouTube în fiecare luni câte un nou concert celebru al formației.

Citește mai multe despre James Bay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Frusciante, chitaristul RHCP, a lansat un nou album solo

În timp ce alți artiști au decis să își amâne lansările de albume, John Frusciante a împărtășit cu fanii cele...

Închide