Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alanis Morissette prezintă o nouă piesă puternică, "Smiling" - AUDIO

Alanis Morissette a lansat piesa "Smiling", care ne învaţă cum să zâmbim chiar şi când lucrurile devin foarte grele în viaţă. Track-ul a fost compus iniţial pentru musical-ul "Jagged Little Pill" din 2018 şi a fost lansat acum în varianta de studio. Vă invităm să ascultaţi noua melodie în articol.

Publicat

pe

Coperta album Alanis Morissette Such Pretty Forks in the Road
Coperta album Alanis Morissette Such Pretty Forks in the Road │ FOTO: Alanis Morissette

"Smiling" este al doilea single de pe noul album al lui Alanis Morissette, "Such Pretty Forks In the Road". De altfel titlul acelui LP este inspirat de chorusul acestei melodii, indicând faptul că în jurul său se concentrează conceptul discului. Acesta va debuta pe 1 mai şi este primul material al artistei din ultimii 8 ani.

Noul single are un aer dramatic şi porţiuni de crescendo care îi indică apartenenţa la un musical. Pe Broadway aceasta creaţie acompaniază povestea unei casnice, care trăieşte o veritabilă "Ziuă a Cârtiţei", prinsă într-o buclă de plictiseală, sarcini casnice şi adicţie de opiacee. Toate sunt prezentate în slow motion şi prin inversarea curgerii timpului. Morissette a compus "Smiling" cu Michael Farrel pentru musical-ul inspirat de discul său legendar. Acel musical a avut parte şi de o promovare inedită recent, atunci când Alanis s-a deghizat alături de Jimmy Fallon şi a cântat la metroul din New York

Mesajul acestui release este următorul: oricât de jos ai fi, există loc să îţi ridici capul, să îţi revii şi să treci peste eşecurile personale. Versurile fac aluzie la fluturarea de steag alb, la atingerea unui nou prag de jos în viaţa personală, dar şi momentul când te predai şi îţi accepţi soarta. Trebuie să îţi ridici capul şi să mergi mai departe. De pe viitorul album am mai putut asculta la final de 2019 şi piesa "Reasons I Drink".

Alanis Morissette a anunţat pe 21 februarie cele 13 date de concert ale viitorului său turneu global, care va avea rolul de a aniversa 25 de ani de la debutul albumului "Jagged Little Pill". Este şi un prilej de a promova noul său material discografic. Turneul începe pe 23 septembrie la Copenhaga şi se termină la Paris, pe 22 octombrie. Va include opriri la Londra, Manchester, Hamburg, Budapesta, Madrid şi Milano. În deschidere vor cânta Garbage şi Liz Phair. Acestea din urmă au însoţit-o pe Alanis şi în turneul din 1998 pentru "Jagged".

Fanii care cumpără bilete la concert vor primi versiunea digitală a single-ului "Reasons I Drink", alături de "Such Pretty Forks In the Road".

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette au comemorat-o pe Lisa Marie Presley

Prieteni și membri ai familiei s-au adunat duminică la reședința Graceland pentru a o comemora pe Lisa Marie Presley. Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette și-au arătat respectul cu omagii muzicale, în timp ce alții au împărtășit amintiri și au ținut discursuri dedicate singurului copil al lui Elvis Presley.

Publicat

pe

Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare
Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette la slujba de comemorare │ FOTO: captură YouTube / Entertainment Tonight

Corgan a apărut pe scenă cu o chitară acustică în calitate de primul interpret al serviciului. Artistul a interpretat balada "To Sheila" a trupei Smashing Pumpkins.

Axl Rose a ținut un scurt discurs înainte de a susține o interpretare de aproape șase minute a piesei "November Rain". El a subliniat că Lisa Marie l-a protejat cu înverșunare pe tatăl său și moștenirea pe care a acesta a lăsat-o. Muzicianul a menționat faptul că Lisa Marie a fost foarte mândră de filmul "Elvis", de viziunea regizorului Baz Luhrmann și de dăruirea lui Austin Butler pentru rol.

Ultimul tribut muzical a venit de la Alanis Morissette, care a interpretat piesa "Rest", acompaniată de un pianist.

Recitalurilor lui Axl Rose, Billy Corgan și Alanis Morissette li s-au adăugat alte momente emoționante. Priscilla Presley a recitat o poezie scrisă de una dintre nepoatele ei, iar Sarah Ferguson, ducesa de York, Jerry Schilling (manager care a lucrat cu Elvis Presley) și Ben Smith-Petersen (ginerele Lisei Marie) au susținut discursuri.

Presley va fi înmormântată la Graceland alături de răposatul ei fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis în 2020. Artista a murit pe 12 ianuarie după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din California, la doar două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama ei.

VIDEO: Slujbă comemorare Lisa Marie Presley

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending