Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alanis Morissette prezintă o nouă piesă puternică, "Smiling" - AUDIO

Alanis Morissette a lansat piesa "Smiling", care ne învaţă cum să zâmbim chiar şi când lucrurile devin foarte grele în viaţă. Track-ul a fost compus iniţial pentru musical-ul "Jagged Little Pill" din 2018 şi a fost lansat acum în varianta de studio. Vă invităm să ascultaţi noua melodie în articol.

Publicat

pe

Coperta album Alanis Morissette Such Pretty Forks in the Road
Coperta album Alanis Morissette Such Pretty Forks in the Road │ FOTO: Alanis Morissette

"Smiling" este al doilea single de pe noul album al lui Alanis Morissette, "Such Pretty Forks In the Road". De altfel titlul acelui LP este inspirat de chorusul acestei melodii, indicând faptul că în jurul său se concentrează conceptul discului. Acesta va debuta pe 1 mai şi este primul material al artistei din ultimii 8 ani.

Noul single are un aer dramatic şi porţiuni de crescendo care îi indică apartenenţa la un musical. Pe Broadway aceasta creaţie acompaniază povestea unei casnice, care trăieşte o veritabilă "Ziuă a Cârtiţei", prinsă într-o buclă de plictiseală, sarcini casnice şi adicţie de opiacee. Toate sunt prezentate în slow motion şi prin inversarea curgerii timpului. Morissette a compus "Smiling" cu Michael Farrel pentru musical-ul inspirat de discul său legendar. Acel musical a avut parte şi de o promovare inedită recent, atunci când Alanis s-a deghizat alături de Jimmy Fallon şi a cântat la metroul din New York

Mesajul acestui release este următorul: oricât de jos ai fi, există loc să îţi ridici capul, să îţi revii şi să treci peste eşecurile personale. Versurile fac aluzie la fluturarea de steag alb, la atingerea unui nou prag de jos în viaţa personală, dar şi momentul când te predai şi îţi accepţi soarta. Trebuie să îţi ridici capul şi să mergi mai departe. De pe viitorul album am mai putut asculta la final de 2019 şi piesa "Reasons I Drink".

Alanis Morissette a anunţat pe 21 februarie cele 13 date de concert ale viitorului său turneu global, care va avea rolul de a aniversa 25 de ani de la debutul albumului "Jagged Little Pill". Este şi un prilej de a promova noul său material discografic. Turneul începe pe 23 septembrie la Copenhaga şi se termină la Paris, pe 22 octombrie. Va include opriri la Londra, Manchester, Hamburg, Budapesta, Madrid şi Milano. În deschidere vor cânta Garbage şi Liz Phair. Acestea din urmă au însoţit-o pe Alanis şi în turneul din 1998 pentru "Jagged".

Fanii care cumpără bilete la concert vor primi versiunea digitală a single-ului "Reasons I Drink", alături de "Such Pretty Forks In the Road".

Comentează

Muzică nouă

Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas" - AUDIO

Alanis Morissette celebrează Crăciunul cu un cover special. Artista a reinterpretat cunoscuta piesă "Last Christmas", cântată original de trupa Wham!.

Publicat

pe

Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas"
Alanis Morissette a reinterpretat piesa "Last Christmas" │ FOTO: captură YouTube

Cover-ul după Wham! este inclus pe EP-ul "Last Christmas", lansat pe 3 noiembrie. Materialul conține patru piese: "Happy Xmas (War Is Over)", "Little Drummer Boy", "What Child Is This?" și "Last Christmas".

"Perioada de vacanță apare încet. Am făcut un cover după unul dintre oamenii și vocile mele preferate din toate timpurile... George Michael. Acest cântec de sărbătoare marca WHAM! a fost o parte importantă a copilăriei mele", a transmis Alanis Morissette.

Pe lângă muzică, artista se pregătește să întâmpine sărbătorile festive și printr-o campanie fashion. Morissette, soțul său și cei trei copii prezintă o colecție specială a brand-ului de îmbrăcăminte Gap.

George Michael, jumătatea trupei Wham!, a fost inclus pe 3 noiembrie în Rock & Roll Hall Of Fame. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 25 de ani de la lansarea "Supposed Former Infatuation Junkie", cel de-al patrulea album de studio semnat Alanis Morissette.

AUDIO: Alanis Morissette - Last Christmas

Citește în continuare

Trending