Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Colonist pe Lună ne prezintă cea mai recentă piesă, "Pânzele albe de la capătul lumii"

"Pânzele albe de la capătul lumii" este noul single al trupei constănțene Colonist pe Lună. Piesa vorbește despre semne și blesteme, despre rătăciri și răstălmăciri, despre înserări și dezmierdări. Materialul este disponibil în articol.
Colonist pe Lună - Pânzele albe de la capătul lumii

Colonist pe Lună - Pânzele albe de la capătul lumii

"Pânzele albe de la capătul lumii" a fost lansată la începutul lunii februarie 2020 și se va regăsi pe albumul de debut al trupei, ce va fi lansat în cursul acestui an. Un titlu al albumului ar putea fi "Tablourile", deoarece povestea fiecărei piese lansate va avea pe art-work un tablou realizat de pictori mai mult sau mai puțin cunoscuți. Primele piese de pe acest material urcate în 2019 pe YouTube sunt: ''Despre ce taci'', ''Spirale'' și ''Înserare''.

AUDIO: Colonist pe Lună - "Pânzele albe de la capătul lumii"

Marius Ionescu s-a ocupat de art-work-ul piesei, unde este prezentat tabloul în ulei pe pânză "My Daemon", realizat de Cătălin Tzetze Rădulescu.

Colonist pe Lună este o trupă rock originară din Constanța, ce și-a început activitatea în 2013. În acești ani, Colonist pe Lună a cântat pe scenele de profil din Constanța și București și la diferite festivaluri în Vama Veche, Tuzla sau Constanța.

Trupa este formată din Grig Gheorghe (voce), Cristi Alexandru Tentu (chitară electrică), Dani Constantin (chitară electrică), Radu Dragomir (bass) și Cosmin Corceanu (tobe).

Citește mai multe despre Colonist pe Lună
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alanis Morissette prezintă o nouă piesă puternică, "Smiling" - AUDIO

Alanis Morissette a lansat piesa "Smiling", care ne învaţă cum să zâmbim chiar şi când lucrurile devin foarte grele în...

Închide